sporla göğüsler biraz küçülüp sertleşebilir mi. O kadar yumuşak ki. Fiziğim çok güzel. Ama memelerim sarkık ve çok cıvık. Sporla toparlayabilir miyim? Ameliyat olmak istemiyorum zaten çok da pahalı. Sporla yuvarlak hatlı dik göğüs elde edilebilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük göğüsler genellikle genetik faktörlere, hormonal değişikliklere veya vücut kompozisyonuna bağlı olarak oluşur. Spor yapmak, vücuttaki yağ miktarını azaltabilir ve kas tonusunu artırabilir, ancak doğrudan göğüs boyutunu değiştirmez. Diye düşünüyorum şahsi fikrim, sadece özel ilgi alanım ve 7 senedir yapıyorum. Anatomi konusunda belki çok daha bilgili birisi vardır. Daha farklı ve egzajere bilgiler verir o zaman değişiklik gösterebilir. Ama bu kadar cahil cühelanın olduğu bir ortamda zannetmiyorum ki öyle insanlar olsun :D
0117 Yorumla
Soran+1 yılBoyum 1,65 kilom 56. Vücudumda yağ varsa popo ve meme de vardır. Fiziğim gayet iyi görünüyor spor yapmadım öyle düzenli ama genetik olarak hep zayıf ve iyi görmüyordum. Ben daha fit olmak istiyorum bir de memeler gerçekten baş belası. Bakınca öyle çok kötü görünmüyor ama elleyince aşırı yumuşak ve kalıp gibi durmuyor bağımsız vücudumdan. Kase gibi görünmesini istiyorum dik ve sert
Cevap sahibi+1 yılHocam şöyle izah edeyim bahsetmiş olduğunuz fiziki algoritma bu arada ben 1.91 boyundayım 84 kiloyum. Tahsilim iyi ve genelde insanlar beni yakışıklı bulur. Yanlış anlaşılmak istemem sonuçta anonimin bir şey ispatlama ve inanılmaz bir artistlik yapma çabam yok. Lakin bir kadında olması gereken ve yakışabileceğini düşündüğüm en clutch fiziğe sahipken rahatsız olmanızın sebebini asla ama asla idrak edemiyorum.
Soran+1 yılgenetik olarak hep zayıf ve iyi görmüyordum “İyi görünüyordum” olacaktı yanlış yazmışım. Fiziğimle alakalı bir derdim yok. Daha fit daha sıkı görünmek ve sağlıklı enerjik olmak için spora başlayacağım. Ama memeler vücudumdan bağımsız. Hiç kadı yok sadece yağ sanki. Yumuşacık. Yani kalıp gibi biraz daha sıkı sert olmasını istiyorum. Misal sütyensiz sallanmayacak kadar. Sporcu sütyeniyle fiziğim manken fiziği gibi. Ama sütyen çıkınca aşırı olmasa da sarkık görünüyor.
Cevap sahibi+1 yılBence çekici yapan kısım o tabi şahsi fikrimi merak ediyorsanız.
Soran+1 yılSarkık meme mi çekici. Ben utanıyorum onlardan. Meme dediğin yuvarlak hatlı olmalı biraz yer çekimine baş kaldırmalı
Cevap sahibi+1 yılŞimdi insanların sizi benimsemeleri ve kabullenmeleri çok önemli, eğer ki siz öyleyseniz ve bunu siz kendinize çok yakıştırıyorsanız bunu benim de beğenmem gerekiyor hayatınızdaysam. Hayat zaten böyle şeylerle ve kusurlarla güzel.
Cevap sahibi+1 yılUlan neden kendini güzel ifade edebilen birisiyle böyle bir uygulamada ve böyle bir paylaşım altında tanışmak zorunda kalıyorum. Şansıma gerçekten s1ç1y1m birader.
Soran+1 yılYa sorun kendimi beğendirmek değil ki kendimle mutlu olabilmek. Sonuçta memeler düzelince onları göstermeyeceğim ya da daha açık giymeyeceğim. Bedenimi kontrol konusunda rahatsız ediyor. Evde bile sütyensiz gezince varlıklarını hissediyorum önüme düşen perçemin görüşümü kapatması gibi rahatsız edici bir kusur. Bu arada güldürdün.. samimiyetine güvenerek sormak istiyorum neden bu paylaşım altında tanışmak zorunda olduğundan dolayı şansına s*ç*yorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle günümüzde kendini ifade edebilme yeteneği olan kadınları bulmak çok zor, profilimi inceleyince nasıl birisi olduğumu gerçi anlarsın. Kontak ve eğlenceli birisisin fiziksel algoritmanda takriben bana uygun şimdi fiziksel olarak uyan ve kontak olmayan birisi olunca çekilmiyor. Tam tersi olunca yine çekilmiyor. Şimdi böyle bir konudan dolayı acaba tanışmak istesem tabi beğenirsen profil de resmim var :D Öyle yandan yandan olur mu? HAHA
Soran+1 yılÖncelikle günümüzde kendini ifade edebilme yeteneği olan kadınları bulmak çok zor demene şaşırdım. Ama bunu söyleyen 2. Kişisin. Bunu geçtiğimiz hafta biri daha söyledi bana ama neeeyyyseee ki memelerimden bahsetmiyorduk 😂🤦🏻♀️🙈 senin enerjinde seni görmemiş olmama rağmen pozitif geldi ama memelerimden bahsettiğim ve memelerimden böylesine bahsettiğim kişiyle tanışmak istemem tabii kii tanışırsam bu travma hayat boyu yeter bana ajjsjskdkdlld :D
Cevap sahibi+1 yılAbi benim profili ve paylaşımları incele böyle şeylerle alakamın olmadığını o kadar net görürsün ki, lafını bile açarsam engelle :D
Cevap sahibi+1 yılProfile gir profili incele sonra lafını bile açarsam engellersin HAHAHA
Cevap sahibi+1 yılSonuçta seninle böyle bir konu ile alakalı bile bir şeyler paylaşırken gülebiliyorsak eğlenceli olabileceğini düşündüğümden ötürü şey yaptım. Yoksa başka bir amacım olsa zaten bununla alakalı yazan çok fazla insan oluyor HAHAH
Soran+1 yılSorun senin lafını açman değil ki bilmen 🥹 gizli sorma hakkına sahip olmak ne hoş bir özellik. Yoksa sorulabilecek bir soru mu bu 😂
Cevap sahibi+1 yılTabi ki değil, ama sonuçta benimde seninle tanışmam ya da muhabbet etmem benim suçum değil? Elimde olmayan nedenlerden dolayı böyle bir durum gerçekleşti. Bu yüzden ben bir öneride bulunuyorum. Beni takip edip profilimi incele sonra engellersin istemezsen :D
Soran+1 yılSuç değil tabii ki. Ama ikimiz de gizliyiz. Şahsen bu giz iyi biz giz çünkü konu sarkık meme 🥹😂 böyle tanışma mı olur ajsjjdkdkdk nick name; sarkık meme akksjdkfkdlld bu arada gizliden bile edebinle samimiyetinle cevap verdin ismi açık mal mal yürüyen varken samimiyetine şüphem yok zemin bombok ahsjdkdkdk
Cevap sahibi+1 yılÇünkü olaya realist bir perspektiften bakıyorum. Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama ODTÜ mezunuyum :D Sosyal olarak istemesem bile bir çevrem hep oldu ve kadınlarla istemesem bile hep bir muhabbet halinde buldum kendimi lakin durum şu şekilde genelde kafa yapıma ve düşüncelerime uygun insan profiline pek rastlayamadım. Şimdi saçma bir konu üzerinden bile keyifli ve eğlenceli muhabbet ettiğimizi düşününce hiç bir şey olmamış gibi yapma ihtimalimiz söz konusu mu? Yani öyle bir şey yapabilir miyiz? Öyle bir alternatif ve torpil geçebilme hakkın var mı?
Soran+1 yılYa burnu büyüklük yapmak istemem bende zekana aşağı yukarı güvenirim konuşmandan kibir hissi geçmedi. Samimi ve doğal görünüyorsun. Ama konu özel olsa hadi bir şekilde tölere edelim ama konu özelinde özelinde MEME 😂 HEMDE SARKIK MEME 😂🥰🥰🥰 vahşet bir durum 😂
Cevap sahibi+1 yılBurnu büyüklük yapmıyorsun. Sonuçta insanların genel olarak bir kriteri var. Rahatsız olduğun bir durumdan dolayı seni yadırgamadan kabul eden bir insan var karşında yani gerçekten hiç bir şey olmamış gibi tanışmak falan mümkünse pek bir güzel olabilir. Ayrıca gerçekten sen söyleyene kadar konunun ne olduğunu bile unutacak kadar balık hafızalıyım... Hemen unuturum her şeyi yani unutulmak istenen her şeyi :D
Soran+1 yılBir de hadi reel olarak tanıştık. Ya çirkinsem. Ya beklentilerini karşılamazsam. Sarkık memeli kız kayıplara gömülse de ben kendimi afiş etmemle travmatize olmamla kalacağım ahsjjsjks yatak döşek ağlarım ya memelerimi ifşa ettim diye ahsjdnjdkdk
Soran+1 yılBurcun neye bu arada merak ettim 😂
Cevap sahibi+1 yılFarkında mısın bilmiyorum ama fiziksel olarak herhangi bir algoritmadan katiyen bahsetmedim. Böyle bir durum olduğunun zaten bilincindeyim. Ama mesele sence bunları aşmıyor mu? Yani çirkin olman vs olay tam anlamı ile başka bir boyuta geçiyor. Belki de sen beni beğenmeyeceksin. O yüzden diyorum profilimi takip edip bir inceler misin diye?
Cevap sahibi+1 yılYengeç burcuyum çıkayım mı gizliden? :D
Soran+1 yılKullanıcı adın ne? Bak söz vermiyorum. Kendimi ifşa edemem? Seninle iletişime geçmememden de seni beğenmediğim anlamı çıkmaz ki ben de senin dediğin gibi fiziksel görünümden değil enerji ile etkilenen biriyim.. ama konu bok 😂 belki denk geliriz bilmiyorum ama buradan kesinlikle kendimi hedef önüne koymam koyamam :D
Cevap sahibi+1 yılYani konunun böyle olmasını biz seçmedik ve gerçekten benim için önemli değil. Daha ne diyebilirim ki kullanıcı adımı yazmayım ama gizliden bir çıkabilirim istersen belki tanıyorsundur :D
Soran+1 yılTanıdığımı sanmam ben sorum olunca takılıyorum. Evet konuyu biz seçmedik ama.. rezalet bir konu. Unutacağım da sanmam. Unutulacak bir konu değil ahsjjsjs istersen çık sen bilirsin :D görmediğin biri için iletişim kurma isteğin çok ilginç 😅
Cevap sahibi+1 yılBurada ol geri gizleneceğim çünkü çık deyince çıkacağım hazır mısın? :D
Soran+1 yılHazırım 😅
Cevap sahibi+1 yılBak
Cevap sahibi+1 yılBaktın mı?
Soran+1 yılBaktım ama gizli 🥷🏻
Cevap sahibi+1 yılSence tipim nasıl :D
Soran+1 yılYani fotoğrafını gördüm ama profil 😂
Soran+1 yılBence gayet iyi 😊
Cevap sahibi+1 yılTanıdığımı sanmam ben sorum olunca takılıyorum. Evet konuyu biz seçmedik ama.. rezalet bir konu. Unutacağım da sanmam. Unutulacak bir konu değil ahsjjsjs istersen çık sen bilirsin görmediğin biri için iletişim kurma isteğin çok ilginç
Şimdi bu soruna cevap verecek olursam. Dediğim gibi sosyal medya kullanan birisi değilim. Yazılımcı olduğumdan dolayı genelde evde vakit geçiyorum. İnsan iletişimleri konusunda çok seçiciyim ve anlaşılmayı bekleyen birisiyim, genelde karşımda ki insanı güzel bulsam bile "yani haliyle o şekilde yazan insanlar var." benim beklentilerimi mental olarak karşılayamacakları için iletişim kuramıyorum. Uzun zaman sonra birisiyle uzun uzun konuşmak garibime gitti. Zaten burada da cevap verdiğim sorular ya trol amaçlı ya da bilgi ve bilimle alakalı sorular. O yüzden ben bence hak ediyorum etmiyorsam da gideyim ne yapayım zoruma gider :)
Soran+1 yılÖncelikle samimiyetin nedense bana çok geçti yani cümlelerinde en ufak bir kasıntılık yapmacıklık mış gibilik hissetmedim. Bende sosyallik konusunda pek iyi sayılmam ne yazık ki asosyalim 😅 zeka olayı beni çok etkiliyor ve sosyalliğimi saf dışı bırakabiliyor bundan 😅 zekasını yönetmeyi becerememiş insana tahammülüm yok gerçekten. Kimseden bilmem ne mezunu, bilmemne başarısı beklentim yok ama hani minik olaylar ve çıkarımlar o zekayı aşikar ediyor ya heh ben orada eleniyorum ve asosyalliği tercih etmek zorunda kalıyorum 😅 kız erkek arkadaş olamaz düşüncem yok. Hormonlarım beni değil zekam beni yönetiyor. Senin gibi bir arkadaşımın olmasını da çok isterdim. Enerjin konuşman çok samimi çok iyi geldi ki ihtiyacım olan iletişimde tarzı, arkadaşlık, dostluk bu minvalde olmalı yani sosyallik ihtiyacımı ancak böylesi bi iletişim karşılar yoksa da sosyallik istemem zaten böyle olmayacaksa.. fakat sevgilim var. Bu da mühim değil kesinlikle karışmaz güvenir vs. Erkek kadın arkadaş olmaz düşüncesi benim de onun da yok ama konu MEME olan karşı cins arkadaşlığı iyi bir zemin değil gibi 🥹
Cevap sahibi+1 yılOlayı şu şekilde izah edeyim. Zamanla aramızda geçen iletişim ve muhabbetin şekil almasıyla bunun arkadaşlık olarak kalmama ihtimalide söz konusu dediğim gibi buradan bu soruyu sen sormadın ki? Anonim bir şahıs sordu ve beni şu an takip edecek kişi anonim bir insan olayı sadece arkadaşlık olarak ele almamak lazım. Ben kadın erkek arkadaşlığını birazcık cıvık cıvık buluyorum. O yüzden hiç kadın arkadaşım yok mesela belki ortadoğulu insan kafası olabilir. Ama ben genelde bunu cıvık cıvık buluyorum. Günümüzde erkekler ve kadınlar arkadaşlık yaparken bunun dozajını kaçırıyorlar. Hal böyle olunca ben senden gayet etkilendim. Etkilenedebilirim, bunun için illa seni görmeme ya da fiziksel olarak böyle olmana da gerek yok ki? Sonuçta belli bir yaşantı ve belli bir tecrübesi olan herkesin ilişkinin 1 aylık sürecinden sonra ki evrede sadece iletişime baktığını bilir. Bundan dolayı benim böyle kriterlerim yok. Olsaydı zaten ego yapar seninle muhatap olmazdım. Yanlış anlama kendimi beğenen birisiyim fiziksel olarak bir beklentim olsaydı zaten seninle muhatap olmazdım. Çünkü öncelikle realist olarak imgesel olarak beklentimi karşılaman gerekiyor. O yüzden bence daha fazla uzatmamakta ve gerekeni yapıp takip etmende fayda var. Kalıplar ve temellere bağlı kalmak kadar iğrenç ve cringe bir şey yok çünkü.
Soran+1 yılYani şunu söylemek istedim zeki birine benziyorsun. Zeki insanlarla iletişim kurmak bana iyi geliyor. Hatta erkek arkadaşı kız arkadaşa tercih ederim çünkü kız arkadaş gerçek bir arkadaşlık sunmayabiliyor (genellikle daha az zeki, sinsi ve rekabetçi) olabiliyorlar. Yani erkekleri daha samimi buluyorum. Herhangi bir konuda konuşmak, ufkumu daha açıyor. Ama bir bakıyorum ben senden hoşlanıyoruma dönüyor muhabbet arkadaşlık orada bitiyor. Bence sen bu konuda kuvvetli birine benziyorsun. Arkadaşından hoşlanacak gibi zayıf biri görünmüyorsun. Dediklerine de katılıyorum. Reelde denk gelirsek çok mutlu olurum. Bence belli de olmaz belki geliriz 😂 öyle olur tanışırsak hiç renk vermem o nick name Sarkık memeli kız ben değilim demem mesela normal muhabbet ederim 😂 ama buradan konuşup tanışıp direkt aşikar etmek de yani sjsnkdmdkkxkxmmx
Cevap sahibi+1 yılSonuç olarak gitmem mi gerekiyor? Çünkü kendimi gayet net ve berrak bir şekilde ifade ettim. Bunun önemli olmadığını ve umursamadığımı söylememe rağmen öne sürmen ya erkek arkadaşın olduğu ya da herhangi birisiyle ciddi bir şeyler konuşmak istemediğin anlamına geliyor. Hayatta ve kaderde bazen beklemediğin anda beklemediğin insanlarla tanışma gibi bir durum var. Ben buna inandığım için şansımı denedim. Ama olmuyorsa bu konuda yapabileceğim maalesef bir şey yok.
Soran+1 yılGitmeni nedense bende istemiyorum ama mümkün değil. Gerçekten değil. Senin için normal gelse de biliyorum bence de konu etmezsin ama ben çok hassas biriyim böyle dalga geçsem de tanımadığım birine memelerimi şikayet etmek ve onunla tanışmak fikri travmaya sebep olur bende 😂 ama ben tesadüflere inanmam. Buradan sonra iletişime devam etmek önemli değil ki karşılaştıysak belki bu bir tesadüf değildir belki gerçek hayatta da karşılaşırız 😂 hiç bir şey göründüğü gibi değildir yaşadıkça onu anladım. Olanaksız görünen her şeyin göbeğinde o şeylerin nasıl da olduğunu gördüm ben.. o yüzden bence ümitsizlik anlamsız. Dediğiniz gibi sadece fiziksel bir dünya değil enerjisel bir dünyadayız belki kader bizi gerçek dünyada enerjimiz sayesinde konusu güzel bir muhabbetle tekrar karşılaştırır 🫣😂 hiç bir kesişme öylesine değildir belkide fragmanıdır 😂zaten herkes kendine benzeyen insanları hayatına çeker. Çekim yasasına sonsuz güvencimle güzel bir konuyla reelde karşılaşma dileği ve ümidiyle 🥹
Cevap sahibi+1 yılTakriben 2 hafta sonra AB'ye gideceğim. O yüzden bunun imkansız olduğunu varsayıyorum. Dediğim gibi ön yargılar ve tabular sizin gibi insanların takılacağı durumlar katiyen değil. Çünkü bununla alakalı konuşmadık bile sadece sizin sorunuz buydu. Bende buna mantık çerçevesinde yorum yaptım. Aramızda bununla alakalı yakınlık derecesinde bir konuşma geçseydi. Dediğinizi inanılmaz mantıklı bulabilirdim. Maalesef sizin dediğiniz şeyler gerçek hayatta o şekilde olmuyor. O yüzden tanıştığıma memnun oldum. Rahatsız ettiğim için çok özür dilerim.
Soran+1 yılHayır asla asla rahatsız etmediniz. Konuşma boyunca gülümseyerek okudum gülümseyerek cevapladım. Yer yer kahkaha attım. Sizi tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum. Adınızı bilmesem bile vardığınızı unutmayacağım ve yaşamınızda hep güzelliklerin sizi bulması için duacı olacağım. Bir de siz inanmasanız da ben hayatın o kadar da rasyonel olmadığına tanık olacak kadar absürt şeyler yaşadım. Hayatta her şey mümkün buna tüm kalbimle inanıyorum ☺️
Cevap sahibi+1 yılİnsanların rasyonellikten bağımsız olabilmesi için adım atmaları gerekir. Sizinle konuşabilmem için illa sizin yüzünüzü görmeme gerek yok? Bazen arada etkileşim olduğunda bunu yarım bırakmamak gerekir. Sonuçta sizinle karşılaşsam bile sizi tanımama ihtimalim var. Burada o kadar kendimi ifade ettikten sonra mantıksız gelme ihtimali var. "Varsayımsal olarak konuşuyorum çünkü imkansız yan yana gelmemiz çünkü ben dışarı çıkmıyorum." Durum böyle olunca sizin yaşadıklarınızı kesinlikle anlıyorum. Ama bazen adım falan bunlar birazcık önemli şeyler araya bir elektrik girdiyse bunu değerlendirmek lazım. Konuşmanın ilk kısmından itibaren asla bahsettiğiniz konuyla alakalı konuşmamamıza rağmen bunu dile getirip durmanız sadece çok garip geldi. Ayrıca dediğim gibi profil resminizi kaldırabilirsiniz yüzünüzü bile görmesem olabilir yani benim için.
Cevap sahibi+1 yılŞu yazdığımı başka bir kadına yazsam yemin ederim aşık olurdu. Erkeklik gururu acayip yüksek birisiyim buna bile yokuşa sürersen vallaha billaha susucam direk :d
Soran+1 yılAb ye ebediyen mi gidiyorsun? Karşılaşırsak kim olduğumu bilmene gerek var mı ki? Belki yine enerji tutar ve derin bir muhabbetin içinde buluruz kendimizi? Ama o zaman ben işte o zamanda da etkilendiğin o sarkık memeli kızdım ama spor yaptım ve artık sarkık memeli değilim yer çekime olan savaşa memelerim galibiyet gösterdi demeyeceğim ahsjsjjssjj belki ilerleyen süreçte derim bilemedim ajskmsksm
Cevap sahibi+1 yılNe yazık ki 4 sene sonra hayatımda ilk defa birisini kazanmak için bu kadar uğraş verdikten sonra böyle bir sonuç almam gülmeme sebebiyet veremiyor. O yüzden tanıştığıma tekrardan memnun oldum iyi günler.
Soran+1 yılErkeklik gururunun olması hakkın. Görüntünle alakalı değil kendine değer vermenle alakalı. Emin ol gururunu ezdiğini de düşünmüyorum. Aşkın da aşk peşinde koşanı bulacağını düşünmüyorum onu içinde taşıyanı bulur aşk. Yani evden çıkmaman önemli bir done değil, aşık olmak için sürekli sosyal olmak da bir done değil. Sen kendine değer verdiğin ve hayat ideallerin bu zeminde ilerlediği müddetçe emin ol hayat sana o ninvalde insanları getirecek hemde evinden çıkmanı engel göremeyerek. Yaşadıkça anlayacaksın söylediklerimi şimdi sana rasyonel gelmese de tecrübe edeceksin bende tecrübe ederek konuşuyorum tüm bunları. Mesela bende evden hiç çıkmayan biriyim 😂 bu yüzden senin normallerin benim anormallerim zannetme :)
Cevap sahibi+1 yılBazen senin kusur olarak gördüğün şey karşında ki insana mükemmel gelebilir. Gerçekten elimden geleni yapıp en iyisi olması için uğraştım. Belki fiziğinle alakalı yalanda söylemiş olabilirsin. Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Dediğim gibi seninle konuşmak istiyorum. Bunu benim için mümkün kıl. Buradan herkes her şeyimizi gördü. Belki benim profilimi bile gördüler. Utanç verici bir durumdayım o yüzden artık şey yapmayalım. Schrödinger kedisi teorisinde ki gibi 0 ve 1'ler benim için 1 olur musun? Tek ve kısa bir cevap alabilirsem çok sevinirim.
Soran+1 yılYa utanılacak bir şey yapan varsa o da benim BEN. Senin utanmanı gerektirecek bir durumun yok. Fiziğimle alakalı neden yalan söyleyeyim ki zaten etkilenilecek bir fizik değil sıradan 165 boy ve 56 zaten ortalama bir fizik misal 170 boyum kilo 56 kilo desem etkilemek için belki olabilir ama standart bir boy kilo. Bundan etkilenmiş olamazsın. Yüzümü de görmedin fiziğimi de anladığım kadarıyla seni fikirlerim etkiledi.. peki açık bir şey sorsam açık yüreklilikle cevap verir misin?
Cevap sahibi+1 yılSöz veriyorum eğer rencide edici bir soru değilse cevap vereceğim.
Cevap sahibi+1 yılBiraz fazla bekledim galiba...
Soran+1 yılÖncelikle sözüm sana kesinlikle değil. Hani dedim ya bu hafta ikinci kez aynı şey söylendi bana. Biri başka bir platformda yazılarımdan çok etkilendiğini ilk defa Aydın açık fikirli bir kadını görüyorum çok farklı fikirlerin ve ilk defa duyduğum fikirler fakat hep haklı. Altı boş değil dedi. Sanat camiasından biriydi. Yardımcı olmam için sorular soruyor diye düşündüm çünkü farkındalığımdan faydalanmak istediğini söyledi. Ona sevgilim var dedim, ben cinsiyetçi, ırkçı, cisimci değilim umarım farklı anlamla yazmıyorsunuzdur dedim. Bende öyleyim tek gayem farkındalık ufkumu açıyorsunuz dedi. Sonra ısrarla buluşmak istediğini vs söyledi. Konuştuklarıma canlı canlı şahit olmak istediğini. Sonra mümkün olmadığını söyledim. Ben onu görmedim resmî yoktu, fakat benim resmim vardı. Yani benim ondan etkilenme ihtimalim yok. Yani konularımız sadece felsefe üzerineydi etkilenilecek bir konu değil, cinsiyetçi değilim. O da öyle olduğunu fikirlerimin peşinde olduğunu söyledi.
Soran+1 yılSonra beni arzuladığını söyledi. Yıkıldım. Çünkü zemin bence buna müsait değil. Engelledim. Başka bir hesap açıp tekrar yazdı özür diledi. Cinsiyetçi değildin hani kadın olduğum için benimle konuştun işte dedim. Hayır niyetim sevişmek değil seninle ilk defa birinden bu kadar etkilendim fikirlerin beni çok etkiledi dedi. Bedeninle ilgilenmiyorum gerçekten niyetim bu değil yazdı. (Bence cinsiyetçi. Ben farkındalık için konuşuyoruz zannederken o etkilendiği için konuşmuş. Ben en ufak etkilenmedim o bağlamda) yazmanı istemiyorum yazdım. Ne var bunda seninle sevişmek istememden doğal ne olabilir niyetim seks olsa istediğim bedene ulaşabilirim ben senden çok etkilendim bu her zaman olmaz dedi. Cinsiyetçi değilim diye diye buna rağmen sıçtı sıvadı anlayacağın. Hem niyetim fikirlerin deyip deyip benimle böyle bir şey düşünebilmesi cinsiyetçi olduğunu gösterir. İnsan arkadaşça düşündüğü birini arzulamaz, sadece aşık olduğu kişiyi arzular. Bana sadece arkadaş olalım söz seks yapmasak da olur dedi buluşsak bile kafi dedi.
Soran+1 yılBende hala nasıl konuşabiliyorsun konumuz ile konunun ne alakası var felsefeden oraya nasıl bağladın nasıl bir bakış açısı bu dedim. O da sen erkekleri gerçekten tanımıyorsun galiba kadın erkek arkadaş filan olamaz. Hiç bir erkek arkadaş olmaz konuştuğun tüm kardeş gibi gördüğün arkadaşların bile seni arzuluyordur bu kaçınılmaz bir gerçek doğamız bu sen ne sanıyorsun dedi.. sonra yazma bi daha dedim. Yazdı özür diledi cevap vermedim. En son canım seni istiyor durduramıyorum kendimi yazmıştı. Engelledim. Sevgilimde şifrem var görür mü bilmiyorum yazışmaları, saklamıyorum. Ona anlatmadım bu başıma geleni. Açıkçası 1 haftadır yüreğime oturdu. Kendimi çok kötü çok ucuz hissettirdi. Şimdi niye anlattım bunu, sende bir karşı cins olarak gerçekten kadın erkek arkadaş olabilir mi? Söylediklerinde haklı mı o kişi? Sen neden bu denli istiyorsun? Bu olay üzerine meme konulu bir tanışma beni suçlu bile yapabilir. Kadın olmanın ağırlığını yaşıyorum. Evet yakışıklısın evet diyaloğun çok güzel ama ben erkekleri anlamıyorum. Yani kızlar genel nasıl bilmiyorum ama ben konuştuğum herkesle cinsellik ihtimali kesinlikle düşünmüyorum. İnsanı insan görüyorum. Benden etkilenir beni arzular beni beğenir diye diyaloğa girmiyorum yoksa algım kapanır niyetim körelir. Gelişemem.
Cevap sahibi+1 yılBen farkında mısın bilmiyorum ama niyetimi açık ve net bir şekilde belli ettim. Ben asla hissetmediğim şeyler konusunda yalan söylemem, üstüne seni görmedim bile olumsuz yönlerini bilmeme rağmen bir etkileşim söz konusu, ben kadınlarla arkadaş olmuyorum. Ama seninle konuşmaktan keyif alırım. Konuşmak içinde gayet yerinde ve zamanında olaya müdahale edip elimden geldiğince kendimi net bir şekilde ifade ettim. Seninle konuşmaktan ve muhabbet etmekten keyif alırım. Ama konuyu pat diye cinselliğe getirecek ya da sen istemeden seninle buluşmayı dahi teklif edecek kadar denyo değilim. Farkındaysan profil resmi koymasan bile olur dedim. O yüzden seni eleştirmiyorum. Böyle birisi olmadığımı net bir şekilde söyleyebilirim. Gerçi anlarsın diye düşündüm ama neyse...
Cevap sahibi+1 yılZaten senin erkek arkadaşın varsa şu an ben zaten seninle konuşmam, kendime yapılmasını istemediğim şeyi karşımda ki insana katiyen yapmam.
Cevap sahibi+1 yılBen sana bu kadar açık ve berrak bir şekilde konuştum. Çünkü erkek arkadaşın olduğunu katiyen ve kesinlikle düşünmüyordum. Eğer ki erkek arkadaşın varsa zaten ben seninle konuşurken kendimi ifade ederken 2584120951289051 kere düşünürüm. Katiyen rahat olamam ama erkek arkadaşın yoksa zaten ben mesafeli bir insanım.
Soran+1 yılHayır senin konuşmandan hiç o şekil bir elektrik almadım. O kişiye defaatle sordum niye yazıyorsun niye konuşuyorsun diye? Tamamen farkındalık için bakış açın çok ilgimi çekti başka bir şey yok niyetim kültürel dedi. Sende fakındaysan sorgulamadım niyetinin samimiyeti de samimi bulduğumu pozitif etkide olduğunu söyledim. Seni sorgulamıyorum. Seni bir de tutmuyorum. Senin negatif tutumunda, üzülme ihtimalinde incitiyor beni. Sadece gerçekten benimle neden arkadaş olmak istiyorsun konuşma ihtiyacı mı? Fikir paylaşımı mı? Sosyallik isteği mi (konuşulabilecek birinin olması)?
Cevap sahibi+1 yılŞöyle ki seninle konuşmaya başladığımda totoma trafo sokulmuş gibi hissettim. Astrolojiye ya da enerjiye çok değer veren birisi olmamama rağmen böyle bir elektrik almış olmam beni şoka uğrattı. Ama sen erkek arkadaşım var deyince ben bir duraksadım. Hayatımda en özen gösterdiğim şeylerden birisidir insanların aralarında ki samimiyet ve güzellik benim yüzümden bozulmasın. Ben erkek arkadaşınızın olmadığını düşünerek sizinle konuşmaya çalıştım. Sizinle konuşma ve sohbet amacım arkadaşlıktan ziyade biraz daha yakın ve samimi bir iletişim içerisinde olacağımızı düşündüğümden ötürü oldu. Çünkü senin de benden gerçekten elektrik aldığını düşünerek hareket etmeye başladım. Talihsiz bir olay yaşamışsın ama beni birazcık incelersen böyle birisi asla olmadığımı anlarsın. İnsanlar birbirlerini arzulayabilirler. Ama bunun için zaman ve mesai lazım. Fiziksel güzellik ne kadar yüksek olursa ya da ne kadar düşük olursa olsun. Eğer mantık ve zeka varsa işin için çirkin çok güzel güzel daha güzel geliyor. Bu duyguyu 4 sene sonra ilk defa yaşadığım için bu kadar ısrarda bulundum. En azından niyetimi realist bir şekilde beyan edecek kadar dobra birisiyim. Çünkü yalan hayatta en son uygulayacağım tarife.
Soran+1 yılZaten senin erkek arkadaşın varsa şu an ben zaten seninle konuşmam, kendime yapılmasını istemediğim şeyi karşımda ki insana katiyen yapmam.
Diyorsun ya. Sevgilisi olan biriyle konuşmanın yanlış bir tarafı yok. Ama sevgilisi olan birine karşı (hissel, cinsel, aşksal) beklenirler varsa evet o bir ihanettir o bir yanlıştır. Ama onun dışında her karşı cinsi çift olabilme ihtimali gözeterek yaşamak bizi ilkel yapar. Ruhumuz var. Hayvandan bizi ayıran irademiz var. Alıcı gözle baktığımız her insana bir şeyler hissederiz fakat odağımız fikirlerse etkilenmek mümkün değil..
Cevap sahibi+1 yılKısacası öyle :)
Soran+1 yılYazdıkların o kadar içten ki sanki kendim kendimle iletişimdeyim. En ufak yabancılık hissi yok. Çok tuhaf. Söylediklerin sözler sanki bana ait. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Erkek arkadaşlarım var. Sevgilimle ortak olan erkek arkadaşlarım. Karışmaz bana da güvenir. Ben kendime zaten güvenirim kontrol bende.. ama sanırım karşı cins bağlamında etkilendiniz benden.. böyle bir sorunun altından böyle biriyle tanışma olacağını hiç tahmin edemezdim
Cevap sahibi+1 yılYazdığından önce ki yazdığımı okudun mu bu arada?
Cevap sahibi+1 yılEvet tam olarak öyle oldu. Bende uzun zamandır böyle birisiyle maalesef tanışmamıştım. Kendimi hem mutlu hem de hüzünlü hissediyorum.
Soran+1 yılÜzgünüm. Bende aynı hisleri paylaşıyorum. Çok tuhaf. Aslında hayatımda her şey oldukça zor gerçekleşirken. Bu kadar yazışmak bile tuhaf.. erkek arkadaşım olduğunu söylememe rağmen olmadığını düşündüğünüzü söylediniz neden böyle düşündünüz? Misal sizin durumunuz daha normal diğer o kişi de sevgilim olmadığını iddia etti ısrarla olduğunu söylememe rağmen fakat platform gayet açık ve sevgilime dair yazılar yorumlar vardı.. bu tuhaf bir durum buna rağmen inkar etti sevgilimin olmadığını İddea etmişti.. öyle bir intibam mı yok acaba? Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum çok iyi hissettirdiniz, hep dua edicem sizin için. Ve hiç unutmayacağım.. bir deeee sanırım sizden 2 yaş büyük olabilirim 😊
Cevap sahibi+1 yılYaşının büyük olması hiç mesele değil. Ben senden sevgilin var mı yok mu gibi bir elektrikten ziyade kişisel olarak yüksek bir elektrik aldım. Bundan dolayı o kısmı atlayıp bu şekilde konuşmaya başladım. Etkilendiğim şey sen ve kattıklarındı. Bunun karşılıklı olduğunu düşündüm arkadaşlıktan bağımsız olarak o kadar.
Soran+1 yılHissettiğim şey hüzün. Hüznün de bende etkisi hüzün. Belki yaşımın büyük olması hüznünü etkisiz hale getirmekte katkısı olur diye düşündüm.. bilmiyorum.. çok tuhaf. Karşılıklı olan şu ki sana karşı saygı sevgi ve hislerine karşı endişem var. Umursuz olamıyorum. Ama bu hiç etik değil.
Cevap sahibi+1 yılBazen her şey olması gerektiği gibi ve gitmesi gerektiği gibi gider. Artık buradan konuşmaktan ziyade beni takip eder misin?
Soran+1 yılSence konuşmayı bitirmemiz daha doğru olmaz mı? Konuşmaya devam etmem etik olamayacak? Çünkü beni karşı cins olarak görüp etkilendiğini söylüyorsun
Cevap sahibi+1 yılBirlikte ne olacağını görsek olmaz mı? En azından konuşmamız bitene kadar oradan konuşalım geri engelleyebilirsin.
Soran+1 yılSenin gibi birini engellemek beni incitir doğrusu. Bile bile yanlış bir şey yapmak da kendimi incitir. Bu sadakatsizlik olur ve ben sadakatsiz biri değilim. Son hafta başıma gelen bana kendimi rezil hissettirdi. şu an ki tavrıma da bakılacak olursa sanırım ben zaten rezil biriyim. Kendime dair bir aydınlanmayı şu son haftada yaşamış oldum
Cevap sahibi+1 yılFarkında mısın bilmiyorum ama evli insanlar bile boşanıp ikinci baharlarını yaşıyorlar. Bazen hayatta hislere öncelik vermek gerekmez mi? İncinmek ya da incitmek umurumda değil. Ne olursa olsun konuşup ne olacağını görecek kadar birbirimizden elektrik aldığımızı düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılGeç yazan insanlara tahammülüm olmamasına rağmen oturdum ve senden mesaj bekliyorum. İnanılmaz kendime inanamıyorum sanırım trafo soktun bana...
Soran+1 yılSeninle ilk konuşan normal insan olaraktı. Senin gibi hislerim yoktu. Yok da. Ben kolay etkilenen biri değilim. Sana dair hissim yok. Sadece hüznün beni hüzünlendiriyor nedense. Ve senin gibi düz bakamıyorum. Bence böyle bir durum varsa madem hoşlantı bir durum bu konuşma bitmeli aksi takdirde devam edecekse sevgilimle olan ilişkim bitmeli. Yoksa bu etik olmaz çünkü konuşma arkadaşlık çerçevesinde değil. Düz bakamadığım nokta ise ben karmaya inanıyorum. Yani sevgilim varken başka biri için onu bırakırsam ve seni tercih edersem hayat karşıma sana karşı tercih edeceğim hisleriyle başka birini çıkartır. Yani daldan dala gibi bir durum yaşanır. O yüzden bu çok yoğun duygu hali değilken kestirilmeli önü aks takdirde mutluluk getirmez. Sadakat borcu olduğum biri varken başka birine meyletmem omurgasızlık. Ve mutluluk getirmez. Aksine kısa vadede mutluluk uzun vadede hüzünlü bir son getirir. Emin ol zemini güzel yere atılmamış tüm temeller sarsılmaya yeminlidir. Seninle diyaloguma son vermek benim için kolay değil ve üzüyor nedense. Ama kısa vadede unutulacak bir şey olacağına güveniyorum. Konuşmadık var sayalım. Yanlış bir yola sapıp geri dönüşü olmayacak sancılı bir karar yerine önlemini alalım. Umarım hayatın umduğundan güzel geçer, umarım çok çok mutlu olursun en büyük temennim bu..
Cevap sahibi+1 yılO halde peki teşekkür ederim. Genel olarak inandığın karma yasasını falan zerre kadar umursamıyorum. Ben bilime inanıyorum ve geri kalan hiç bir şey umurumda değil. Hislerim bunu yapmam gerektiğini söyledi çünkü buna değerdin. Sağlıcakla kal.
Soran+1 yılBen inanıyorum. Ben bu rastlantının da tesadüf olduğuna inanmıyorum. Kim bilir belki karşılaşırız gerçek evrende? Hiç bir kesişme sebepsiz değildir kaderin ön izlemesidir. Bunu deneyimledim ben. Sende sağlıcakla ve mutlu kal. Hayat senden yana olsun 🫶🏻
Cevap sahibi+1 yılBu kadar konuşma ve elektrikten sonra karşılasak bile hiç bir şey aynı olmaz. Algılayamadığın ve idrak edemediğin husus bu yine de teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılEn azından konuşmamıza şans verebilirdin.
Soran+1 yılBeni görmeden sadece yazılarımla etkilenmiş biri olarak gerçek hayatta görsen etkilenmeyeceğini mi düşünüyorsun? İnsanları milyonca insan arasından ayırıp bize görünür yapan şey enerjidir. Eğer nasipte karşılaşmak varsa sen beni milyon tane insanın içinden enerjim yüzünden bulursun. Tıpkı buradan o enerjiye kapılman gibi. Enerji böyle bir şeydir. Görünmeyeni bile görünür yapar
Cevap sahibi+1 yılSence olay beğenmemek mi? Bu kadar elektriğe rağmen en azından konuşmak için bana şans vermemen. Bunu uzatman ve benim buna direnmen, neyse teşekkürler.
Soran+1 yılAnlamıyorsun. Bu etik değil. Başkası için sana gelen başkası için seni terkeder. Sadakat borcum böyle heba edemem. Sen buna değmezsin değil. Sen böylesi bir zemine değmezsin. Değerin böyle bir zemine yakışmaz. Sen böyle bir birlikteliğin böyle bir başlangıca yakıştığını düşünüyor musun gerçekten? Mesele birlikte olabilmek mi? Benim için soylu olmak zorunda her şey. Aksi taktirde o birliktelik bana mutluluk getirmez. Bu hissettiklerim ne bilmiyorum. Buna kapılıp bi anlık karar vermeyeceğim. Kendimi deneyeceğim. Eğer aklımdan çıkaramazsam bu diyaloglar kafamda dönerse son vereceğim ilişkime. Ha sen bana dön diye değil. Etik olmadığı için. Çünkü sadakatsizlik sadece eylemle gerçekleşmezse zihin de pekala suçlu yapabilir. Benim için birliktelik şart değil. Ben o soylu duygunun acısına da kefilim. Benim için aşk bedenlerin birleşmesine eş değil. Yüreğimde taşıdığım yüce bir duygu. Ve soylu olmalı. Ben o acıyla da pekala yaşarım.
Cevap sahibi+1 yılSoyluluk meselesinde haklısın en azından arkadaş olarak konuşalım.
Soran+1 yılSeninle konuşursam hislerim çoğalacak fakat. şu an yapmam gereken kestirip atmam. Ama elim varmıyor. Ekrana bakmaktan gözlerim ağrıdı. Ve artık tebessüm edemiyorum. Çok enteresan.. şu an tuhaf bir şey oluyor ve sıcağı sıcağına sağlıklı düşünebileceğimi düşünmüyorum. şu an önünü kesmezsek arkadaş olarak devam filan edemez zaten. Arkadaş olarak ne paylaşabiliriz birbirimizle hislerinin oluştuğunu söylemişsin
Cevap sahibi+1 yılSöz arkadaş olacağım o zaman...
Soran+1 yılArkadaş olamazsın. Bana karşı öyle hisler beslediysen mümkünü yok arkadaş gibi bakamazsın. Bana söylemişken de ben öyle bakamam sana
Cevap sahibi+1 yılLütfen bize mesafemizi korayabilecek kadar olgun olduğumuz için şans ver. Bak erkeklik gururumu aldım daha bir şey demeyeceğim yoksa.
Soran+1 yılNeden hiç görmediğin bile biriyle zeminin yanlış olduğunu bile bile konuşmak istiyorsun? şu an kopmak en kolayı.. yoksa sonrası çok daha zor
Cevap sahibi+1 yılHayatım boyunca hep doğru olanı yaptım. Hiç bir zaman bundan dolayı üzülmedim ve pişmanlığım olmadı. Pişmanlığım asla olmayacağını biliyorum. Hep temkinli yaklaştım. Gerçekten erkeklik gururumu bile ayaklar altına aldım. Yapman gerekeni yap lütfen.
Soran+1 yılYapmam gereken ne
Cevap sahibi+1 yılGerçekten sana olan saygımı göz önüne alarak bana artık yazman, çünkü bu kadar uğraşmam bile buna değer olduğumu gösterir.
Soran+1 yılBuna değersin bunu hissediyorum. Bu şekilde olmamalı. Bi hafta konuşmayalım. Çünkü şu an ç sağlıklı düşünemiyorum devasa bir mutsuzluk hakim üzerimde. Bu şekilde konuşmak etik değil. Bitişle mümkün ancak. Eğer kafamda devam ederse tüm konuşma bitireceğim ilişkimi. Aksi takdirde de seninle olan konuşma son bulacak
Cevap sahibi+1 yılSenden tek bir ricam var. Artık bana mesaj atar mısın? Gerçekten bu konu çok uzadı ve itilmeye ihtiyacın var. Söz veriyorum buna değer olduğumu ve gerçekten arkadaş gibi yaklaşabileceğimi göstereceğim. Düşündüğün ya da tahmin ettiğin gibi birisi değilim. Artık daha fazla bir şey demiyorum.
Soran+1 yıl1 hafta sonra dönüş yapacağımı söyledim ya zaten. Bir hafta konuşmamak sağlıklı düşünmemize sebep olacak konuşursak sağlıklı düşünemeyiz
Cevap sahibi+1 yılEn azından fake bir hesap açsan ben seninle konuşmadan duramam maalesef :D Sana daha özel ilgi alanlarımdan bahsetmem falan lazım HAHAH
Cevap sahibi+1 yılBuradan çok geç görüyoruz...
Soran+1 yılSenle normal bir arkadaş gibi konuşamam bu imkansız. İlgi alanlarını da merak ettim şimdi :(
Cevap sahibi+1 yılBir tanecik fake hesap açsannnn :/
Soran+1 yılAma konuşmak etik mi sence?
Cevap sahibi+1 yılBeni yeni birisi takip ederse ne bileyim kimdir nedir? :D Keşke bir takip isteği gelse...
Soran+1 yıl🥹☺️ zor bir yola girmek bu. Ben düşünemiyorum şu an zihnim çok uyuşuk. Bence yanlış bir şeyler oluyor şu an
Cevap sahibi+1 yılHadi bekliyorum.
Soran+1 yılBana bir hafta mühlet ver gerçek bir konuşma olsun
Cevap sahibi+1 yılSana bir hafta mühlet veremem, çünkü sana anlatmam gereken şeyler var. Özel ilgi alanlarım bir de profilimi analiz etmek istiyorum seninle, insanlarla ABLA diye konuşuyorum hahahah görmen lazım bence çok eğlenirsin. :D
Soran+1 yılVarlığına tanık olmak beni incitiyor. Bence eğlenmem. Seninle konuşana kadar sıradan bir soru sormuştum. şu an inanılmaz mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılBir tane fake hesap açabilir misin? RİCA EDİYORUM. Bütün özelimizi reklam ettik. LÜTFEN! :D
Cevap sahibi+1 yılSöz konuşmamız gerektiği kadar konuşacağız sonra engellemezsin konuşmayız ama özelimiz reklam oldu lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeen :D
Soran+1 yılşu an bir işim var yetiştirmem gereken gerçekten acil yetiştirmem gerekiyor. Başka bir hesap açacağım. Oradan ekleyeceğim ama hesabını unuttum. Bu arada ikimiz de gizliyiz problem neeeee
Cevap sahibi+1 yılşu an gidiyor musun?
Soran+1 yılAcil işime rağmen saatlerdir seninle konuşuyorum ne bok yiyeceğimi nasıl yetiştireceğimi bilmiyorum gerçekten
Cevap sahibi+1 yılİş nedir? Hemen yardımcı olayım olmaz mı? Buradan mesajlar çok geç geliyor. Geç geldiğinden bazen ne dediğimizi unutuyoruz 2 dakika hesap açsan olmaz mı?
Soran+1 yılHesap açmak- o hesaptan yazışmak vakitsizliğime vakitsizlik katar.. hemen işimin başına oturmam lazım..
Cevap sahibi+1 yılTamam hesap açman takriben 2 dakikanı alır. Mesajlarıma da baktıkça müsait oldukça cevap verirsin olmaz mı? En azından bir hesap açıp beni eklemeni istiyorum lütfen.
Soran+1 yılKaçıcakmışım gibi davranıyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılAsla sadece buradan mesaj beklemek çok geç geldiğini düşünmeme sebebiyet vermeye başladı. Oradan işin varsa da halledebilirsin. Bir de buradan konuşuyoruz ne olur ne olmaz yani rahatsız edici.
Soran+1 yılHesap açmam için bıradan çıkmam gerekiyor hesabının adı neydi
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkıyorum hesabımın ismini al alınca aldım yaz.
Cevap sahibi+1 yılAldın mı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
+1 yılSporla elbette toparlanır. Ameliyata hiç ihtiyacın yok. Kilon ne durumda?
02 Yorumla
Soran+1 yılBoy 1,65 kilo 56. Her yerim zayıf. Yağ kilo endeksim ideal. Yağlar daha çok pop ve memede… bir tek memeleri beğenmiyorum bende zaten. Aşırı yumuşak
- +1 yıl
Spor yap tüm bedenin sıkılaşır, ölçülerin gayet iyi.. Hatta çok iyi. Merak bile ettim diyebilirim.
+1 yılSpor tabikide toparlar ve sıkılaştırır.
Ama programlara uyacaksan06 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 5 günlük senelik yazılmayı düşünüyorum spor salonuna
- +1 yıl
Bir senede toparlarsın o vücudu
- +1 yıl
Rahatlıkla istediğin kıyafeti giyebilirsin
- +1 yıl
Ama Azim şart!!
Soran+1 yılAzimden kastın nedir? 1 buçuk 2 saat ayırmayı düşünüyorum. Gideceğim salonda sadece aletli kardiyo ve aletli pilates var ve yürüme bandı. Onun dışında hoca eşliğinde zumba pilates vs yok
- +1 yıl
İşte bırakmadan pes etmeden gideceksin. Yok şuram ağrıdı yok buram ağrıdı demeyeceksin bu bir.
Yediğine içtiğine dikkat edeceksin belirli saatten sonrs yemek yemeyeceksin bu iki
En sonda programa uyacaksın 🫶🫶
+1 yılFiziğin ne kadar sıkı yoğun ise kas olarak göğüslerde o oranda toparlar. Ağırlık antrenmanını sart
04 Yorumla
Soran+1 yılYumuşak göğüs toparlanır yani
- +1 yıl
Full body antrenmanla iyi olur ama küçükse memeler sıkılaşınca ufak kalır haberin olsu
Soran+1 yılKüçük değil 36 D.. yani bedenim çok zayıf meme cup en büyük beden. Bir kere başladım spora sadece 3 hafta düzenli gittim. Sonra nasip olmadı gidemedim. Bu sefer kesin kararım senelik kaydolacağım. Ama memeler aşırı yumuşak sanki yer yerimdeki kaslar şekil alır ama memelerdeki kaşlarım harekete geçmez gibi his var
- +1 yıl
Göğüs egzersizleri var harika şekilde alt kısmını sertlestirir daha dik dolgun durur ama tüm vücut çalışmak faydalı yine güzel görünür sende ama taşımak da zor iri olunca çok öyle der yani kızlar. Günümüzde hele artık küçükmüşken kadınlarda Göğüsler
+1 yılEvet spor vucudu toplar ama kendını cok kotu gıbı anlatmıssın bu nıye
04 Yorumla
Soran+1 yılKötü mü anlatmışım. Yoo neresini kötü anlatmışım
- +1 yıl
Baksana ıyı begenıyor gıbımı anlatmıssın
Soran+1 yılAma fiziğim gerçekten güzel. Sarkık meme daha da sırıtıyor. Çok yumuşak ve yuvarlak hatlı değil. Az karın kası genel bir sıkılaşma yapacağım. Ama memeler için ciddi bir çözüm lazım. Onlar bela
- +1 yıl
Nıye bu kadae memelerını kotuluyosun sen ya nıyee
Südyeni ona göre kullan dik tutsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSütyenle güzel görünüyor zaten ben sütyensiz güzel olsun istiyorum
+1 yılSporu bunun için istemen ilginç
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden ilginç. Sağlık için zaten istiyorum ama bu memeler sanki benden bağımsız ayak bağı oluyor gibi. Ben tüm vücudumu tek vücut gibi aktif olmak istiyorum.
- +1 yıl
Sarkması neden dogum mu yaptın
Soran+1 yılYok bir anda çıktı böyle çıktı genetik galiba
- +1 yıl
Sarktı mı tam noldu
Soran+1 yılZayıftım ben hep. 15 yaşında memeler ilk çıkıyor ya bi anda çıktı ve büyük ve yumuşak çıktı. Sarkık gibi görünmüyor ama çok yumuşak. Puf puftu neden böyle oldu anlamadım. Kilom 42 ama göğüsler kocamandı. Çok rahatsız oluyorum dışarıdan görünmüyor ben varlıklarını hissediyorum çünkü memeler kendini taşımıyor ağırlık veriyor omzuma
- +1 yıl
Bişiler oldu mu
Kaç beden tam olarak?
05 Yorumla
Soran+1 yıl36 D
Soran+1 yılKomik çocuk
+1 yılelletirsen buyur guzellesir derdin o olsun
01 Yorumla- +1 yıl
benim de popom buyuk ne yapmam gerek gereksiz takinti yapiyorsun
+1 yılDoğur düzelir
00 Yorumla
+1 yılOlmaz o iş