Evet arkadaşlar antalyaspor - trabzonspor'u kendi sahasında 5-2 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Müthiş maçta trabzonspor beraberliği yakalamasına rağmen antalyaspor 3 gol daha atarak maçı kazanmasını bildi! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar antalyaspor - trabzonspor'u kendi sahasında 5-2 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Müthiş maçta trabzonspor beraberliği yakalamasına rağmen antalyaspor 3 gol daha atarak maçı kazanmasını bildi! Maçı nasıl buldunuz?

canım yeteneksiz mal beyinli cornelius beyfendi yüzünden oldu bunlar. Zaten ortasahada dogucan aksadı ve oyun zora girdi bizde bu canım bakla sırığı yüzünden fark yedik. Iyi oldu bize. Bir musibet bin musibetten iyidir. Bize hızlı forvet şart. 38lik burak bile ondan iyidir. Geçen sene bile şampiyon takımda becerip gol kralı olamamış dangalak. Bu sezon niye almadık forvet anlamadım. Boğasım geldi şimdi onu 😒
Trabzonspor geçen sezon Avrupa'da mücadele etmediği icin mental ve fiziki olarak iyiydi. Bu sezon Avrupa dönüşü ilk maçta bile fizik olarak düşüş gördük.
Nuri Şahin'in elinde 50-60 milyon transfer bütçesi olursa ne yapar çok merak ediyorum. Bu kadro ile böyle sistem kurmak.. Tebrik ederim harika bir iş.
acilen transfer gerekli.. Şampiyon takımın bu şekil oynaması anormal bir durum. Trabzonsporluyum lakin Nuri Şahine tebrik ediyorum, adam elindeki ekiple nasıl oynatacağını biliyor. Hayırlısı umarım Avcı geç olmadan el atar duruma.
Seyir zevki güzel bol gollü bir maç oldu. İki takım da istedi kazanmayı ama sonucu hatalar belirledi. Trabzon galibiyet gölünü ararken hatalar ve arkada verdiği boşluklar nedeniyle 3 gol daha yedi.
Cevap
15Cevap
Trabzon çevirecek diye düşünüyordum ama Antalya sağlam oynadı. Nuri Şahin ve ekibini tebrik ederiz
Bol gollü maçları severim ama trabzon kazansın isterdim
Trabzonspor beklediğini buldu ne diyeyim :) :D
İki tarafın da oynamak istediği bir maç oldu ki son zamanlarda en keyif aldığım futbol maçı diyebilirim ligimizde
Antalya kazanmis ne guzel ne güzel. İzlemedim
Antalya Trabzonu 7-0 yenmişti 2016 da böylelikle havaları da söndü
Nuri hocanın hastasıyız ya. Adam şiir gibi oynatıyor.
Sonunda patladılar 😂
Napim ben ilgilenmiyorum 😂
Trabzon patlayacak demiştim
2-1 de bırakmıştım.70 e kdr ne ara 5-2 oldu bıttı
vay bee
Sohpetini sevdiğim aynı sahada bulunduğum Nuri hoca şaşırtmadı, kendisi çok iyi biridir
Güzel skor tebrikler
Rezillik resmen. Beceriksizce oynandı.
Valla acımadı Antalya iyi oldu bunlara🤣
Çok sevindim 😄😄
Maç 2dk daha uzasa 6 gelirdi muhtemelen
Yuh lan 5 tanede yenmez
Babam çıldırdı elhamdülillah
Uğurcan kovacan, Kovacan Uğurcan 😅
Aynn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?