vücut yağı depo edebılmek için erkeklerde göbek bayanlarda göbek basen kalça bölgelerınde toplar bu sebebple öncelikle yag yakımı yapmalısın bölgesel yag yakımı bütünyle kandırmaca.. bel bölgendekı yagları eritmen için vcuut yag oranını düşürmelisin buda diyetden geçer.. sana önerim diyetine baglı kal günlük aldıgın kalori miktarına dıkkat ve aldıgın kalorinin fazlasını kardiyo yaparak enerji olarak yak ki vucut enerji olarak depladıgı yağları kullansın.. kardio şart degıl ağırlıkta kaldırabılırsın burada önemli olan enerjı harcama nabzının aşağı yukarı 120nin üstüne çıkmalı. skılaşmak ve şekle sokmak için ise egzersizlerin kralı squatı öneririm bu temel bır egzersizdir eger doğru yaparsan çok faydasını görursun teknıgını iyi öğren aksi taktirde kötü sakatlıklar yaratabılır. mekık, twist, dambıllarla saga sola egilem gibi egzersizleri asla yapma omurgana zararlı.. yarım sıkıştırma (mekık) yapabılırsın..1. foton daha yaglı gorunuyordu yanları.2. foton daha iyi bendce... takıldıgın nokta olursa sorabilirsin.. başarılar şimdiden
02 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle bana yardim amaciyla vaktini harcadigin, ve uzun yazi paylastigin için tesekkür ederim. Squat'i ucuncu gunde biraktim evde merdiven inip cikamiyordum artik, o derece sizliyordu bacaklarim.. Yarim-Tam mekik hepsini denedim pek faydasini goremedim. Yesil Cay, gibi faydali bir suru sey ictim ama düzenim bozuldu.. Tek care sanirim deli gibi kosmak, hiç durmadan onlarca dakika :))
- +1 yıl
squatı ücüncü günde bırakman çok normal ben squat yapınca iki gün zombi gibi yürüyorum:) squat ılk zamanlar kas agrıları yasatıcaktır ancak zamanla duzelirdi erkenden bırakmışsın.. yinede alternatif olarak leg press yapabilirsin enazından dene gör derim.. mekikler işe yaramaz faydalı bıtkı çayları işe yaramaz.. deli gibi koşmakta biryere kadar iyi güzel ancak belini yani vucut hatlarını ortaya cıkarmak sıkılaştırmak için ağırlıkla egzersiz yapman şart.. bunu ne plates ne zumba na tumga vs şeyler saglar.. ağırlık kaldırmaktan korkmayın.. bayanların çoğu korkuyorlar kaslanırım fılan dıye yok öyle bırsey pdyumlarda gördugunuz bayan sporcular o şekıle gelmek için steroid iğneler kullanıyorlar.. kısaca koşu guzel evet ama agırlıgıda ekle ve en önemlisi ise diyet.. düşük kalorili beslenmeye çalış..
En İyi Cevaplar
+1 yılİk resimde bel bölgendeki fazlalık görülebiliyor. İkinci resim belki daha net ama bel bölgenin her iki tarafı da kapalı olduğundan, bir şey görünmüyor. Yani biri kolun, diğeri de elin yüzünden kapatılmış. O yüzden ilk resme göre söyleyebiliyorum. Bu arada kalçana doğru da sanki bir fazlalık var gibime geldi. Yanılsama olabilir tabii ya da kalçanın yapısından kaynaklı yanlış anlamış olabilirim. vucutgelistirmehareketleri.org/bel-egzersizleri/ Bu sayfada aşağıda birkaç madde halinde belirtilmiş. Google'de farklı kaynaklar da mevcut. Kısacası, yan kasları çalıştırmanı sağlayacak hareketler yapmalısın. Oradaki kasları pek çalıştırmamış ve yağları da yakamamışsın.
00 Yorumla
+1 yılkırılma darılma da ben fiziğini hiç beğenmedim ya. omuzların kalçandan geniş olduğu için belin ince durmuyor. bence kalça çalışıp zaten ince olan belinin inceliğini öne çıkarmalısın. ayrıca yanlardan simit de değil ama kemiklerin çıkmış, muhtemelen düşük bel giydiğin için. onun dışında sıkısın zaten ki ince bir kızın sıkı olmaması saçma olurdu. sporu kusurlara yönelt bence
00 Yorumla
Ya kusura bakma ama fiziğini hiç beğenmedim inan ki seni yermek için söylemiyorum hiçbirimiz kusursuz değiliz ve herkesin göz zevki ayrı :/ fakat fiziğin hoş durmuyor ya da fotonun çekiliş şeklinden öyledir 😕😕
21 Yorumla
Soran+1 yılYok niye kizayim olur mu hiç, seviyesizce Ve ahlaksizca olan yorumlara kizarim Hatta kizmam bile cevap vermem olur biter. Kusurlu oldugumu Kabul ediyorum sadece ne kadar goze batiyor onu merak ettim. Cevabin icin tesekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
273Cevap
Yan bölgeler için birkaç önerim var. Yan tarafta biriken yağlardır ve yediklerin içerisindeki yağlar ilk olarak o bölgede birikirler. Protein ağırlıklı yiyerek o bölgedeki yağları kolayca eritebilirsin. Bunun dışında bu videodaki
https://www.youtube.com/watch?v=IkiJRoOxAXQ2. ve 4. hareketleri yapabildiğin kadar yap bunun dışında da dambellı bir elinle kalçanın yanında tut ve diğer tarafa eğil 1 ayda birşey kalmaz daş gibi olursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılElimden geldigince yapicam artik tas mi olurum daha beter bir sey mi bakcaz artik :) sagolasin.
biraz karın kası yaparsan iyi olur mekik çek, beli inceltmek için ayakta dur bacakların kapalı sağa ve sola doğru dönebildiğin kadar dön bu beli inceltiyo iyi oluyo
15 Yorumla
Soran+1 yılGercekten faydali mi onu yapmak?
Soran+1 yılHafif belli six pack ne hos olurdu :D
+1 yılRahatsız edici olmamakla beraber göbek bölgende vucudunun görünen kadarıyla az miktarda orantısızlık var. İmkanın varsa yüzmeyle ilgilen tüm vücudunun eşitmiktarda kilo vermesini ve düzene girmesini sağlar. Mekik çekmek yağ yakmaktan öte kas yapar. Belin konusuna gelince plates tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılOrantisizlik var evet, bacaklarim cok Ince bel kalin. 2 veya 3 kilodan fazla vermek istemiyorum, bolgesel zayiflama benim istedigim ama pek mumkun gorunmuyor gibi..
Canim benim bensw iki yildir fitness yapiyorum ama sen cok orsntisiz spor yapmissin hani su an da bende kas yok belim ince kalcalarim genis ora tili senin orantisiz bir spor olmaz bilmiyorm hangi sporu yapiyorsun da squat hem kalca hem bele agirlikli oluyor. Yani bide her kadinin vucut yapisi farklidir benim spordan öncede belim ince kalcam genisti senin dumduz gidiyor o yuzden biraz zor. Kemikler cikar daha fazla spor yaparsan
10 Yorumla
+1 yılSpor yaptığın pek belli olmuyor yukarıdan resim atarsan sadece ben ve ks ailesi senin göğüslerini görmüş oluruz. Aynadan resim atmalısın. Eğer çok istiyorsan belli aralıklarla korse tak. O da zararlıdır ama çok istiyorsan zararını önemsemezsin ki zaten. Her neyse. Sana tavsiyem düşük bel giymemeye bak vücut şeklini önemsiyorsan. Simitlerin çıkmış çünkü. Ve belini daha inceltemezsin. Fiziğinin şekli o. Acımasız bir yorum oldu ama idare edeceksin artık :D
10 Yorumla
+1 yılBel inceltmek için önemli olan şey öncelikle beslenmedir. Kotu beslenirsen istediğin kadar spor yap hicbişeye yaramaz.
düzenli bir beslenmeden sonra spor olarak fitness oneririm14 Yorumla
Soran+1 yılSen baya ilgilisin spor ile belli 😊
- +1 yıl
evet 2 senelik fitness geçmişim var :)
soruların olursa sorabilirsin.
Soran+1 yılMesela bana gore degil alti ogun yemek yemek, ara ogunlerde kuru meyveler yemek.. Zaten ogle arasi hizli hizli bir seyler yiyorum, rejim yapamiyorum zaten hiç yapamadim ki :) yok mu soyle mucize Bir formul? :)
- +1 yıl
öncelikle güzel bir vücuda kavuşmak istiyorsan mucizevi birşey beklememelisin ve çok sabırlı olmalısın. bu arada 6 öğün yemene gerek yok. kendine 4 öğünden oluşan güzel bir beslenme programı oluştur. Bu program protein ağırlıklı olsun ve mümkün olduğunca yağ ve şekerden uzak bir program olsun. Besinler ve besin değerleri hakkında bilgin yoksa beraberde bir beslenme programı oluşturabiliriz.
- Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıliyi ki varlar, illa gözümüze sokucan :)
yarışlara katıl bence1511 Yorumla
Soran+1 yılAt miyim ben be ne yarisi
- +1 yıl
çok da eksiğin yok maşallah :) iyi bişi dedim aslında ama beceremedim
Soran+1 yılBen yanlis anladim o zaman, k. bakma. Tesekkür ederim =)
- +1 yıl
:) öpüşüp barışalım
Soran+1 yılyine yanlis bir yoruma açik bir cevap o_0
- +1 yıl
Jokey yaşadı :P gizli kullanıcı k. b lütfen :) bu cevabı görünce tutamadım kendimi :))
- +1 yıl
yanlış anlaşılacak bişi yok açıkça öpüşelim dedim :))
+1 yıl63 Yorumla- +1 yıl
@cerentrmn :DDD
+1 yılSende bölgesel yağlanma var ve kalıplaşmaya doğru gidiyor. Kurtulmak istiyorsan tek çaren mekik. Kimyasala bulaşırım diyorsan yağ yakan bir çok şey var ve kullanabilirsin.
Zamanla daha çok oturucak kıvamda ve ertelememelisin; yoksa yağ aldırmak zorunda kalabilirsin ki sarkmaya gidiyor.04 Yorumla
Soran+1 yılFarkindayim. Liposuction için çok erken ya, 24 yasindayim henüz.. Is disinda da vaktim kalmiyor fazla, ne kadar mekik çekmem lazim günlük, bir sekle girebilmek için?
- +1 yıl
Vücut kütle endeksi kişiden kişiye göre değişir sevgili soran.
Bunu gittiğin spor salonun da ölçültüp programı ona göre yapman senin için çok faydalı olur.
Kişisel görüşüme gelirsek, musaıt oldukça 3 setten 10 defa bacak egzersizi yapman ve yatarken 5/10 yarım mekik çekip öyle uyuman diyebilirim. Çünkü metabolizma tamamen yavaşladığından uyku öncesi harekete geçirtirsin edersin. Bir kaç gün sonunda farkedersin azalmayı.. Unutmadan mide problemin yok ise limonlu su da sabah ve akşam yatarken içersen yağ yakmayı arttırırsın.
Soran+1 yılCok zor seyler degilmis aslinda bakarsak, limonu da sevmem pek ama onu da hayatima dahil ederim eger yarayacak ise. Eyvallah :)) sn KahveSigara
- +1 yıl
Yağ yakmada kesinlikle önceliği olan besinlerdendir.
Rica ederim sevgili kullanıcı, başarılar dilerim :)
+1 yılDüzenli bir şekilde karın çalışmalısın bence. yan mekik, düz ve ters mekik. daha fazla kalori harcamak için SPİNNİNG derslerine katıl. normal bir koşu bandından daha fazla kalori harcatıyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılHiç duymadim onu ben
- +1 yıl
ben de fitness yaptığım için bunları biliyorum. artık bilgi alıp almamak sana kalmış kuzu
Soran+1 yılSagolasin kuzuu 😊
- +1 yıl
Rica ederimmmmm
- +1 yıl
Özelden ulaş sana detaylı anlatayım istersen
ayva göbekli hatun iyidir ama tabi bu senin seçimin şöyle bir yol sunayım uzun bir düz sopa alarak omzuna koy ellerine üzerine koy ve kalçalar sabit kalarak sağa sola döersen iyi bir sonuç alacaksın box ta ben ole yapıyodum incelmişti baya
15 Yorumla
Soran+1 yılÇayi kahve'yi sekersiz içiyorum ama her gün çikolata yiyorum nasil birakicam onu
Soran+1 yılÇok yiyorum tutamiyorum kendimi :D
Çay bardağı olmana az kalmış.
Leg circles , Plank , Saw egzersizi yapabilirsin.12 Yorumla
Soran+1 yılHiç duymamistim bunlari, arastircam. Tesekkür ederim.
Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı. spor yapıyorum diyorsun ama fazla kasmıyorsun sanırım kendini
https://www.youtube.com/watch?v=sEw99tlwwQU
bellki ilham verir...12 Yorumla
Soran+1 yılTamam yapiyorum ama yedigime ictigime hicbir kisitlama getirmiyorum, bu da Bir gerçek..
+1 yılMekik çekmediyse bel çevresinde incelme bekleme ;)
Sabah ve akşam yatarken ve kalktığında çekebildiğin kadar mekik çek belini ve boynunu zorlamamaya özen göster ;) Başka da bir şeye ihtiyacın yok. Tecrübe ile sabit ;)02 Yorumla
Soran+1 yılBelirli bir rakami var mi, kac tane mekik cekmem gerekiyor her gün?
- +1 yıl
Belini ve boynunu zorlamadan çekebildiğin kadar çek. Eğer tam mekik yapamıyorsan yarım mekik de olabilir zamanla 3'er 5'er arttırırsın. Vücudun ne kadar spora yatkınsa o kadar çok çekebilirsin. Yatmadan önce canın ne kadar çekmek istiyorsa hedef koy yorulduğunda biraz dinlenip devam edersin ;) Kendi vücudun kaç taneyi rahat yapabildiğini sana söyleyecek ;) Zamanla bugün sana uçuk gelen sayılarda mekiği aralıksız bile çekebilir hale gelebilirsin ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbel kıvrımın hiç yok dümdüz. ve de kalcanda yuvarlak değil bu yüzden belin kalın duruyor olabilir. bende nerdeyse her gün spor yapıyorum ama yapı meselesi işte. belin fiziğin bengüye benziyor senin
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya asiri zayifken bile vardi o cikintilar napcaz boyle :))
+1 yılMerhaba aynı sorun bende de var fakat kalça büyütünce bel pek göze çarpmıyor dambılla bol bol squat çek ve belin içinde vakum egzersizi var çok insan bilmez YouTube da bulabilirsin hatta yorum yapan kişilere bak oldukça faydalı bel ve üst karın için
00 Yorumla
+1 yılBelini biraz daha inceltirsen sadece bayan göğüs olacaksın. Bacaklar zaten çok ince. Kalça yapmaya çalış galiba sporla kalça büyüyormuş yanlış bilmiyorsam, hatta bel bölgesini ince tutmaya çalışırken aynı anda kalça için kılo almayada çalışabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya kardeşim buraya teşhir fotografları atmayın siz nasıl ilerde anne eş olucaksınız? burada bu resmi gören her erkeğe malzeme olmak hoşuna mı gidiyor? Aynı kıyafetle sokağa çıksan bakıyorlar diye rahatsız olursun ama burada paylaşıyosun. Tüm kızlar için değil söylediklerim ama bunu gibiler bütün kötü muameleyi hakediyor
20 Yorumla
+1 yılYüksek protein + düşük karbonhidrat + CLA/L-Carnitine/Termojenik/Yeşil çay ekstresi + Kardiyo + Yüksek tekrarlı ağırlık çalışması + Bol su + En az 6 öğün
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha basit seyler yok muydu 😞
- +1 yıl
Nasıl spor insanısın abicim sen?
Yuh be..
Soran+1 yılAzimliyim ama ise yarayacagini bilsem keske
+1 yılya bel bölgende bir fazlalık yok ki. Sıfır beden kadın gerçekten çekici değil. Gayet fit görünüyosun. Bundan fazlası artık kas yapmaya kadar gider :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDümdüz bir karnim olsa daha güzel olurdu
- +1 yıl
benim kız arkadaşımın dümdüzdü. son zamanda birazcık kilo aldı. senin şu andaki vücüdun gibi oldu. ve çok hoşuma gidiyor belini tutmak. belki sen o bile olabilirsin
+1 yılYardımcı olalım;
www.kizlarsoruyor.com/.../q1907736-basenlerim-nasil-resimli00 Yorumlanasıl bir günah işlediysen artık ALLAH seni taş yapmış , taş gibi hatun olmuşsun :D
13 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊 tesekkürler
Spor konusunda 930 cevap paylaştı. belin çok kötü duruyor ya kütük gibi. kıvrımın olsa manken olacak kızsın. bel inceltme hareketleri yaz google amcaya onları yap
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya kutuk gibi, ust bolumumde var sorun
+1 yıl12 Yorumla
Soran+1 yılOmuzlar genis benim, kollar da kasli cok erkeksi yapmasin sonra
- +1 yıl
O bel hareketi direkt. :)
+1 yılöncelikle sadece sporla olcak iş değil gırtlağına sahip çıkman lazım. yediklerinde yağsız tuzsuz şekersiz olmasına dikkat etmen gerek. Bölgesel erime diye bişey olmadığı için heryerinden eşit seviyede kilo gider. Buna göre hesabını yap.
06 Yorumla
Soran+1 yılCok saglikli beslenemiyorum Is duzenim yuzunden. Var mi yag eriten, bildigin bir ürün?
- +1 yıl
yağ yakıcıları kullanmak için düzenli beslenmen gerek başta. ondan sora yağ yakıcı için tekrar konuşuruz. başta yanlış beslenme alışkanlıklarından vazgeç.
Soran+1 yılÇok zor be :(
- +1 yıl
kendini motive edicek kişiler bul, beraber yolda yürümek, tek yürümekten iyidir. bunu yapamıcağını düşünüyosan hiçbişey sana yardımcı olamaz. yağ aldırdığını varsayalım ameliyat oldun.3-4 ay sonra aynı yağlar birikir. o bile yardım edemez kısacası zoru başarmak önemli olan.
Soran+1 yılPasta borek hastasiyiz millet olarak tutamiyoruz ki bogazimizi :D erkek arkadasim sporla ugrastigi için takintili hale geldim iyice, kendimi begenmemeye basladim. Etrafimda da pek insan yok, spor'a merakli ne yapayim ben ya 😓
- +1 yıl
dönüp dönüp aynı soruyu soruyosun bende cevap veriyom. erkek arkadaşına takıntılı hale gelceğine kendine takıntılı hale gel belki çözülür sorunun.
+1 yılKarın çalışman şart mekik yarım mekik tiwist birde bol karbonatlı ılık su iç taş olursun
13 Yorumla
Soran+1 yılSagol yardimin için.
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Istersen bizim salona gel 👍👍
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/z2gE7g.jpg senin ki de fena değil ;)))
00 YorumlaŞekeri ve asiti kesip taze yeşillik tüketimi artırın. 1-2 aya düzelir spora bile gerek kalmadan ama günlük kalori alımını biraz düşürmeniz gerek.
İlla spor yapacağım diyorsanız mekik olabilir00 Yorumlala bu bizi dover abi :D
ben begendim kim nederse desin
spor yapan erkek candır
spor yapan kadın canandır :D10 Yorumlaiyisin işte.. iç organlarını mı eriteceksin daha?
ayrıca bundan daha zayıfının daha güzel olacağı kanısına nasıl vardın? hiç bir erkek iskeletle sevişmek istemez emin ol..00 Yorumla
+1 yılBen gayet fit gördüm seni valla hatta 2. resimde biraz kaburgan belli oluyo bence ideal kilondasın daha fazla incelmeye çalışma sağlıksız olur :) sporunu yap ama sağlık için :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorum geliyor :D
1. amac gogus gostermek fizik drgil
2. zayifsin evet ama fizik0 bel kivrimi ve kalcan yok o yuzden kotu
3. bel kismin daha fazla zayiflamaz kas yapar.
4. ego tatmini icin burasi uygun degil canim86 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKiskanmam icin kilolu olmam lazim. farkinda isen gizli kullaniciyim ve benim nasil bir fizige veya tipe sahip oldugumu bilemezsin.
kusura bakma ama bunun gibi sagimi solumu acacagima cirkin sisman olurum daha iyi. @Bilimsel
Cevap sahibi+1 yılDiyorumya sisman ve cirkin olabilirim bu kiz gibi yollu olmaktansa
+1 yılbende spor yapiyorum ama... resimli https://hizliresim.com/3ROXb5
11 Yorumla
Soran+1 yılHe tamam :)))
+1 yılKarin bolgesuini calisrirmak icin mekik cekebilirsin, karnin yan taraftaki yaglari yakmak cok zordur. Oradaki yaglari yakmak icinde eline dumbell gibi iki tane agirlik alip ayaktayken saga sola dogru egilerek calistirabilirsin
00 Yorumlailk resme baktığımde memeeeeeeeeeeeeee dedim sonra ıyk dedim göbeğe bak dedim kapadım hemen
110 Yorumlamemelerini neden gösteriyorsun, göbegin hakkında sorun varsa sadece oranı çek; mode on: Prim
51 Yorumla- +1 yıl
heh işte bir tane daha güzel yakalamışsın :D
valla bence şu an gayet harikasın bebeyim, göbeyinde öyle anlattığın kadar yok çok güzel vicut hatların var maşallah.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsizde kronik simit bölgesi yağlanması sorunu mevcut.
ikinci linkte yer alan fotoda biraz içe çekilmiş göbeğiniz ancak detaylı ve resimli anlatımla egzersiz programı hazırlayabilirim 3 ila dört ay gibi kısa bir sürede bu sorun ortadan kalkar.00 YorumlaA ah benim fark ettigim baska bisey var. Bu sag meme altinda ki kaburga cikintisinin ucu erkeklerde olmuyordu senin kide yok kiz?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
sadece bel ve yanlar için sopa lar var senın ılacın o sopa ismini bılmıyorum basıt bişe 2mt civarı
02 Yorumla- +1 yıl
www.diyetvakti.net/...gzersizleri-hareketleri.html twist sopası diye geçiyr galiba hatun aşşada fotoda yapıyor
Soran+1 yılAldim o sopadan, faydasini gorurum umarim.
+1 yılaynı sıkıntı bende de var :( çok abur cubur yiyorum ondan sanırım :(
02 Yorumla
Soran+1 yılSu an cips yiyerek cevap yaziyorum sana :(( :D
- +1 yıl
:D al işte bende çok yiyorum canm ondan hep sdc göbeğim var zayıfım şaka gbi :)
siz kadınlar bela arıyonuz valla. bir de şu sıfır beden olayı yok mu :D yav etli butlu kadın iyidir.
00 YorumlaFazlasını istemene ne gerek var ki iyisini işte böyle. Belki sana çok incelik yakışmıycak vücut yapına gitmiycek.
00 Yorumla
+1 yılyan mekik felan orları sıkılaştıracak hareketlet yapmalısın vede biraz daha yağ oranı düşürmen lazım sanırsam
00 Yorumlaİkinci fotoda içine çekmişsin.
Yaptığın düzenli spor ne? Ordan yola çıkarak yardımcı olayım.
Ben profesyonal sporcuyum (boks), o yüzden bir çözüm bulabilirim diye düşünüyorum.00 YorumlaBiraz zaman lazm. Arkadasim vardi zayifladi baya uc ayda 50kili verdi. Beli seninki gibi kalsi gobegide. Sonra 1sene gecti vucudu kendilinden sekle girdi. Sekerli yagli seleri fazla abartma kendilinden duzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sexysin keşke tüm Türk kızları senin gibi olsa. Mekik çekerken biraz daha asıl mümkünse karını barfix demiri nde yapmayı dene yan karın ağırlık ver. İlk fotografta göğüslerin çok tatlı çıkmış jen selter yanında halt yemiş ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Al iste
Cevap sahibi+1 yılNe al iştesi? Bu spor sadece sağlık için yapılmıyor. Bir erkek vücudunun fotoğrafını atsa şu bölge iyi vs. gibi yorumlar olmak ister. Bu fotoğrafa bakan çoğu kişide beğenmiştir bu göğüsleri gerçekten seksi duruyor. Dile getirdik bunu suçmu
+1 yılbu nedir ya kaslı hatun mu olur l*n kadın dediğin bıngıl bıngıl olacak böyle vurdun mu dalgalanacak kas neymiş
00 Yorumlaİyisin iyi. Birde piercing taktır o göbeğe daha iyi olur. 😎
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha vakit var piercing için.
+1 yıl2 metrelık bır sopa alıp bı sandalyeye oturup omuzların uzerınden sopanın ıkı ucundan tutup saga sola cevır kendını
03 Yorumla
Soran+1 yılne kadar zamanda etkisini gösterir?
- +1 yıl
Hergun yarım saat yaparsan 2ay ama bırazda sıklastır
Soran+1 yılyaz'a kadar vaktim var nasil olsa.. tesekkür ettim.
+1 yılAynen bel ve göbek kısmında fazlalıklar var. Spora rağmen böyleyse iyi spor yapamıyorsun. Sabahları aç karnına yürüyüş planla.
12 Yorumla
Soran+1 yılabur cubur çok yiyorum ondandir :D
- +1 yıl
İkinci resimde göbeği içeri çekmişsin:)
Bel bölgesi genelde en zor bölgelerden biridir. Bol bol kardiyo çalışırsan belini inceltebilirsin. Bel için çeşitli hareketler var. Tabii yalnızca onları yaparak olmaz. Kardiyo çalışmak şart.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapi geregi kemikler dista benim e birazda yaglanma olunca iyice berbat gorunuyor, en azindan yag oranini minimum'a indirebilirsem iyi olacak. Tesekkürler.
sanırım böyle olmak istiyorsun
https://www.youtube.com/watch?v=0y9QVURorJw02 Yorumla
Soran+1 yılAbartmaaaaaa ((((((:
Gizli Üye(25-29)+1 yılPardon orda misin? Goguslerin icin spor uaptin mi cok dikler cok ihtiyacim vsr bu soruya? Bu arada gobegin icin plank yapmani oneririm cok fsydasi oluyor
00 Yorumlayağ oranını düşürmelisin yani bu iş %70 beslenmeye bakar. beslenmen nasıl :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYemeyi cok seviyorum, dikkat edemiyorum hiç :) hele tatli olsunda ne olursa olsun diyenlerdenim.
- +1 yıl
işte işin rengi belli oldu :) senin yediğin o tatlılar yağ hücrelerini besliyor böylelikle yağ hücrelerin büyüdüğü için göbeğin oluşuyor :) yani şunu yapmalsın yağ hücrelerini besleyen şeylerden uzap durup protein ağırlıklı beslenirsen shakira gibi olursun :) arabaya nasıl benzin koyarsan öyle gider
Soran+1 yılCok zor uzak kalmam belki kisitlayabilirim 😡
Bu ne leynnn tövbe tövbe kapat kız sagını solunu hıııı (-_-)
00 Yorumla
+1 yılspordan önce diyete başlamalısın yoksa istediğin hareketleri yap faydasını görmezsin.
00 Yorumla
+1 yılHayır anlmadığım foto gösteriyorsun sonrada gizli soruyoruyorsun nasıl iş bu cnm?
00 Yorumlasen karnını değil memelerini göstermişsin. yemezler ;)
00 Yorumla- Spor konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılgayet normal vucudun bundan daha ince olmaz fiziğin bellinde doğru orantılı ben beğendim açıkcası
00 Yorumla - Devamını Gör (257)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat