Bu operasyonun başarılı bir denemesini 2003-2004 sezonunda 11 puan farkla liderken yemiştik ve sonucunda takım ligi 4. bitirmiş, Türkiye futbol tarihinin en başarılı teknik direktörü Mircea Lucescu gönderilmişti. Bu kez Valerien Ismael ve taş gibi birtakım kurmuş Beşiktaş camiasını tek maçla bitirmeye yeltendiler. Josef dışında kayıp vermedik.
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak; sahaya giren o taraftarın sahaya girmesinin tek sebebi kendisinin ahmak ve şuursuz bir holigan olmasıdır. Josef'e verilen kırmızı kart da maçın hakeminin iyi bir hakem olmadığına delil teşkil eder. Kırmızı kart. kararı yüzde yüz yanlıştır. Keşke Josef bu uçan tekme sevdalısı ahmak taraftarı sağlam bir şekilde benzetseydi.
çok yeni ve ilk kez bir şey gibimi sunuyorsunuz ya ne diyim size... ts fb maçlarında ts taraftarları yıllardır hep sahaya girer, maçı durdurtur hatta kale arkasına tel örgü direğini kırıp kale arkasına atmışlardı. O zaman ceza verilmedi geçiştirildi. Bu ülkede takımına göre ceza kesilir...2
Pozisyonu izledim Josef ne yapmış bilmiyorum ama yapıştırmışsa kırmızı kart doğrudur. Eğer sadece itmişse falan kırmızı kartı iptal olmalı. Sahaya gireni süründüreceksin ki bir daha böyle bir olay yaşanmasın ama umudum yok.
Bizim ligden bir şey beklememek lazım ama josefin orada saldırı amaçlı bir hareketi yok kırmızı kart yanlış bütün taraftarların aynı görüşte olması gerekir ama bazı galatasarylı taraftarlar (hepsi değil) melonun 2 maçlık cezasını örnek gösteriyor konunun gs ile bir alakası yok ki orada küfür ve hakaret var o ceza 1 maçlık olsa çok daha uygun bir cezaydı lütfen düşman değiliz sadece rakibiz haklı olan tarafı savunun geçmişte hak yenmiş diye şuandada hak yenecek diye saçma sapan birsey olamaz
Ankaragücü bu taraftarla değil süper lig mahalle liginde bile oynamamalı. Zaten tekrar küme düşecekler şimdiden belli. Sahaya attıkları şişelerle alt liglerde şişe çevirmece oynarlar.