Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçenin elenmesine çok üzüldüm. Dalga geçen Türk taraftarlar hangi gerekçe ile dalga geçiyor?

Paylaşımlara bakıyorum mert hakan yandaş kendini yere atmış kostic kendini yere atmış hakm haksız yere rangersa sarı kart göstermiş bilmem ne. 10 hakemden 7-8 tanesi Avrupa hakemlerinden bahsediyorum taliscanin maç başındaki pozisyonuna sertbes vuruş verir. 20 senedir Avrupa ligleri takip ediyorum o pozisyonu yemeseler maç bambaşka bir yere evrilecek. Ayrıca sarı kart gören oyunculardan biri aynı faulü 30 dakika içinde 4. Defa yapıyor öyle kart görüyor hiçbir hakem bu kadar tolere etmez illa ayağın kırılmasını beklemez. Sonuc olarak ben çok üzüldüm keşke böyle olmasaydı ama tebrik de ederim. Ateşli İskoç tataftarin önünde hızlı oynayan ayağa pas yapan dinamik bir takima karşı olağan üstü bir performans ile maçını domine etti Fenerbahçe helal olsun. Amrabat faktörünün de altını çizmek istiyorum yok böyle bisey akşam sanki sene 2005 ve Gattuso oyunuyordu o derece mükemmeldi.
Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçenin elenmesine çok üzüldüm. Dalga geçen Türk taraftarlar hangi gerekçe ile dalga geçiyor?