Spor Basketbol oynarken fazla kilolu olmak iyi bir şey mi? Kilo bize güç katar mı? popkek14 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Basketbol oynarken fazla kilolu olmak iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi kilo bize güç katar mı? Güncellemeler+1 yıl cevap verin Basketbol oynarken fazla kilolu olmak iyi bir şey mi? Kilo bize güç katar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Bence iyi değil 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Kilo güç katmaz yavaşlatır anı refleks sorunu yaşatır ani dönüşlerde ve hızlanmada engel olur 0 1 Yorumla popkek14 +1 yıl kilo güç yapmazsa o zaman hafif siklet boksörler ağır siklet boksörleri döver o zaman? Yorumla
35izmirleee Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl birinle carpısırsan ya da ustune düşersen karsı taraf ıcın ıı olmaz 1 10 Yorumla popkek14 +1 yıl 1.80 boyunda 90 kiloyun çok az göbek var iyimi sence? Yorumla 35izmirleee +1 yıl masallah bende 182 89 kılyum bana gore baya ıyısın ben bole kadın sevıyorum cunku Yorumla αtҽιst +1 yıl o erkek çünkü Yorumla popkek14 +1 yıl hem boks yapıyorum hem koşu yapıyorum hemde basketbol oynuyorum iyi mi sence? Yorumla 35izmirleee +1 yıl @αtҽιst ne sacmalıyon ya cahıl kezban Yorumla αtҽιst +1 yıl kfnxmdkd yaz bakalım bu kıza konuşun sesli falan amca Yorumla popkek14 +1 yıl @αtҽιst :D Yorumla 35izmirleee +1 yıl ben 16 sene yaptım boks 5 seneoldu bırakalı ıyımısence deuyıp durma sneı gormem lazım yanı kusura bakmada bı foton olsa tam gorusumu solerım erkeım cunku ben Yorumla popkek14 +1 yıl laa s. iktir puust :D Yorumla 35izmirleee +1 yıl amca deme lazım olur cunkju cogunuz amcalara verıyorsunuz bebeım ızmırlıyım ıyı blırım hadı sen sımdı gıt masta devam et odanda Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl iyi değil. crossover ve rivers harekatinde zorluk yaratır çevik olamazsın ama uzun forvet veya pivotsan guarda göre iyi boyda varsa 1 3 Yorumla popkek14 +1 yıl peki hem kilolu olup hemde crossoverlarımı hızlandırmanın bir yolu varmıdır yoksa imkansızmıdır? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl top becerisi geliştirilebilir kontrolü filan biraz hız artırılabilir imkansız değil Yorumla popkek14 +1 yıl buda maç yapa yapa gelişir demi? Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Zıplayıp smaç bassmassın o yüzden kötü 0 2 Yorumla popkek14 +1 yıl valla mı Yorumla s Taciiiii +1 yıl He valla Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Spor konusunda 722 cevap paylaştı. Shaq buna iyi bir örnek ama kalipli olmak lazim 0 2 Yorumla popkek14 +1 yıl demi göbeği falan eritmek lazım Yorumla Ksproff +1 yıl Sporcuda göbek olmamalk Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kaç kilosun 0 7 Yorumla popkek14 +1 yıl 90 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Aktif oyuncu için çok hareket etmen için seni zorlar Yorumla popkek14 +1 yıl ama ben 55 dakika koşu yapıyorum hiç durmadan genede zorlar mı? Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Boy kaç peki Yorumla popkek14 +1 yıl 1.79 Yorumla popkek14 +1 yıl çok az göbek var Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Refleks olarak nasılsın peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence iyi değil
Kilo güç katmaz yavaşlatır anı refleks sorunu yaşatır ani dönüşlerde ve hızlanmada engel olur
kilo güç yapmazsa o zaman hafif siklet boksörler ağır siklet boksörleri döver o zaman?
birinle carpısırsan ya da ustune düşersen karsı taraf ıcın ıı olmaz
1.80 boyunda 90 kiloyun çok az göbek var iyimi sence?
masallah bende 182 89 kılyum bana gore baya ıyısın ben bole kadın sevıyorum cunku
o erkek çünkü
hem boks yapıyorum hem koşu yapıyorum hemde basketbol oynuyorum iyi mi sence?
@αtҽιst ne sacmalıyon ya cahıl kezban
kfnxmdkd yaz bakalım bu kıza konuşun sesli falan amca
@αtҽιst :D
ben 16 sene yaptım boks 5 seneoldu bırakalı ıyımısence deuyıp durma sneı gormem lazım yanı kusura bakmada bı foton olsa tam gorusumu solerım erkeım cunku ben
laa s. iktir puust :D
amca deme lazım olur cunkju cogunuz amcalara verıyorsunuz bebeım ızmırlıyım ıyı blırım hadı sen sımdı gıt masta devam et odanda
iyi değil. crossover ve rivers harekatinde zorluk yaratır çevik olamazsın ama uzun forvet veya pivotsan guarda göre iyi boyda varsa
peki hem kilolu olup hemde crossoverlarımı hızlandırmanın bir yolu varmıdır yoksa imkansızmıdır?
top becerisi geliştirilebilir kontrolü filan biraz hız artırılabilir imkansız değil
buda maç yapa yapa gelişir demi?
Zıplayıp smaç bassmassın o yüzden kötü
valla mı
He valla
Shaq buna iyi bir örnek ama kalipli olmak lazim
demi göbeği falan eritmek lazım
Sporcuda göbek olmamalk
Kaç kilosun
90
Aktif oyuncu için çok hareket etmen için seni zorlar
ama ben 55 dakika koşu yapıyorum hiç durmadan genede zorlar mı?
Boy kaç peki
1.79
çok az göbek var
Refleks olarak nasılsın peki