Dün gece bazı haber siteleri son dakika haberleri olarak yazdı haber çok kısa zaman içinde büyük ses getirdi.
Sizce Cristiano Ronaldo'nun bir sonraki durağı Fenerbahçe olur mu ne düşünüyorsunuz?
#kafamıngüzelligi

Dün gece bazı haber siteleri son dakika haberleri olarak yazdı haber çok kısa zaman içinde büyük ses getirdi.
Sizce Cristiano Ronaldo'nun bir sonraki durağı Fenerbahçe olur mu ne düşünüyorsunuz?
#kafamıngüzelligi

Yav adam Futbolu bırakır yine fenere gelmez. Azcık mantıklı olmak lazım. Bizim takımların ne iddiası var. Kaldı ki Adam zaten zengin amacı sadece para değil. Yani Oynadığı takımdan daha fazla para verseler yine gelmez.
Aynen aynen, anlaşmaya göre Fenerbahçe, Ronaldo'yu bir daha rahatsız etmeyecek. 😂 Bu iddia zaten başlı başına bir komediydi. Hangi kafayla bu iddia atılır ki elbette böyle;
Cevap
49Cevap
hayır gelmez
Haberi para kazandırmak türden. Dün haberini duyduğumda FB tokeni aldım. En son Abromoviç Göztepe’yi alacak haberi çıktığında Göztepe tokeninden 5x krize almıştım.
Krize kar olacak.
ronaldo hangi türk takımına gelirse gelsin o takım olurum cidden başarılı biri çünkü baya fenerli olsa bile
Son Dakika: Ronaldo, Fenerbahçe’yle anlaştı. Anlaşmaya göre Fenerbahçe bir daha Ronaldo’yu rahatsız etmeyecek.
Bence yalan bir haber Türkiyeye kadar düşceğini düşünmüyorum kendi ülkesi varken neden Türkiyeye gelsin benfica gibi takım varken
neye göre böyle ıddıa yapıyolar :):) ikna etmiş miş anlaşmışlar mış. kim cıkarır bunları ronaldo nıye neden gelsin
Ya bu yaştan sonra almasınlar. Ancak olursada burada kalır artık Ronaldo’yu Sarıyer’de veya Muğla taraflarına yerleşir 😂
Ajansspor clickbait site mi goal. com mu olacağı birkaç güne çıkar. Bana kalırsa clickbait ve safarimin engellenenler listesine yakın gibi
Olur mu olur. Roberto carlos bile gelmis fenerbahceye hicbirsey imkansiz degil
Ronaldo, şampiyonlar liginde oynamayan bir takıma gitmeyeceğini söylemişti zaten
Ali Koç son anda ronaldonun sakatlığı nedeniyle bu transferden vazgeçmiş diye duydum
Maxi gomezi alamayıp son çare batshuayi alan adamlar ronaldoyu nasıl ikna etmişler acaba
Alırsa helall olsun ama adam kariyerine türkiyede devam etmek istemiyor
Fenerin hep böyle büyük girişimleri oluyor inandırıcı gelmiyor
Ali Koç en son alacağı yıldızı ts ye kaptırdı kimi aldı ki Ronaldo’yu alsın
Olsa güzel olur. Fenerbahçeli değilim ama ligde görmek isterim
imkansız şu an için medyanın etkileşim için yaptığı yalan haber
Evet Fener Ronaldoyla anlaşmış.
Anlaşmaya göre Fenerbahçe bı daha Ronaldo'yu rahatsız etmeyecek 🤣🤣🤣
Futbolu bırakacak her adamın son durağı, Fenerbahçe oluyor. Bu fenerin sonu ne olacak böyle böyle bilmiyoruz
Olursa harika olur... Fener'i sevmem ama iyi takım kurması, iyi mücadele etmesi hoşuma gider.
olur. ronaldo fb ye gelecek çünkü yaşlı hiçbir büyük takım istemiyo bu ronaldo da fenerbahçeye muhtaç kaldı bakın görürsünüz ronaldo gelcek fenere
ajansspor güvenilir bir sitedir bu arada o yüzden ben inanıyroum
Adanali Ronaldo'dur o. dd
😂😂
Haberlere bakarsan butun yildizlar hersene turkiye transfer oluyor
ronaldo şampiyonlar liginde oynamayan bi takıma gelmez
Ronaldo artık balondan ibaret alsalar bile hiçbir şey olmaz
Getirirse Türkiye ye bunu bir tek Fenerbahçe başarabilir
Haberi gorur gormez yav he hee dedim ajwkdj
Adanalı Ronaldo aklıma geldi
bu imkansız gibi bir şey bence
Kovuldu ajansspordaki adam.
Manchester'gitmesinden bile kötü olur
Özil geldi de ne oldu acaba?
Medyamız bile troll 😅
Yaş oldu 40 alırlar oturur kenarda
Fenerin o kadar parası yok kiii
İmkansız
Ronaldo da emekli olur demektir bu.
Böyle bir şeyin olması imkansız
Gel CR7 Türk halkı bunu hak ediyor.
Ronaldo neden Fenerbahce'yi alsın ki?
Emekliliğin tadını Fenerbahçe de çıkartsın bencede
Annen mi?
Fenerbahçem sanada vermiş sende almışsın büyükçe belli. Seviyene inmem annen de sende aşağıda durun.
gelirse yararina bir daha da gitmez
Fenere gelirse kanser olur ki ironi bu haber :D
40 yaşında bile gelse gol kralı olur
Fenerliyim boyle biseyin bi ihtimali bile yok
Yok be daha neler. Fenerliyim bu arada
Gelmiyormuş eyle deyiler
Sportinge dönüyor o
Koskoca Ronaldo'nun anıldığı takımlara bak sen bu hallere düşecek adam mıydın be kral
Kimse istememiş adamı
Olsa ne güzel olur. Bize ronaldolar yakışır
Yalan
Yalan
Kahkaha attım
Bu adamın ayakkabısı gelemez
olmaz
çok komil
Yok artık,
Olsa olsa Beşiktaş olur
İnşallah gelmez
Neden olmasın