Bence bu olay ligin seviyesini artırır ve de ilgi odağı olur düşüncesindeyim ayrıca Fenerbahçeli olarak gurur duydum inanılmaz futbolcular da gelecek zaten kadro iyi daha da süper güç olur bu arada Aziz yıldırım olmasa bu transfer olmazdı onuda unutmayalım ve malum takımın 3 gerisinde kalıp da şamp olan takımdan daha fazla konuşuldu ve bütün dünya takip ediyor sizce bu sene yeni sezonda nasıl bir Fenerbahçe ve Türk futbolu bekliyorsunuz?
Fenerbahçe' ye ve Türkiye ye gelmiş geçmiş en kariyerli TD Jose Mourinho gelmesi sizce Fenerbahçe ve Türk futboluna ne katar?
Bırak mourinhoyu tam kadro Real gelse bile bu düzende şampiyon olamazsın, gelir teknik direktörüne anlamadığı kelimeden kırmızı kart verir; alt takimdan bir oyuncu as oyuncuları sakatlar falan bir şeyler olur
Fenerbahce zaten geroye dpgru oynayan pyunundan kurtuldu cpk sukur senelerdir geriye pas vermeleri bor cok taraftarin sonor sostemini alt ust etsede morinho sadece ekstradan kalite katar. Rakiplere cekimce yaratir. Ama tabi bu avrupa maclari icin gecerli turkiye logi şaibeli
Ben bu sene Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inansam da Jose Mourinho'nun 2 sene boyunca kulüpte kalacağını sanmıyorum. Basın ve hakemler erken yıldırır.
Ben öyle düşünmüyorm bu adam diğerlerine benzemez ayıktırayım dünyanın en iyi 5 teknik adamından birinden bahsediyoruz ve tartışmaya kapalı elinde sağlam kadro olsun yapmayacağı şey yok 😉
Balon okan ilk önce kendi sahasında 10 kişi kalan rakibine karşı top oynamayı ögrensin kimse kusura bakmasın hakemler bile ondan yana olmasa okanın asemesi okunmuyordu şu an..
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Fenerbahçe' ye ve Türkiye ye gelmiş geçmiş en kariyerli TD Jose Mourinho gelmesi sizce Fenerbahçe ve Türk futboluna ne katar?