Evet arkadaşlar galatasaray, konyaspor'un başarılı stoperi abdülkerim bardakçı ile anlaştı. Peki sizce galatasaray'da başarılı olabilir mi?

Evet arkadaşlar galatasaray, konyaspor'un başarılı stoperi abdülkerim bardakçı ile anlaştı. Peki sizce galatasaray'da başarılı olabilir mi?

Fenerbahçe ye gelmemesi benim için pek bir anlam ifade etmiyor zaten iyi stoperlerimiz var kim satılmaz ise Atilla durursa tamam bu iş serdar ve tiserant da iyi bence, sadece oyuncuların form yakalaması lazım.
Nellson, marcao, kerem aktürkoglu, morutan, cicaldau, mohamed , boey satılacak büyük ihtimalle.
Onların yerini emin bayram, Metehan baltacı, Abdülkerim Bardakçı, yunus Akgün, emre akbaba , Sami satılmış , umut Bozok almalı.
Ayrıca , fatih Öztürk, arda turan, Halil, pulgar , Babel, feghouli, pena gitti.
Alparslan, İsmail, emre Taşdemir, ozornwafor, Aytaç, Taylan, Oğulcan, sekidika, Omar, Okan koçuk, Atalay, Berkan, yiğit, gomis, diagne, emre kılınç, barış Alper Yılmaz, v. aanholt, Ömer Bayram, Ali Yavuz, Sarper, Berk, kerem, yılmaz, Yusuf erdem, umut , gökay güney, Kaan Arslan, Erkan süer, Berkan, luyindama ilede yollar ayrılmalı
Süleyman luş, Atalay, Abdulsamet il de yollar r
E. tintis zaten gitti m. çelik, İsmail köse, Melih mert, koraycan, Ali Yiğit karaca, Caner Doğan, yav, a. jafeli, p. niang, e. büyükkaya, selman Faruk, c. türksoy gitmeli
Yeni U19 takımı kurulmalı. sami satılmış, Metehan yılmaz transfer edilip yedek 10 on numara olarak Baran aksaka yedek 6 ve 8 numara olarak Hamza yiğit akman ve Emirhan Kayar yer almalı ve 6 orta saha hattımız böyle olmalı kanatlar beknaz almazbekov, yunus Akgün, oğuz aydın, vargasdan oluşmalı. forvet hattı eren Aydın ve umut bozoktan oluşmalı stoper hattı Mehmet aslanboğa, emin bayram Metehan baltacı ve Abdülkerim Bardakçı dan oluşmalı bekler mert müldür, Ali turap bülbül, kazımcan karataş, Soner gönül den oluşmalı. kaleci hattı Batuhan Ahmet Şen jankat yılmaz atakan nuri ordu dan oluşmalı
U 19 takımının başında TD olarak bence Mustafa er ismine şans verilmeli
Scouting ekibine saidou , cihan Haspolatlı isimleri katılmalı. okan buruk hoca yaşlı oyunculardan uzak durmalı. bir oyuncuya en fazla 1.5 milyon Euro verilmeli bunun üstü olmamalı. mirsad türkcan çalışan her oyuncu kovulmalıki ibret olmalı
Cevap
6Cevap
Çok para ödendi. Bu tarz transferler genelde tutmaz ama tutması Türk futbolunun yararına olur tabii
2.8 milyon avro olarak biliyorum... Yanlız geçen senede galatasaray göztepe'nin savunmada ki yıldızı alparslan öztürk'ü almıştı ve bence genel olarak baktığın zaman verilen şansları iyi değerlendiremesi... Eğer marcao - nelson ikilisi kalırsa yedek olur ama bazı maçlarda yabancı kontejyanından dolayı forma şansı bulabilir ama şansını iyi değerlendirmeli.
Katılıyorum
Bence başarılı olur
Başarılı olabilir çünkü Okan buruk takımı yukarı çekebilir baya diye düşünüyorum.
Fanatik GS li olarak beğenmedim bu transferi
Marcao maalesef gidecek gibi bu bizim için büyük kayıp olır
Marcao yu göndermek te büyük aptallık sorf para için ve o parayla da saçma sapan oyuncular satın alınacak
dolar abi dolar artık eskisi gibi değil. türk futbolcularda artık kendilerine iyi bakıyor. yeterki güzel ve doğru antremanla bunlar aşılır. fatih terimi hatırlayın kaç türk futcolcu vardı? hepsini iyi yöneltti hırs pompaladı. ve kupayı aldı)))))
Ulan o kadar james Rodriguez, isco, witsel bekliyoduk bu kim ya
kesinlikle olur. adam iyi ve zeki boyu uzun ve güçlü. adam kendine iyi bakıyor
inşallah başarılı olur
Elinde patlayacak güzel girdi cincona😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?