AEK'yi sahasında yenen Fenerbahçe gruptan çıkmayı garantiledi.
UEFA Avrupa Ligi'nin favorileri arasında gösterilen Fenerbahçe kupayı kazanabilir mi?

AEK'yi sahasında yenen Fenerbahçe gruptan çıkmayı garantiledi.
UEFA Avrupa Ligi'nin favorileri arasında gösterilen Fenerbahçe kupayı kazanabilir mi?

Inşallah neden olmasın demek istiyorum! Bu takımın en kötü çeyrek final oynayacağını hatta yarı finale kalma ihtimalinin bile olduğunu düşünüyorum...
Erman Hoca diyorsa vardır bir şey 😂
Ali Koç sözleşme yenilemek için niyetli gibi bir şey okudum ama bilmiyorum ne olur. Hatta FB tarihinde de bir rekora sahip olmuş Jesus
Kupa konuşmak için çok erken, ama geçen yıl Frankfurt bu kupayı kazandı o yüzden Fenerbahçe ayarında bir takımda bu sene kazanabilir, bu biraz daha sonraki maçlarda performans olarak artışa bakar, birazda şansa, yanılmıyorsam cl den Barcelona Juventus gibi sağlam takımlar gelecek daha bu kupaya, o yüzden her maç aek maçı gibi olmaz ve daha üst düzey bir oyun oynamak gerekir kupa için, sadece n yıllarda bu kupadada rekabet arttı ve çok güçlü takımlar geliyor, bunun sebebi 5 büyük ligde aşırı güçlü takım sayıları her yıl artıyor ve bizim gibi takımlarla da makas açılıyor sürekli, grubumuzda ki Rennes mesela Fenerbahçe den daha kaliteli birtakım, o öldü bitti denilen Kiev bile kadro kalitesi olarak Fenerbahçe ye eşdeğer birtakım, gerçekleri kabul etmek ve ona göre plan yapmak lazım yoksa bu kupada cl gibi ülkemiz için ulaşılmaz bir kupa olacak.
Harika analiz. Eig rezerve edildi 😀
Neden olmasın ki sonuçta kaliteli bir oyun var ortada devre arası takviye ile eksikler giderilir ve başarı gelebilir. Fenerbahçe nin İstanbul da oynamasına takılanlar olmuş 19 takımın 9 İstanbul takımı ve oynanan maçlar da Adana Beşiktaş Alanya Karagümrük. Hep zorlu takımlar oldu birde Fenerbahçe nin ezdigi Kasımpaşa hamsiler e ne yaptı gördünüz Fenerbahçe karşısında olunca Kasımpaşa kötü takım hamsiler in karşısında süper takım. Penaltilar a gelince penaltıların hepsi net penaltı sebebi de rakip ceza sahasında baskın oynayan pres yapan ve güçlü ataklar yapan takım rakibi hataya zorlar penaltı oluşur sonuçta penaltı da bu oyunun kuralı ve gayet doğal bir şey futbolu dün öğrenenler gelmiş yorum yapmis
Avrupa liginin favorilerinden mi 😄😄 sampiyonlar liginden gelecek takimlar bi gelsin de favoriyi ondan sonra görelim. Eger fener uefayi alsin ben de gizliden cikip essekler gibi aniririm burada. Yillardir basarisizligin cilesini cektiler diye herkeste bi sisirme abartma var fener hakkinda. Istek arzu hirs hepsi var ama organize bir oyun yok. Şuursuz ve yuksek tempolu bir baski var. Azicik akıllı oynayan her takım dagitir.
Eig yapayım da unutma 🤣
Cevap
27Cevap
Bence kazanamaz ama ilerler biraz daha
Her maçımızı zevkle izliyorum. Kupayı kazanmak veya çeyrek final gibi başarılar görmek istiyorum. Ancak Arsenal, Psv gibi rakipler var ve daha şampiyonlar ligi grup 3.'leri gelecek bu yüzden final zor. Ama çeyrek final beklentim var. Eğer konferans liginde olsaydık kazanabilirdik.
Bu biraz komik geldi gözüme hiçbir türk takımı kupa şl ve uel den kupa getiremez ueclden kupa getirirler ama
Bu gerçeği kabul etmiypruz sonra hayellere dalıyoruz
UEFA FB'nin şansı Roma ile aynı demiş ben bilmem 🙃
Uefanın futbol gerçeği yok desene o zmn xD
😂
bu oyun ile zor kazanir. şut çekerken kaledeki boslugu gormuyorlar kaleciye carptirip atmaya ugrasiyorlar. ona biraz ayar cekmeleri lazim. arda da kendini fizik olarak acil gelistirmesi lazım.
Doğru. Yetenek çok önde olunca fizik biraz geri kalmış ama halledilir, Messi de böyleydi. Umarım çok iyi yerlere gelir.
Takımın başında Jorge Jesus Olduğu Sürece O Sene Bu Sene Diyebiliriz Kral
Kendini nasıl da sevdirdi adam 😎
Teknik adam dediğin öyle olacak ama yoksa sahaya ilk 11'i bizim ülkede herkes çıkarıyor 🤣
kupayı kazanamasa bile
bir çeyrek final görsün istiyorum ülkeye puan lazım
Kesinlikle. Epey geri düştük o konuda.
İmkansız, Arsenal vs var ayrıca şampiyonlar liginden muhtemelen Barça gelecek. Grubunda üçüncü olup Konferans ligine gitseydi onu alabilirdi büyük olasılık.
Ce ha pe nin yüzü K. K dan gülmedi , Fenerin yüzü de hocadan dolayı gülmedi hiç. Umarım kazanırsınız
Valla ben takım tutmuyorum, umarım kazanırlar. Hatta bütün takımlarımız gidebilevekleri son yere kadar gider 🙏
bende tutmuyorum. ama acıyor insan hallerine bakınca. onca çırpınış hep boşa gidiyor. Bizde Futbol ve siyaset aynı. Parası ve dayısı olan kapıdan içeri giriyor. ondan her ikisinide başaramıyoruz.
Kesinlikle 👍
Eskiden fenerin maçını izlerken yanımızda tansiyon hapı kalp ilacı mide hapı vardı. Şimdi keyif sigarası kahve resmen 2. Kıbrıs barış harekatı yaşattı tebrikler FB.
Köy takımlarını yenen Avrupa fatihi :D
Şu rezil takımı GS ile kıyaslamalarına çok gülüyorum. :D
Her maçta penaltısız kazanamıyorlar. Ali Koç basına sert demeç vermezse Hakemlerin aklı çelinmiyor! Medya sadece Fenerbahçeye gözlerini kapatmış. Liglere alışsınlar diye 11 haftadır istanbuldalar. Mİlletin gözüne soka soka şampiyon yapacaklar. Her şey ayarlanmış! Son haftaya da kupa kaldırsınlar diye maçı gs nin stadına vermişler..
Ohhh ohh suyundanda koyun ohhh.
Aaa bunu daha önce de konuşmuşruk galiba 🙂
Evet fikstür konusunda hak veriyorum.
Yani ben takım tutmuyorum ama en son Ahmet Çakar da bu iddiada bulundu, olur mu olur 😀
Rezil birtakım. Allah göstermesin iyi ki fb li değilim. Avrupada yaşarken. Fb dedikleri zaman şike diyorlar.
En son o konuda TFF'ye dava açtılar galiba sonucu ne olacak merak ediyorum. Yalnız Avrupada durum böyleyse sıkıntı, o kolay kolay düzelmez.
Yahu şike takımı olarak tescillendi diyorum. UEFA kitabında şike yapan takımlar arasında adı yazıyor.
Böyle bir kitap mı var ya. Linki varsa paylaşabilir misin merak ettim bunu 😀
uefa ŞİKE listesi yaz bak internette. Türkiyeden 4 takım var. Biride Beşiktaş.
Oy oy oy, ben bunu kaçırmışım. Merak edenler için linki de ekleyeyim.
www.yurtgazetesi.com.tr/.../...siktas-h176903.html
Baya iyi bir futbol takipçisisin 😀
Kuraya bağlı ki bu stoperlerle sağlam takımlara karşı sıkıntı yaşanır bir de kaleci tabi.
Rakipleri çok kolaydı bu maçları baz almamak lazım daha şampiyonlar liginden gelecek takımlar var
devamli bir penalti ile isi goturuyorlar bakalim nereye kadar bu penaltilar onlara kupayi kazandirmaz yalniz
Penaltılar epey dikkat çekiyor galiba 😀
Zor ne kazanamaz daha Barcalar Juventus lar Arsenaller falan var eskisi gibi kolay mı mk
Kazanamaz mümkün değil Fenerbahçe bir yener iki yener daha iyi takımlar geldikçe karşısına işi zor paketleyip yollarlar avrupadan.
Yetersiz kadro hoca 2-3 sene daha durursa bir kaç kaliteli transferle olabilir o
Türk takımları için güzel bir gece oldu. Kupayı alabileceğini düşünmüyorum. Gidebildigi yere kadar gidecek artık.
Bugün iyi oynamadık ama kazandık.. Kupayı kazanmak zor ama imkansız değil..
Favorilerinden mi gösteriliyor sbsnznznznzndn
Ben demedim UEFA demiş hdjsj
bu şey değil mi alice harikalar diyarı :d
😂
Penaltılarla kazanıyor bunlar sürekli 😂
Maçı izlemedim bir şey diyemem 😂
umarım kazanır fb kazansın ki türkiye kazansın...
Şu anlayışı bir yaysak... 👍
Mesela son maçlarda bütün takımlar puan alınca 5 sıra mı ne yükseldik, o kadar iyi oldu ki...
Zaten bunu yapabilsek yürür gideriz...
Aşağı çekmek yerine yukarıya iteklesek 😂
Kendi içimizde yine haz etmeyebiliriz 😂 Yani kavgalar, tartışmalar vs. de olur ama dışarıya karşı birlikte olmalıyız dediğin gibi.
Erken daha bunlar icin
Fenerbahçeliyim lakin bu oyunla imkansız.
Epey zorlandı galiba?
Bugünkü oyunu kötüydü açıkçası
Çeyrek final oynar Fenerbahçe
Kupayı kazanamaz
Neden olmasın
Neden olmasın?
hayiiiiirrrr
Dövseydin 😀
Aek ne
Kition Atletizm Derneği imiş 😀
İnşallah
Hayır