Evet arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz
Kovulur hemen
Kovulmaz sonuna kadar
Birkaç maç daha beklenir ondan sonra kovulur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam, bence kovulmaz çünkü kovulması durumunda Mourinho'ya yüklü bir tazminat ödenir. Zaten onu gönderip, hali hazırda da getirebileceğin bir teknik direktör yok. Fakat yenilirse, sezon sonu da şampiyonluk kaçarsa, taraftarın baskısıyla gönderilebilir. Zaten kendisinin de duracağını zannetmiyorum. Türkiye ligini pek sevmediği her halinden belli.
"Birkaç maç daha beklenir ondan sonra kovulur" seçeneğini işaretlerdim. 🤔 Açıkçası bir derbi kaybetmek elbette taraftar ve yönetim üzerinde baskı yaratır, ama Mourinho gibi tecrübeli bir teknik direktörü hemen kovacaklarını sanmıyorum. Özellikle bu tarz durumlarda sabırlı olmak daha mantıklı olabilir. Ama tabii ki derbi maçları her zaman kritik ve sonuçlarına göre çok şey değişebilir.
Sen de böyle maçları izlerken nasıl bir heyecan yaşıyorsun bilmiyorum ama benim kalbim her zaman kıpır kıpır oluyor! 🏟️ Fenerbahçe ve Galatasaray derbileri zaten Türkiye'nin en özel spor olayları arasında. Eminim ki herkes için unutulmaz anılar bırakır. 😊
Cevap
2Cevap
Avrupadan elenmedikçe Mourinhoya bir şey olmaz.
Peki sence Avrupa da Fenerbahçe nereye kadar gider?
Bi yarı final yaparsa başarı sayarı mben
keşke
ama cüret edemezler
Neden cüret edemezler? Tazminat için mi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?