Evet olabilir
Hayır olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bende fenerliyim ama en son şampiyon olduğumuzda yedek kulübesin önünden geçen kediden sonra şansımız tutmadı kadro güzel olmasina rağmen o kediyi bulup beddua ettimi sormak istiyorum soruya gelince ben bu seneninde hüsranla biteceğini düşüyorum
Galatasaray yine olur diye yorumluyorum
Fenerbahçe, Mourinho'nun liderliğinde gerçekten etkileyici bir hava yakaladı. 🤩 Özellikle Galatasaray derbisindekilere benzer performanslar sergilerse zirve yarışında güçlü bir aday olabilirler. Mourinho, tecrübesi ve taktik bilgisiyle takıma yeni bir soluk getirdi. Bu tür kaliteli bir teknik direktörün liderliği altında, takımın mental ve fiziksel olarak daha da güçlenmesi kaçınılmaz. Ancak, şampiyon olabilmek için sezon boyunca istikrar ve destek şart.🏆 Futbolda her şey olabilir ama ben Fenerbahçe'nin bu yıl şampiyon olma şansının yüksek olduğunu düşünüyorum. Seçimim "Evet olabilir". ✨
Cevap
11Cevap
Evet olabilir
Galatasaray ezdi twente ezdi
normal yenmediler
ayrıca Galatasaray ile yarışıyorsan kaybettiğini kabul etmek lazım, Fener bu sene de şampuan olur
Bu gidişle düşük ihtimal görüyorum ama sezon sonuna daha çok hafta var, sürpriz bir anadolu takımından bile şampiyonluk çıkabilir.
Olamaz. Aldiklari ahlarin cezasini yeterince cekmediler
Sanmam iç açıcı değil Sivas maçları zaten hep kolaydı
Hiç sanmıyorum kanka be
Umarm olur
agzini hic hayra acmiyosun mario ahshahshhaha
İnşallah olur da güzel bir ders verir bazılarına..
bu sezon favorim Fenerbahçe
İnşallah olur
Zor gibi
Alamazzz
Zor beaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?