AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
275Cevap
Yan karın kaslarını gelitirmen lazımkı faha sıkıp daralsında bunun için yerde yan yat ve yan yan mekik çek hem ayaklarını kendıne çek hemde sen git bunu iki tarafa yap yeterli
Pek fazlan yok. Duzenli sporuna ve beslenmene devam et yeter.
ben vücut geliştirme yapmıyorum ama thai boks antremanımda bir bel hareketi görmüştüm ondan etkiliside yok yani bana göre.. onu sana nasıl anlatcam bilmiyorum :D
Video varsa yollayabilirsin
baktımda isminide bilmiyorum vücut geliştirmeyle ilgilenmediğim için bulamadım anca sesli anlatabilirim
Kelimeleri yaziya dok :)
o zaman yazarsın özelden ben şimdi yatıyorum yarın dersane var 7 saat sonra kalkmam lazım hadi iyi geceler
Iyi geceler
Ala ala kızlardamı artık vucud yapınca üst kısmı dar giyiniyo ya :)
daha fazla incelme kirilirsin bu fizik sana tam oturmus
Fiziğin iyi bence. Beslenmene dikkat ederek daha da iyi olabilirsin kısa sürede.
Dikkat etmeye çalisiyorum. Tesekkür ederim yorum için.
Boy ve kilon nedir?
165 boy-53 kg
Spor salonunda destek olurlar sana zaten manken gibisin diyebilirim şu an.
Ince yapili biriyim ama bel bolgesinde orantisizlik var. Karin kasi çalismam lazim.
Spor hocaları destek olur sana zaten.
Türkiyedesin sanırım?
Hayir yurtdisi.
Geiliyor musun arada buraya Türkiyeye peki?
kickbox ve yogayı dene. en alt kaburganıda aldırabilirsin. victoria secret mankenleri aldırıyor işede yarıyo
ikiside net değil yukardan çekmişin bişe anlaşılmıyor ama internete bel inceltme hareketleri yaz bisürü video çıkıyor onları yapmanı tavsiye ederim
Bol bol mekik çekmeni tavsiye ederim.. Bel bölgendeki sorunun çözüleceğine adım kadar eminim..
Umarim. Beslenmeme de dikkat edip yeni halimi koyarim daha sonra, ise yararsa tabii :))
Vücut olarak tam fit olduğun günün fotoğraflarını bekliyorum.. Kolay gelsin canım..
Squat
Yan mekik
Ters mekik
Özellikle squat bunları yap 1 ay sonra foto at farkı görelim
Saglam calisirsam soruyu yeni resimle guncellicem
Ok 1 ay sonra farkı hep beraber görürüz
malesef biraz göbeğin var ama kızma sakın. yoksa fizik genel olarak sağlam duruyor. göğüsler çok önplanda 80-85 arası varlar. bide bacakların kapanmıyormu senin
fazlalığın var. otur koltuğa ellerini yana baş bölgesi hizasına aç. kalçayı kaldırmadan bir sağ bir sola dön. fazla kıvrılma belini , incitme. en iyi idman budur.
M k karı resmen travesti gibi. Üçgen la.. ne bel var ne kalca kızım sen malmısın bu nasıl spor yapmak sen cok yanlıs anlamıssın olayı
O kadar da kasli degilim, hatta gobush bile var
uçlarını görüyoruz gögüslerinin zaten;)
Düzenli spor yapıp yağ oranın nasıl bu kadar anlamadım bir yerde hata yapıyosundur ya diyete ya sporda ne sporu yapıyosun ve nasıl bir diyet uyguluyorsun yağ oranın ne.
La dogru söyle bir fizik senin mi O:O :o az gobekde ki yağ eritsen simit bölgesindekini. UFff diyorum aga uff :D
Benim olmasa kusursuz birinin resmini paylasirdim
o zaman cok fake olurdu canısı
Gayet iyisin bence...
Tesekkürler..
Bu spor yapmış halinse, spor yapmamış halini düşünemiyorum bile. Mide bulandırıyorsun sadece.
Oyleyse aynaya bakma sen hiç.
Gördün mü konuşuyorsun? Ayrıca böyle aptalca vücudumu sergilemiyorum, egomu tatmin etmiyorum. Biraz da spor yerine kitap oku faydası olur belki.
Seviyesizligin derecesi belli, daha duzgun elestiri yapamiyorsun ve ayrica onyargilisin.
Gayet düzgün eleştiri yapıyorum. Diğerleri gibi evet iyisin, süper olmuş diye yalan söyleyemem. Ayrıca 2. resimde nefesini içine çektiğin belli oluyor. Böyle bir sitede fotoğraf paylaşarak neyi amaçladın? Kendini teşhir etmekten hoşlanıyor musun?
Kusura bakma ama neresinden tutarsan tut en ağır eleştirilere açık bir soru.
Soruyu soran hanımefendi ordamisiniz
Yalan soyle demiyorum ki sana, sadece kullandigin kelimelere ozen goster diyorum. Herkes oyle demis ama cekmedim karnimi iceri. Herneyse, uzatmanin Bir manasi yok. Iyi geceler.
Burada böyle fotoğraf paylaşarak yanlış bir şey yapıyorsunuz. Teşhircilikten hoşlanıyorsanız orası ayrı konu. Vücudunu paylaşanlar gözümde özgüvensin, karakteri oturmamış, cahil bir insanı anımsatıyor. Yani ön yargılı cevaplar almak istemiyorsan böyle şeyler yapmamanı tavsiye ederim. İyi geceler.
İlk resimde hafif göbek var gibi duruyor. Karın kası ortaya çıkmaya başlamış. Daha çok mekik tarzı yapmaya çalış.
Sen sadece sıkılaşmaya çalışmışsın belini inceltmek için cardio, leg circles, saw, plank , mekik gibi hareketlere ağırlık vermen gerekiyor.
Saçma sorular kervanı bir üye daha kazandı, ayrıca keşke fotoile o kadar oynamasaydın , şişman olmak ayıp değil merak etmw
Sopa ile yana bel veya dambıl sağa sola hareketlerini yaparsan belin incelir
Tsk. Ederim tavsiyen için.
Gogusler guzel bacaklarda kalcalarini az cok tahmin ediyorum oda guzel bence ama o bel cevreni zayiflat ilerde sarkarsa cok kotu gorunur
Ciplak gormek lazim az daha soyun
bacaklar ınce baya.. gögüs on numara duruyo umarım sarkık degıldır : ) göbek kıyafetlı gobeklı duruyosun. yan taraflar fırlamıs. ama kıyafetsız gobeksız duruyonçç
bedene bişey diyemiyorum çok anlaşılmıyor ve o kadar da abartılı değil gibi, ama göğüs sağlam ona eminim ;) göğüs benim için en önemlisi olduğundan ideal :)
göğüs var başka bişey yapmamışsın kusura bakma. allah vergisi bir göğüs.
Belanımı arıyosun sen, gayet güzel ve çekici erkekleri toplamışsın zaten :D
ikinci resimde karnını içeri cektigin belli olmuş biraz kusura bakma ama öyle yani :D
yanlar çıkmış bence görüntü olarak bir bayana kasta yakışmıyor çıkıntılarda.
ama bir yer çok gzl
karsıdan bir resim olsa daha net anlasılırdı bence usten cektigin icin oldugundan daha kalın gorunuyorda olabilir
Bence bu haliniz de guzel cok gerek yok diye dusunuyorum zaten guzelsiniz
Tesekkürler
Rica ederim ben sadece gercegi soyluyorum
hayırsever bir arkadaş beni bu kıza ulaştırabilir mi
Ulastin
mesaj atmadın ama
bel zaten ince ama azcık göbek var gibi orası da gitse çok hoş olacak böyle de fit duruyor o ayrı
Dogru bir yorum. Tesekkür ederim.
Beslenmeni degistirmeni oneririm. Daha az meyve tuket
Kiyaslamak gibi olmasn ama benim belim daha ince senden. Meyveyi dikkatli tuket
Dogrudur :D
Mankenmi olcan
Iyyy ince belli nefret sebebi baska bisey degil. hafiften yanlari olacak yaa
Yok be çirkin goruntu oluyor
Fiziğin güzel ama düşük bel giyme belindeki çıkıntı ondan
Ben yan mekik normal mekik plates hareketleri yapiyordum , simitlerin varmis gibi duruyor yanlari erit bence ^-^
=^-^=
Mekikin olayım çek beni hahah :DD
Haha deli ya :D
=^-^=
şu an zaten çok iyi gibi duruyor beliniz. squat tavsiye ediyorum
Dumduz degil ama. Squat 3 gunde bitirmisti beni 😃
squatı ağırlık kullanmadan yapın, örneğin havlu kullanarak.
bel ve kalçanızı mükemmel şekilde biçimlendirir
Sıkıntı yok bence ayrıca göğüslerin büyük galiba güzeller
bence o sütyenden kaynaklıdır :D ama ispatlarsa o ayrı mesele :D
göğüsler diğer kusurları kapatacak kadar güzel bence..
Cekme cekme icine coj belli oluyor ama yanlis anlama dost aci soler belki cvbimdan hoslanmican ama ole.. gende fizgin guzel. bierkegin agzinin suyu akabilir
Miss America gibi olmuşun kalkanın eksik daha napcan ki
karnını içine çekmişsin.. çok belli oluyor. bu arada hulahop çevir belinde
Aynen hoolahoop iyi
iyisin iyi.. maşallah.. gayet seksi.. very hotttt <3
Şöyle vucutları görünce vucudumun olmadığını hissediyom :) Ruhen geziyom sanki fsadsafsad
Hahaha
göbek var biraz, ikinci resimde göbeğini içine çekmişsin.
Vücudun harika (: bence daha inceltme. Bunu korumalısın.
Fitness yda kick boks olabilir. Az kas bakimina kilo almalisin. Karin kasinada onem gostermelisin.
Nasil besleniyorsun bilmiyorum ama belliki tuz ve şekeri yeteri kadar kesmemissin. Meyveye agirlik verme. millet abanmis meyveye sanki onda seker yok. 1 elma muz veya istedgin bir meyve ye abartmadan. Mumkunse gunduz vakitleri olsun. Gece acikirsan sut yogurt tarzi seyler ye. Yaninda salatanla beraber. Sebze ye bol bol tavuk balik yumurta vs.. baklagil olarakda al proteini. Nohut fasulye mercimek gibi..
Mekik cek ya da bel icin ozel hareketler var googla bak
İyiin iyi... sırt üstü uzan, dizlerini kır, bir sag bir sol ayağına dokunmaya çalış, düzeni yap ;)
Tek basina ise yaramiyor bu hareket ama az da olsa faydali :) tesekkürler
Omuzuna düz bir sopa al, kalçan sabit kalsın sağa sola dön... ayakta düz dur yine sağa sola egil...
Göbeğin için sırt üstü uzan, ayaklar kapalı yerden 5 cm havada indir kaldır... ve mekik yapabilirsin
sırf başka resim gelirmi diye cevap verenler var:)..
bence gayet iyisin şu halinle daha kaslısı itici olur
İtiraf et fiziğini övelim diye sordun bu soruyu. Yatağa atılacak cinstensin al sana övgüüüü
Leg circles hareketi var yapan arkadaşlardan baya baya iyi şeyler duydum. Ve tabi pilates. Şekeride kes
Fiziğin gayet iyiymiş. Boy sorunun da yoksa voleybol ya da basketbolla ilgilenebilirsin.
bence çok daha incelmek istersen kötü durabilir şahsen ben çok zayıf birini sevmem
Fitness yap canım salonda coatch lar sana iyice anlatir senn objektiflerin icin napman lazim oldunu
İlk kez google Translate ten Türkçe ye çeviri görüyorum
hayir turkcem boyle super değil ama ben kendm yaziyorm
Sen o beli inceltince kemiklerin sayilmayacakmi arkadaşım
Tamam olmussun sen:) daha kasma erkek begenmicen :))
bir fitness salonuna gitsen çeşitli haraketlerle istediğin şekle girersin..
Bildiğin sixpack ler dile gelmiş konuşuyo. iyisin rahat ol. bunu bulamayanlarda var:)
en son karın bölgesindeki yağlar gider.
yani kilo verdiğim halde erimiyor diyebilirsin sebebide bu.