Evet arkadaşlar tosun paşa tekrar yuvasına döndü! Peki sizce cenk tosun beşiktaş'ta tekrar başarılı olabilir mi?

Evet arkadaşlar tosun paşa tekrar yuvasına döndü! Peki sizce cenk tosun beşiktaş'ta tekrar başarılı olabilir mi?

O beklentide olanlar bence hayal kırıklığı yaşayacaklar. O amaçla geldiğini de zannetmiyorum. Sadece bir taraftan vefa, bir taraftan abilik yapsın diye geldi bence.
Sadece yaşından dolayı değil. Ve katkıda sağlayacaktır muhakkak. Fakat Beşiktaş şampiyonluğa oynayacaksa ve birinci tercih Cenk Tosun olacaksa, burada kendisinden iyi performans bekleyebiliriz belki, ama üstün bir performans bence son birkaç sezonuna bakaraktan biraz uçuk bir hayal gibi olabilir.
İyi iş bence bir Beşiktaşlı olarak iyi ilerliyoruz transferde fazla para saçmadan makul transferler. Saiss Gedson Cenk ve Weghorst. Kaan Ayhan Okay Yokuşlu ve Halil Akbunar da alınmalı bence. En üzüldüğüm ise Kazımcan oldu GS kaptı ama Rıdvan satılmadığı için üzerine düşülmedi Rıdvan giderse yerini Kazımcan doldurur diye düşünüyordum ama olmadı GS ye hayırlı olsun.
Cevap
15Cevap
Bence biraz zor ama olabilir tabi ki
Cenk bu lig seviyesi için güzel iş yapacaktır kadro derinliği için iyi bir seçenek üstelik yerli🙂
Şöyle iyi olabilir. Yanlardan iyi orta gelirse Cenk çok iyi olur.
Başarılı olacağını sanmıyorum..
Türk statüsünde olan ve alınabilecek en iyi golcülerden biri bence.
Bence yedek olacaktır Beşiktaş'a daha genç formda forvet lazım
Olacağını düşünüyorum
O anca gidip Yunan adalarında tabak kırsın. Bi halt olmaz ondan
prime hali gibi asla olamaz ama kadro derinliği ve yerli oyuncu statusu acisindan iyi transfer
Hakiki tosun paşa dönene kadar olur...
Calisirsa basarili olur
duruma bağlı çok beklentiye girmemek gerek
Bence olacak
Olur
Başarılı olur
Olabilir bence
Yok hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?