Evet arkadaşlar Trabzonspor - Antalyaspor'u Denswil'in attığı golle 1-0 yendi! Maçın özellikle son yarım saatinde Trabzonspor'u hiç beğenmedim! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Trabzonspor - Antalyaspor'u Denswil'in attığı golle 1-0 yendi! Maçın özellikle son yarım saatinde Trabzonspor'u hiç beğenmedim! Maçı nasıl buldunuz?

İlk maçlar kaliteli olmaz... Sonuçları önceden tahmin etmek zordur... Kazanmak önemli. TS kazandı. Takım olmayı başarması dileğiyle, TS kutlarım. Kafada olur mu? taraftar olmaz diyor.
Cevap
20Cevap
güzel buldum
Vasat ilk 15 dakika sında Trabzonspor Gol ü sonrası karşılıklı ataklar olsada 90 dakika 1_0 sonuçla Trabzonspor ilk maçını kazandı
İlk hafta larda normal gözükebilir
İzlemedim ama Trabzon'un alacağını düşünüyordum zaten. Ligimiz açılışı yaptı, hayırlı uğurlu olsun.
Bu senenin şampiyonu Gs gene bence
Belli olmaz, galatasaray'ın ön tarafa baya transfer yaptı. Zaha ve tete ne verecek belli değil ve takımı da bozabilir bu oyuncular. Bakambu yedek olacağı için pek bir etkisi olmaz ama galatasaray'da fuzili transferler yaptı. Ben olsaydım rachica, icardi'yi alırdım sadece, kerem demirbay ise çok doğru transfer. Eğer galatasaray zaha ve tete'yi alacağına talisca'yı alsaydı çok daha büyük iş yapardı. Orta sahaya ndombele ve birde stoper alması ve iki isimden daha çok yararlı olurdu. Galatasaray şampiyon takımın üstüne bu kadar transfer yaparak büyük risk aldı.
Trabzonsporluyum, yanlışlıkla kazanıp üstüne yattık maçın özeti
Aaa ben seni tanıyorum
Ben Beşiktaş taraftayım Beşiktaş'ın haricindeki maçları çok izlemiyorum
Cöp takim 6. Felan olur ligde en iyi ihtimal oda
Trabzon kazanır demiştim
Teknik açıdan izlemedim ama büyük takımlar iç sahada rakiplerini bu yil edecektir. O yüzden iddaa oynayanlar büyük takımları iç sahada kesinlikle değerlendirin
Oha artık maçlar da mı Trendyolda
Sepete attım👍
Maçı televizyon da buldum bulmak zor olmadı kumandaya bastım buldum
Bizim Oflu Antalya içimizden geçer diyordu, hayret
açtım gol oldu kapadım :)
bilmiyorum
Sıkıcı sansa kazanılan bir maç bence
Trabzonda nasıl kazandıklarını anlamadı
guzel birlig maratonu olacagına benzıyor
Sporla aram yok maçı izlemedim
Harikaydı
vasat bir maçtı