Maddiyata ne kadar çok değer verirsek, kendimize de o kadar az değer veririz.” – Bruce Lee

Maddiyata ne kadar çok değer verirsek, kendimize de o kadar az değer veririz.” – Bruce Lee
Eger amacin define yagsiz bir karin ise Bu kadar kasmaya gerek yok kendini sakatlarsın. Güzel bir diyet ve detoks ile 20 günde çok daha etkili sonuc alırsın. Ben boks maçına çıkarken maçtan bir hafta öncesine kadar 65-66 kilolarda gezdigimi 1 hafta sonra da tartıda 60 kilo geldiğimi bilirim.
Önceki halimi görsen şu an büyük tekrik ederdin utandığım için sildim ve eski halini unuttum bile kendimi yormuyorum 2 saatte bir 10 15 dakika spor yapıyorum ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kilom en son 76 idi yeni kilomu merak ediyorum sabah işe sinav cekip gitmeden koşu yapıyorum işe varınca bidaha yapıyorum şınav ve dinleniyorum tek seferde 205 şınav rekorum var setler 75 veya 50 olarak yapıyorum 12 dakikada 700 şınav rekorum var 1000 şınav benim için günlük çerez gibi geliyor artık günde 5000 şınav rekorum var ve şu an böyle azar azar devam ediyorum kendimi daha iyi hissedince 5000 geçmek istiyorum uyarilarinizi ciddiye alıyorum teşekkür ediyorum
Cevap
1Cevap
Göbeğin fazla dışarda değil mi? Sadece soruyorum
Hayır göğüs yapım dan dolayı öyle görünüyor çizgiler yeni oluştu kaslı da olsa öyle kalır
Çizgi için değil de sanki çok önde gibi. Anladım.
Pektus exavatum olduğu için öyle görünüyor göğüs kafesi içe basık
Bir tane bile şınav çekemyen ben😪
Başlarken küçük hedeflerle başlayabilirsin plank yaparak sonra günde 10 şınav haftalık 70 ve bunu artırarak
Daha önce nasıldı vucudun?
Gobekliydim
Göğüs yoktu
Öfke hırs intikam , istek ve arzu karışımı bir intihar akıllı birinin yapacağı bir şey değil ama şu an demir gibiyim abim bile korkmaya başladı 46 günde bilek güneşinde yendim oda gaza geldi spor yapıyor bir çok kişiye ilham oldum ama onlar da bu hırsı göremedim bende disiplin var
50 günün 3 - 4 günü şınav çekmedim
Evde aç kalma ihtimalini düşünerek dışarıda yemek yiyip öyle gidiyorum eve çünkü sporda disiplinden sonra en önemli şey yemek
Teşekkür ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?