Evet arkadaşlar fenerbahçe'de vitor pereira'nın gönderileceği konuşulmaya başlandı ve sosyal medya'da şenol güneş sesleri yükseldi! Peki sizce şenol güneş gelse bile fenerbahçe bu sene şampiyon olabilir mi? Bana göre bu yetersiz kadroyla fenerbahçe'nin işi çok zor, alınan yabancılar çok kalitesiz ve çöp! Bu berisha'lar, meyer'ler, crespo'lar ve rossi'ler geldiği zaman fenerbahçe'nin kalitesinde olmadığını söylemiştim ve nitekim haklıda çıktım! Vitor pereira fenerbahçe'nin en kaliteli adamı mesut'u ve geçen senenin yıldızı pelkas'ı da bitirdi... Ne düşünüyorsunuz?
Fenerbahçe'de Vitor Pereira yerine Şenol Güneş sesleri yükseldi! Sizce Fenerbahçe bu sene şampiyon olabilir mi?
Şenol güneşle olmaz bu işler. Zico’nun gelmesi lazım ya da onun ayarında birinin. Şenol Güneş Fatih terim hep aynı isimler milli takımda değişmeli çalışıyor adamlar resmen. Neden profesyonelce hoca araştırmıyorlar anlamıyorum hemen kolaya kaçıp Şenol Güneş gelsin derlerse olmaz bence
Bilgisi olsa ne değişir ki. Şenol Güneş’in başarıları nedir? Teknik direktör olarak neden sabit olarak bir takımda değil uzun yıllardır. Ordan oraya sürükleniyor. Bir teknik direktörün başarısı klübünde kaldığı süreyle ölçülür ve liglerde artı Avrupa’da gösterdiği başarıyla. Zico’dan başka var mı Fenerbahçe’yi şampiyonalar liginde zirveyi zorlayacak konuma getiren
Ulan fatih terimi ha bire beslemek için yıllarca yedirdiniz paraları, ordan oraya yetip durdu adam. Yıllarca ardına Şenol güreşi de aynı paralara bogdunuz. Ne kadar merkwlisiniz yedirmeye.
Sonuç , son on sene içinde iki isimde para yemekten başka bişey yapmadı takım icin
Fatih teeimin aylık kazanciyla her halde 5/10 bin kişi asgari ücret maaş alırdı. Yazık çok yazık.
Yok Galatasaray şampiyon olcakmişta yok şu da yok buymuşta.
Arkadaş, Türk futboluna bı teknik kazansiramadiktan sonra 20/30 yıl fatih terim diye yirtindiniz ne fayda sağladı. Hiç. Anca kendine, arada ismi geçen bir kaç takıma kupa olarak kârı oldu o da ülkem için degil
Geçen yıl bu zaman TRABZONSPOR kümede kalma sıkıntılıydı 13 sıradaydı... Sonra elinin tersi ile şampiyonluğu itti. Güneş Fener'i toparlar ve potaya da sokar. Köprünün altından çok sular geçer. Ben TS taraftarıyım. Kör, topal gidiyor takım. Bir tökezlerse 3-4 maç sürer.
Şenol hocanın Fenere karşı bir ön yargısı var. Bunu kırıp gelebileceğine ihtimal vermiyorum. Daum veya Aykut Kocaman bence daha iyi seçenekler Fenerbahçe için. Diğer yandan bizim temel sılkıntımız istikrar. Belki de bu sene hocayı sistem kurması için serbest bırakmak lazım. Unutmayın ki Fatih hoca da Galatasaray'da ilk başta pek başarılı değildi. Kendi sistemini kurup oturttuktan sonra başarı gelmişti.
Ateş ile barut yan yana gelmemeli be arkadaş! Fenerbahçe zımbacıya kadar düştüyse yazıklar olsun bu kulübü yönetenlere! Ulan bu kulüpte Daum-Zico kapı dışarı niye edildi o zaman zamanında? Yazıklar olsun, kulübü vasatlığa ve tek adamlığa hapsettin Ali Koç! Not: Galatasaraylı bir ezeli dost
Şenol Güneş karakter olarak çok yakışır fenerbahceye. Kendisi yola çıktıklarını yolda bulduklariyla değişmeye bayılır. Ayrıca Kadıköy'de maçlara mavi takım bordro kravatla çıkacaksa bunu Beşiktaş ya da Milli Takım üzerinden değil kendi üzerinden yapmaya başlar belki sonunda
Bir Fenerli olarak Trabzonspor'lu bir hocanın takımın başına gelmesini asla onaylamıyorum. Bunu yapan başkan bütün camianın gözünde kendisini bitirir. Başka bişey demiyorum.
Tek doğru hareket Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman olur.. alternatifi yok bence.. bunu hala anlamamakta direniyorlar.. takımı bilen insanlara emanet etmek lazım.
Şimdi bazı şeyler bir aradayken değerlidir ve iş görür.. en azından takımı tanıyan işini bilen birisi olduğu kesin.. V. Pereirada çok iyi diye getirilmişti sonuç ortada.. türk Ligi'nde başarılı yabancı hoca çok azdır illede yabancı olsa Zico derdim.. ama şartlar ortada.. ben yinede en doğru kararın Aykut Kocaman olduğu dusuncesindeyim. altın çamura düşünce değer kaybetmezmis 🙂
Fenerbahçe'ye ligimizi iyi tanıyan bir teknik adam şart. Ama Şenol hocanın Fenerbahçe'ye gideceğini zannetmem. Fenerbahçe'li taraftarların Şenol Güneş'i istediklerini de pek sanmam. Şenol hocanın Beşiktaş'ın başındayken olaylı bir kupa maçı vardı Fenerbahçe ile. Oradaki olaylarda gelmeme sebebi olur. Fenerbahçe'nin başına Yılmaz Vural'ı getirsinler o adam eder futbolcuları. 🙂
Aslında genç hocalarda olabilir ama yakın zamanda erol bulut denendiği için yönetim o riske girmez! Mesela konyaspor'un antrenörü ilhan palut veya hataspor'un hocası ömer erdoğan bana göre olabilirdi...
Ali koç geldiği zaman vizyon vizyon dedi ama 4 senedir takımın başına getirecek doğru dürüst hoca bulamadı! O halde başkan gitsin aziz yıldırım gelsin...
ben fenerliyim gelmesini isterim tecrübeli adam ve takımın üstünde etki sağlar futbol takımı önce teknik adama saygı duycak onemseyecek bende futbol oynadım ve kendimden biliyorum
Yahu şenol güneş türkiye ligi için iyi bir hoca ancak fenerbahçe'yle geçmişinde baya sorunlar yaşadı, artı fenerbahçe'nin kadrosu bana göre yetersiz! Berisha, meyer, crespo ve rossi büyük takım oyuncuları değil...
tamam işte bende onu diyorum kötü kadroyu tecrübeli hocalar idare eder bide Şenol hocaya kimse oyundan çıkarken el kol yapamaz biletini hemen keser ayrıca fenerin suanki sisteminden bı cacık çıkmaz çok gol yeriz diyordum haklida çıktım sistemi değişmesi lazım dört dört bir bir dönmesi gerrk
3-5-2 oynuyor artı stoperde bir tek serdar aziz var alternatif olarak yani uzun maraton'da bu kadar az stoperle bu sistemi oynayamazsın! Zaten dikkat edersen son maçlarda szalai devamlı hata yapıyor çünkü adam baya yıprandı! Böyle bir sistemde oynaman için en az kadroda 6 tane stoperin olmalı... Şenol güneş bu takımı adam eder ve bu takımın yıldızı mesut'u da kesinlikle oynatır! Pereira yıldız düşmanı...
Benim anlamadığım bu mesut takımda ya yedek ya da kadroda yok! Sanki fenerbahçe'nin 11'i yıldızlar topluluğu da mesut kadroya giremiyor, şaka gibi! Ve kimsede bu pereira'ya hoca ne yapıyorsun demiyor...
Şenol Güneş Fenerbahçe düşmanı ahahaha 😂 Fenerbahçe'li taraftarın Şenol Güneş'i isteyeceğini sanmıyorum. Fenerbahçe bu sezon da şampiyon olamaz bu gidişle. 😂 ( BEŞİKTAŞ'LIYIM )
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Fenerbahçenin son şansı daum veya lucescudur onlar da başaramazsa Ali Koç da gider..
Ali koç gitmeden olmaz oyuncularda fizik gucu yok yaglar heryerlerindrn sarkiyo otarite yok kulupte laylaylom top oynuyolar daga taşa vuruyolar yetenek 0 messi gelse gol atamaz bu takimda
Iyi de mesut bu seneye iyi başlamıştı ama pereira oynatamıyor adamı! 3 gol 2 asisti var bu sezon... Ama 3-4-2-1 sisteminde mesut oynayamaz! Ya 4-2-3-1'in 10 numara pozisyonunda, ya illa ki üçlü oynayacaksa 3-4-1-2'nin forvet arkası olur! Onun dışında mesut'tan faydalanamazsın...
Vitor pereira'nın bileti kesilecek! Adam yıldız futbolcu düşmanı birde kendini klopp, guardiola falan zannediyor galiba pereira, sen kimsin ki üçlü oynayacaksın? Tisserand, kim ve szalai gibi vasat oyuncularla ancak bu kadar olur ! 😂