Yaklaşık bir aydır kafamın etini yedi, spora git git git diye. Fitness yap diyor. Nedenini sorunca da sağlık için şart diyor. Dikkat edince de sosyal medyada hep zayıf, fit kadınların fotolarını beğenip, takip ediyor. Beni şişman mı buluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğer kendisi sana yakışmaya çalışıyorsa ve kendine dikkat ediyorsa bir ihtimal senden de bunu beklemesine anlayış gösterilebilir. İnsanlar estetik kaygılardan dolayı hem dışarıdan güzel gözükmek istiyor hem de yanındaki insanın etkileyici olmasını istiyor. Ancak bu çabanın tek taraflı olmasını istiyorsa o zaman bu sadece bencillik demektir. Elbette işin içerisinde sağlık girince, sağlıklı yaşamak her zaman bu güzel görüntünün bir avantajıdır. Ancak bir insana böyle bir şeyi zorla yaptıramazsın maalesef. Kişi sağlıklı olmayı istiyorsa, güzel görünmeyi istiyorsa, bunu önce kendisi istediği için yapmalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her erkek idealindeki kadını elde etmek ister bu gayet normal. Sizinle ilgili çıkmış olduğu yolda sizi kendi idealinde görmek istemesi gayet normal. Bu konuda sevgilinizden ideal düşüncesini o size söylemeden fark etmiş olmanız gerekirdi aslında. Ve durum o hale gelmişti bunu size sık sık tekrarlamak zorunda kalmış. Bu sizi şişman buluyor anlamında değil sizi ideal ölçüde görmek istemesi sebebiyle yaptığı bir şeydir duruma olumlu bakın. Neticede siz de sevgilinizin kendine salmış kilosuna dikkat etmeyen kasları olmayan birisi olmasını istemezsiniz.
08 Yorumla- +1 yıl
Kızın kilo sorunu olduğunu nerden çıkarttın pardon? Hadi diyelim kilo problemi yaşıyor ve sevgilisi onu beğenmiyor kız kendini değiştirmek zorunda değil o karşısındaki kişi onu kilolu buluyorsa yollarını ayırsın o zaman. Kız sırf beni beğensin sevgilim diye kilo vermesine gerek yok. Aynı şey bir erkeğin başına gelseydi de aynı yorumu yapardım. Fakat siz yaparmıydınız orası şüpheli…
- +1 yıl
İnsanlar kendini salmamalı kendilerine dikkat etmediler. Saldım bayıra mevlam kayıra beni beğenen böyle beğensin mantığı bence yanlış. Bir değişim söz konusu ise ve bu olumlu yönde ise aslında bunun tartışılacak bir tarafı yok. Hanımefendinin kilosunun fazla olup olmadığını bilmiyorum tabii ki fakat erkek arkadaşının talebi onun fiziğini düzeltmesi yönünde bunun neresi yanlış.
- +1 yıl
Fiziğinin güzel olup olmamasıyla olan bir şey mi aşk? Erkek arkadaşının kaslı olmamasının kızı rahatsız ediceğini söylemişsiniz. Fakat gerçek aşk 100 kilo bir kadın ve 60 kilo bir adam arasında yaşanabileceği gibi, 40 yaşındaki bir kadınla 20 yaşındaki bir erkek arasında da yaşanabilir boy kilo yaş bunların aşkta bir önemi var mıdır? Eğer varsa aşk gerçek aşk mıdır sizce?
- +1 yıl
Peki o zaman sizin anlatmak istediğiniz tarzda konuşayım. Siz birisini sevdiniz kilosu normal fakat sizi tanımış olduğu günden itibaren süratle kilo alıyor abur cubur yağlı besinler tüketiyor kendine bakmıyor hızla 160 kilo olmaya başladı ne düşünüyorsunuz. Neden bu kadar kolayına kaçmak kendi keyfince yaşamak aşk ile bağdaştırılır. Aşk kişiler in bir anlamda birbirlerine mesuliyeti değil mi. Bir anlamda diyorum çünkü aşk o döneminde onun için yaşamak kavramını içinde barındırır.
- +1 yıl
Kızın o çocukla sevgili olduktan sonra kilo almaya başladığını nerden çıkarttınız? Kız öyle bir şey yazmamamış.
- +1 yıl
Yok ben onu örnek olarak verdim. İlişkiye başladıkları Zaman Ki kilosu şu anki kilosu ise değişen bir şey yok. Örnek veriyorum benim bir kız arkadaşım var ilişkiye başladık. Kız arkadaşım benim fitness'a gitmemi istedi bunu benden istemesi kadar doğal ne olabilir. Neden bu sorun olsun ki. Neticede bu bana da faydası olabilecek bir şey onun bu isteği dışında. Bunu kabul etmekten neden yerineyim ki. Neden beni beğenen böyle beğensin diyeyim ki.
- +1 yıl
Kız ilişkiye başlarken kiloluysa ve erkek arkadaşı bunu sonradan sorun haline getiriyorsa burada kızın suçu yok. Erkek kızın kilolu olmasını göz önünd alarak onunla birlikte olmalıydı. İlişkilerinin üzerinden 1 yıl geçince kilo ver artık gibisinden konuşuyorsa eğer saçma.
+1 yılyani boy kilo oranını bilmiyorum ama vücut sana ait bu aslında sana karışmak oluyor gerçekten kilolu musun yoksa ona göre mi kilolusun senin vücuduna göre mi sevgili oldu yoksa karakterine kişiliğine mi yani eğer kilon fazla ise spor yap demesini sağlık için demesini normal karşılıyorum diğer türlü seni sevdiği tarza göre şekillendirmek istiyor derim
00 Yorumla
+1 yılBende sporu düzenli yapan biriyim ve hayatımda ki insana bende spor yap diye ısrar ediyorum. Nedeni hem sağlık hem de vücuduna duyacağı saygı için. Önce kendine sonra bana bu keyfi yaşatsın isterim. Seven bunu ister 😃
Seni beğenmiyor olsaydı hazır fit birini bulurdu zaten
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
92Cevap
- Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞismansn patates gibisn demek istiyor
03 Yorumla- +1 yıl
😁😁😁
Bu durumu beni şişman görüyor olarak değerlendirmemelisin bence. Senin de sağlıklı ve güzel bir vücudunun olmasını istiyor ve bunu kibar bir dille söylüyor olabilir. Benim de sevgilim bana derdi fakat ben onun için değil kendim istediğim için gidiyorum.
00 Yorumla
+1 yılYa kendi zevkine göre görünmeni istiyor
Demekki onun hoşuna atletik kadınlar gidiyo seninde öyle olmanı istiyor olabilir yani bence git vaktin varsa bişey kaybetmes aksine çok şey kazanırsın daha ne istiyosun fitness dan sonra vücut yaparsan kimse sana cesaret edip bulaşamaz ben senin yerinde olsam giderdim 😌00 Yorumla
+1 yılCanım öncelikle seni başkalarının bedenine göre görmek istiyor belli ki fakat bu her zaman mümkün olmayabilir insanın doğasi gereği her vücut aynı olmadığı gibi her insan da saygılı ve anlayışlı olamıyor böyle andavallar yüzünden kız ya da erkek fark etmezsizin kendini dışarıya kapatıyor içine kapanıyor açıkçası bence sağlığını senden daha çok düşünen kimse olamaz senin yemene içmene giyimine davranışına karışan biri yarın bir gün evlenirsen daha fazla psikolojik baskı göreceğini bilerek düşün derim😉
00 YorumlaErkeği elde tutmanın yolunu sadece "beni seviyor nasıl olsa"ya bırakmak olarak düşünüyorsan uyan o ütopyadan. Açık açık demiş resmen; sen de bu beğendiklerim gibi kendine bak ve ben de seni yanımda tutmak için kendime bakayım ki kopuşlar olmasın. Bu biyolojik bir gerçekliktir. İnsan sadece ruhtan maneviyattan oluşan bir varlık değil yalnızca "kalbindeki sevgiye" güvenesin. Şimdi anladın mı masumca "şişman bulmak" değilmiş demek ki.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sağlık için diyor olabilir...
Tabi işin görüntü kısmı da var ama senin görüntün nasıl peki kilolu biri misin?10 Yorumla
+1 yılEğer kendini yetiştirmiş ve kendine saygısı olan bir kadın olsaydın, böyle bir sevgilin olduğu için kendine olan utancından yemeden içmeden kesilip kilo verirdin zaten spora gerek kalmadan. Her türlü yemeye devam et sen.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende bir cevher görmüş olabilir git sende nolucak neden abartiyorsun ki gitmek istemeyorum ben halimden memnunum desene sen şuna ya sevgini kaybedeceksin ya da olduğun yerde kalicaksin. Bazen gerçekten başkaları için değil kendimiz için birşeyler yapmamız gerektiginin farkına varalım spora gitmen için illa birinin mi soylemesi gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet hemen bi savunmaya geçiyor yok senin vücudun yok seni begenmiyor cart curt arkadaşım adam senin kötülügün istemiyor her spor yapan insan hem saglıklıdır hemde fizigi güzeldir seni begenmeyen adam zaten spor yap fizigini güzelleştir demez bırakır gider Bende etrafımdaki herkese spor yapması gerektigini söylüyorum güzel ve özgüvenli hissetmek herkesin hakkı
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrılsın o zaman ne boş bir insansın
- +1 yıl
İnsanlar senin dediklerini de yapmak zorunda değil btw
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende spor yapiyorum ve kiz arkadasimin da spor yapmasini istiyorum, abi kim istemez ki fit bir vucut yani neredeyse herkes sporla ugrasiyor e baktigimda spor yapan kizlar gayrt cekici ama bilmiyorum zayif olmasindan hoşlanmiyorum o ise bunu iplemiyor ne yapariz bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılOnun ne demek istediğinden çok senin düşüncen önemli karşındaki kişinin nasıl biri olduğunu bilemem ama spor yapıcaksanda bunu o istediği için değil kendin istediğin için yap emin ol daha iyi hissedersin
10 Yorumla
+1 yılCanim sosyal emmedya kişiliklere zarar veren bir numaralı arac o kadınları begeniyorsa zaten olaya kes ne demek beğenmek benim sevdiğim pyle bisey yapsa varya bidaha silerim. konusmam seven adam seni her halinle. sever sevmiyorsa yürüsün gitsin...
10 YorumlaErkekler göze hitabı seviyor tamamiyle.. spor yapmanda bı sakınca yok ama öyle bı insanı hayatında tutmanda sakınca var tamamen. Bugün zayıfla yarın şunu yaptir vs vs.. herkes herkesi olduğu için kabullenmeli. Sen kendin için o sporu yap. Kendine saygından ne yaparsan yap bence. Ama bı erkek dedi diye değil...
20 Yorumla
+1 yılSeni olduğun gibi kabul etmiycek biriyle bence olmaman senin için en iyi olan olur emin ol :) tabi eğer seni şişman buluyorsa… Bunu bir arkadaş tavsiyesi olarak görmeni isterim. Sürekli kilon hakkında bir yorumu var ve sürekli kilondan rahatsız olduğunu dile getiriyor ise ondan uzak durman senin için en iyisi olur… Umarım çok mutlu olursun 🦋
10 YorumlaYani bence seni her türlü beğenmesi gerekiyor diye düşünüyorm bu şekil söylemler karşı tarafı kırabilir veya farklı düşündürebilir güzel ve ısrarcı olmayan bir dille söylemesi daha iyi olur ayrıca gitmek istiyorsanız gidersiniz kendinizi böyle beğeniyorsanız konu kapanmıştır iyi günlerrrr
10 Yorumla
+1 yılve sen hala seni olduğun gibi kabul etmeyen bu öküzü şutlamadnı ha... böyle adamn ta mk ya elindeki insanın kıymetini bilmi
20 Yorumla
+1 yılBir ilişkinin başlaması için öncelikle karşılıklı olarak fiziki bir beğeni olması gerekiyor. Aynı iş yerinde çalışıp ya da başka sebeplerden dolayı karakterini beğenmiş olabilir. Bu yüzden fiziğini beğenmese de karakterini beğendiği için seninle birlikte olmuş olabilir. Yanlız başkasının sana yao dediği bir şeyi o dedi diye yaparsan kendine saygısızlık etmiş olursun. Spor insan için şart. Kim için ne için yapacağına da sen karar ver 😊
00 YorumlaSanırım kendi sorunun cevabını kendin vermişsin :) Sanki seninkinin gözü biraz da dışarıda gibi ;)
Evet spor, fitness sağlık için; o halde onun için değil bence kendin için yap derim...00 YorumlaBunu anlamak için tartıya çık. Ne demişler tartı yalan söylemez. Sonra boy-kilo endeksini hesapla. Çikan sonuç şişman olduğunu söylüyorsa evet sen kilolu ve şişmansın. Spora sağlığın için yazılmak iyi olur. Ancak sonuç şişman değil normal çıkarsa sevgilin seni çekici bulmuyor demektir, bu nedenle kafasındaki fiziğe sokmak istiyor.
00 Yorumlane kadar bardağın dolu tarafını görmek istesem de gözükmüyor sana dümdüz vücuduna bak demiş sağlık kısmı fasa fiso sanki sen vücudunun sağlıklı olmasını istemezsin
01 Yorumla
+1 yılBir kere sevgilin neden başka kızların resmini beğeniyor ki? Arkadaşı veya tanıdığıysa lafım yok. Ayrıca seni spora ikna etmek için ne olursa yapması da kocaman bir kırmızı bayrak 🚩🚩🚩 sevgilinle bu konuyu ciddi ciddi konuşmanı ve durumun devamı halinde yollarınızı ayırmanı öneririm...
00 Yorumla
+1 yılKendine dikkat etmeni, fiziksel olarak boy-kilo uyumunu korumanı istiyordur. Bunu açıkça sorabilirsin, boy-kilo uyumuma dikakt etmemi mi istiyorsun diyebilirsin.
00 YorumlaŞişman bulsun ya da bulmasın. Hayatındaki insan seni bir şeyler yapmaya zorluyorsa ya da öyle hissetmene sebep oluyorsa zaten sağlıklı bir ilişkiniz yok demektir.
00 Yorumla
+1 yılBak seni öyle bulsa da bunu dile getirmiyor ve senden ayrılmak yerine senin iyiliğin için bir şeyler yapmak istiyor ayrıca gerçekten sağlık için önemli o yüzden git bence
00 Yorumla
+1 yılSeni neden olduğun gibi kabullenmeyip o kızlara benzetmeye çalışıyor ki? Kendin istiyorsan yap o dediği için yapma asla
00 YorumlaSenin iyiliğini istemese beğenmez ve çekip giderdi. Uğraşıyor demekki değerini bil işte daha ne istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sağlık için şart olan bir şey neden hemen altında mana arıyorsunuz? Kendine sporda eşlik edecek partner arıyor ne güzel.
00 Yorumla
+1 yılSen spora git bende oraya yazılıp ikili takılırız gibisinden bir süprizde yapabilir. O kadar ince düşünceli mi sen bilirsin artık gerisini :D
00 Yorumla
+1 yılSizi şişman bulsa , sizinle birlikte olmaya devam etmez, ya da açık açık söyler, sanırım biraz daha fit olmanızı istiyor
00 Yorumla
+1 yılne alaka arkadaş senin sağlıklı olmanı istiyo herşeye bi kulp bulmöasanız emin ederim erkekler huzur içinde bi hayat sürecek awk
00 Yorumla
+1 yılİlk olarak senin sağlığını düşündüğü için gitmeni istiyor olabilir. Sağlıklı olmak en azından günde belli bir yürüyüş yapmak insana çok çok iyi gelir
00 YorumlaBunu Çok Fazla Kafana Takmana Gerek Yok Senin içinden Geliyorsa Gidersin Gelmiyorsa Zorlamanın Bir Alemi Yok
00 Yorumla
+1 yılBunu hala anlamamış olman bi garip! Aynanın karşısına geçtiğinde kendini kilolu görüyorsan sonuç ortada! Boy kilon kaç?
00 Yorumla
+1 yılŞişman bulduğundan değil sıkılaşman ve daha fit görünmen için demiştir ama haklı bence kendine değer veren her erkek ve kadının spor yapması şart ☺️
00 Yorumlasevgilin spor yapıp sağlığına dikkat ediyor mu da bunu senden istiyor?
10 YorumlaSpor sagliktir ama bazı yobazlar bunu kiloyla alakalı görüyor
10 Yorumla
+1 yılO seni zayiflatamamis ya da yetenekleri kisitli kalmis olabilir :)
00 YorumlaBen spora yazıldım diye sevgilim bana neler yaptı ne güzel şanslısın
00 Yorumla
+1 yılOna sor anlarsın ayrıca bu kadar şekilci adamla çekilmez postala gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence istediği bir fiziği de dile getirmiş olabilir ama kilo vermek istiyorsan eğer o istedi diye değil sağlık için ver tabii kilonun olması gereken bir ağırlık mi bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılSpor yapan insanlarında zeviyor olabilir ama bu konuda seni zorlamaması gerekir
00 YorumlaFiziğini önemsiyor bence. Seni olduğun gibi beğenmiyor olabilir. Endişelenmekte haklısın.
00 YorumlaSenin için söylüyordurr abartılacak bı tarafı yok korkma
00 Yorumla
+1 yılsağlığına dikkat fazla kilolardan kurtul diyor olabilir
00 YorumlaSeninde ateş parcası karın kasli koca bacakli olmanı istiyor yani evet seni şişman olarak görüyor🌼
00 YorumlaKendin için git fazla kilon varsa sevgilin istediği için değil
00 Yorumla
+1 yılKilon boyun kaç? Sende ona birlikte gidelim de sağlık için sonuçta 😊
00 YorumlaBoy ve kilonu yazarsan sorduğun soruya cevap alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte iyi şeylere teşvik ediyor adam illa kekolarla mı sevgili olacaksınız
00 Yorumla
+1 yılE şişmansa. Şişman buluyor ama bunu açıkça söyleyemiyor olabilir.
00 YorumlaBelki sadece fiziğinin sekillenmesini istiyordur kaç kilosun
00 YorumlaYani biraz da bakımlı olmak gerekir onun değil senin düşünmen daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılseni aldatıyor yani aslında sende kaslı erkeklerin fotosunu beğen
00 Yorumla
+1 yılSpor illaki zyiflik dehil ki. Sagliktkr. Sagligini dusunuyor
00 YorumlaBüyük ihtimalle seni kırmak istemediğinden böyle söylüyor
01 YorumlaBelki de sıkılaşmanı, daha iri bir kaçla ve seksi bir vücuda sahip olmanı istiyor. Bunların yanında tabi ki şişman olduğun için de olabilir
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ya da vücudunu ince buluyordur biraz balık etli olmanı istiyordur
00 Yorumla
+1 yılOlabilir kırmadan seni zayıflatmaya çalışıyor sanırım
00 Yorumla
+1 yılSeninle bir aktivitesi olsun istiyor çünkü en iyi aktivite spor bence seninle zaman gecirmek istemesi sana değer verdiği anlamına geliyor çirkin ya da kilolu olduğunu düşünse seninle konuşmayı seçmezdi ama seçti demek ki güzel buluyor seni
00 YorumlaCevabı kendin vermişsin zaten. Beğenmiyor demeyelim de öyle olmanı istiyor. Sevmese yap diye uğraşmaz ayrılır öyle birini bulur Buda bi görüş tabi ama bi erkek için kendini neden değiştireceksin. O görüşünü değiştirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem