Manchester'ın teknik direktörü Erik ten Hag, Ronaldo'yu takımda istemiyormuş. Bu da onu Türkiye'ye biraz daha yaklaştırıyor diyebiliriz. Juventus'tan dolayı siyah beyaz renklere alışık olan oyuncu belki Beşiktaş'ı seçebilir. Ayrıca bir keresinde bir taraftarın "Come to Beşiktaş" sözüne, "Orada Quaresma ve Pepe var, bana ihtiyaçları yok." demişti. Şimdi gelmek isteyebilir.
Galatasaray'lıyım ama Ronaldo'nun değil bizim takımların formasını giymesi, bizim ligde oynaması bile hiç ama hiç yakışmaz. Dünya futbolunun en tepedeki adamlarından birinin hedefi her zaman en tepede olmak olmuştur ki son olarak Premier Lig'e gitti. Böylesine büyük bir marka olmuş ismin buraya gelmesi imkansız. Ronaldo ile Süper Lig'i aynı cümle içerisinde kullanınca bile aşırı absürt duruyor. Yıldızı sönmüş yaşı geçmiş kariyerli oyuncular ligimize gelir fakat bahsedilen isim Ronaldo ise oynaması mümkün olan tek ihtimal reklamlar olacaktır.
Hocam Türkiye Süper Lig otoriteler taraftan dünyanın en büyük beş liginden biri olarak gösterilir her zaman (İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa ve Türkiye) baktığın zaman Almanyada sadece Bayern Münih Fransa'da da PSG var doğru düzgün. Ama Türkiyede dört büyük takım artı başakşehir şampiyonlar Ligi'nde oynamış taraftarları desibel rekoru kırıyor. Ayrıca Galatasaray Fenerbahçe derbisi dünyada en büyük üç derbiden biridir. Bg BJK FB BJK derbileri ise ilk 10 arasında gösterilir. Trabzonspor derbileri bir yerde gösterilmez
Herhangi bir istatistiğin haberi yapılırken spor kanallarımızda beş büyük lig ve süper lig diye anlatılır. İtalya Serie A ligini unutmayalım. En iyi ligi sadece rekabete göre değerlendirmek yeterli olmaz evet Bayern ve PSG kendi liglerini domine ediyor ama bu onların bizim ligimizden daha kaliteli olduklarının anlamını değiştirmez. O liglerde oynanan oyun ile Süper Lig de oynanan oyun bir olur mu? Burada rekabet olsa ne olur oynanan sıkıcı oyunlar ve hakem tartışmaların bolca olduğu bir ortamda. Mesela çok uç bir örnek vereyim Premier Lig varken Arap ligini izler misin? Derbide fazla uçmayalım ama büyük liglerden sonra bizim derbide illa ki haber konusu oluyor avrupada ama maç sonrası öyle üff ne maçtı bee iki taraf da ne oynadı falan dedirten zevkli bir derbi göremiyoruz ne zamandır.
Galatasaray'lıyım ama hiçbir kulübe yakışmaz adam kaç yaşında dünyanın en zor liginde hat-trick yapıyor artı şampiyonlar liginde kötü manuyu taşıdı o kadar gerçi elendiler falan da adam bizim lige gelmez bende olsam bende gelmem. Zaten Türkiye süper ligi takip edip maçlarını izleyen birisi değilim bana göre bizim ülkemizde futbol yerlerde ki en basitinden örnek a milli takım. Şimdi böyle yazınca Ronaldo'yu ilah yapmadım veya bizimkileri yerden yere vurmadım yanlış anlaşılmasın, yazdıklarım maalesef gerçek. Ronaldo çok iyi bir oyuncu ve bizim lig izlenmeyecek kadar kötü diyerek hiçbiri seçeneğine oyumu veriyorum.
Cr7 bu kadar basit bir oyuncu değil kendisi gelmez zaten adam kaç yaşında hala dünyanın en zor liginde oynuyor...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allah aşkına bizim ülkemizdeki hangi takım çok çok iyiykii? Milli takım bile çok kötü oynuyor ya takım ruhu yok hangi takıma gelsin koskoca ronaldo? Ayrıca ronaldoyu takımında istemeyende ne biliyiiim
Prof futbolcu.;Parasını verirsen gelir, çünkü Uefa ya dahiliz.. Ha dersen kim karşılayabilir, artık çok para olmasada FFP gelirin %75 ine onay verdi... Ronaldo un maaşının 5 katını getirir
Çünkü Türkiye'ye geldiğinde seyirciden büyülendi ve birkaç maç oynadı Galatasaray ile üstelik Adanalı Ronaldo ile tanışma fırsatı bulmuştu bence bunlar önemli