Galatasaray'da stoper mevkiinde oynayan Marcao kendi takım arkadaşı Milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa sonra peş peşe iki yumruk attı. Ne düşünüyorsunuz?
Bunu yaptı hemen bavulunu topla git diyebileceğimiz bir ekonomik durumumuz yok bunu bir anlayın. İngiltere'de buna izin vermezler evet doğru ama adamlar öyle para kazanıyor ki 50 milyon € yatırım çöpe çıksa bile umurlarında olmaz. şu an görece en değerli oyuncularımızdan biri ve ucuza bile olsa para kazanarak yollamalıyız kendisini. Kaldı ki sözleşmesini fesih etsek , bu sefer tazminat vs. bir sürü sıkıntı gelebilir. FIFA her zaman futbolcudan yana davranıyor bu tip konularda. Kulüp içinde ciddi bir ceza verip bu olayı mutlulukla kapatmaları gerekiyor bence. Her şey Galatasaray için.
gönlümden geçen: gs nin başkanı ve teknik direktörü kameralar karsısında direk bu iş bitti demeli. tabi dayakcı futbolcuyu da rezil ederek konuscaklar. adamın itibarını yerle bir edecekler. gerekeni yapacagız demeyecekler o kelimeyi sevmiyorum. ... yapacagız misal kadro dısı süresiz dencek. sonrada bu oyuncunun sozlesmesındeki su maddelere göre de sözlesme feshi yapılcak yarın dencek. süre verilerek. cok pis sert acıklama. keremi de destekliyoruz vs dencek.
ama olacak olan: bence futbol bu. atmosfer gergin marcao özür diledi. diye üstü kapatılcak
Bir Galatasaraylı olarak, kesinlikle özür diledikten sonra ceza verilmesi ve aklı başına gelsin diye de bekletilip takıma kazandırılması gerektiğini düşünüyorum. Popescu ve Melo gibi birçok örnek var takım içinde kargaşa yaratan ama hepsi kazandırıldı ve takım bir bütün oldu. Kerem'i kutluyorum, çünkü gerçekten kendine yakışanı yaptı ve sustu.
“Galatasaray birbirini seven, feragat ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri sevmez. Galatasaray bir halatı hep birlikte çekenlerin, birlikte üzülüp, birlikte sevinmesini bilenlerin takımıdır.”
bugün baktımda marcao şu anda g. sarayda en değerli oyuncu konumunda böyle bir oyuncuyu kadro dışı bırakmak ve ülkesine yollamak öyle her babayiğidin harcı değil. şahsen bizim işimize gelir o yüzden zor.. federasyon 5 maç ceza verse ayağa kalkar g. saray yönetimi. kendi aralarında çözerler mevzuyu.
Hoş değildi tabi ki ama futbolda oluyor böyle şeyler. Kameralar önünde veya antremanlarda yaşanıyor. Maç içinde olan maç içinde kalmalı. Muhakkak Marcao ya bir ceza verilmeli ama takımdan kovmak büyük bir yanlış olur. Değerli bir defans oyuncusu. Bedelsiz göndermek doğru olmaz.
Öncelikle her zaman Galatasaray'ın menfaatleri önceliklidir. Bu olay yüzünden Galatasaray üzerine gelen Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları daha önce yaşanan olayları hatırlasın.
Beşiktaş'ta Nihat Kahveci - Querasma arasında hem sahada hem de soyunma odasında kavga yaşanmıştı.
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu hem ırkçı hem de bir çok takım arkadaşını tartaklamıştı. Ayrıca Caner Erkin'de aynı şekilde olaylara karıştı.
Takım arkadaşına ne olursa olsun sakin davranman lazım. arka planda aralarında bir şeyler yaşandı mı bilmiyoruz. ama marcaonun yaptığı tamamen yanlıştı. bir sus hareketiyle o durum yaşatılamaz. karşı takım dahi olsa kendisine yakıştıramadım. sinirlerini koruması lazımdı. gereken bir ceza verilmesi lazım. gitmesi yönünde çok istekli değilim sonuçta ne zamandır takıma hizmet etmiş. bir hareketle silmek bizlere de yakışmaz. şu an onun yapması gereken keremden ve camiadan özür dilemektir.
Bunları sporcu olarak bile görmüyorum. Futbolu hiç sevmem ticaretten başka birşey değil şimdide iyice hayvanlaşmaya başladılar hiçbişeyin eski tadı yok.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Futbolcu milleti eskiden beri kavgacıdır, çünkü geneli sokak kültürünün serseri tarafını taşır ve eğitimsizlerdir. Kameraya yansımayan bir sürü zorbalık var.
Ülkeye yabancı futbolcu alınca bi tarafı kalkıyor burda kendilerini bi halt sanıyorlar bunları futboldan men sınır dışı edilmeli bunu GS li değilde FB li oyuncu yapsaydı ortalık karışırdı yalan mı?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi de ortalık karışık, ben bir Galatasaray taraftarı olarak sitede bu konuyu ilk gündeme getiren kişiyim
Fatih hocam takım içindeki bu anlaşmazlıklar takımda birliğin olmadığını gösteriyor takım arkadaşına yaptığı bu şey hiçbir şekilde savunulamaz etik değil.
Yani genelde karşı takım oyuncularıyla kavga edildiğini görürdüm ama şaşırdım cidden bu haberi görünce. Futbola eskisi kadar ilgili değilim pek takip etmem de maçları ama çok üzücü bı olay bu. Kesinlikle bu oyuncunun fifadan ceza alması gerekiyo.
Aynı olay Fenerbahçe maçında olsaydı şu an bütün spor medyası saldırırdı ki üçlü defans yüzünden bir çok yorumcu yerden yere vurmaya başladı, ama söz konusu 6Saray olunca herkes sus pus 🤣
Milli futbolcu safsatası yapma. Vurmak için bahane arıyorsunuz. Şiddeti kimse savunmamalı ama kurda, kuşa, kargaya, akbabaya yem etmeyiz Marcao’yu. Cezası neyse çeker.
yaptığı büyük terbiyesizlik ciddi bir para cezası kesilmeli ve gönderilmeli eğer sadece para cezası ile sınırlı kalırsa takım arkadaşlarını dövmeye devam eder
Adam daha kendi takımına saygı duymuyor karşı takıma nasıl saygı duysun, maç sonunda zaten herkes sarılarak ayrıldı. Marcao iyi oyuncu ama bence takımdan atılmalı. :)
Okumadım ve olaydan bağımsız olduğunu söyleyerek Türk erkeklerini uyardım. Başkasından bana ne, ben Türklerle, Türkiye’de yaşadığım için onları uyarıyorum.
Ne olursa olsun Marcao'nun davranışı hoş değildi. Marcao neden Kerem'e şiddet gösterdi, sebep neydi bilmiyorum. Öfkesini kontrol etmeliydi. Bir süre kadro dışı kalacağını düşünüyorum.
Tabi ya ülkede her şey güllük gülüstanlık, dört dörtlük, kargaşasız. Futbol sorunlu! İnsanların stres attığı ender faliyetlerden biri futbol. Düşüncen bu kişilerce yok hükmünde.