Artık bu konu yüzünden sürekli bana laf sokuyor. Sen de gel beraber gidelim diyorum yok o çok yoğunmuş, zaman bulamazmış bunun için. E bana neden karışıyorsun deyince de senin zaten ihtiyacın yok neden gidiyorsun diyor. Spor salonuna gitmek neden bir problem erkekler için ya? Sağlıklı ve fit olmak suç mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbende eşim tarafından aynı tepkiye mağruz kalıyorum pişti olduk sanırım
kendinin pozitif bakmadığı bir aktivite ise kıskançlık bahane gibi gözükebilir
ya da gerçekten kışkançlık düşüncesiyle karşı çıkabilir bazı insanlarda kıskançlığın türleri ve şiddeti doğuştan genetik gibi bence
partnerinin her hangi bir etkinliğine sıcak baksanda bakmasanda partnerinin düşüncesi ve istediği olduğundan dolayı saygı duymak gerekir olması gereken bence
kışkançlığın var bile ise bastırmalısın
mesela benim eşimin seninkine benzer tepki vermesi :bu yaştan sonra fit olup napacan ben seni böyle beğeniyorum; seni vazğeçirme tabanlı psikoljik baskı içeren hafif kıskançlıkta içeren düşünceler
veya bende başlayıcam
hemde seninle aynı salona geleceğim
erkek kadın aynı yerdemi spor yapıolar gibi düşünceler tabi benim buna hayır gibi tepkiler vermem :ama spor yapmasın diye veya salona gelmesine karşı olduğum için değil
gerçekten spor ve sporun türlerini konuşmaktan veya yapmaktan sevmediğini bildiğim için
benim için bile olsa ;kıskançlık ve misilleme gibi nedenlerden dolayı olsa bile
kimse özünde sevmediği bişi yaparken haz almaz :bunu bildiğim için ufak tartışmalar veya polimikler gırgırlar benzeri şeyler olabilir tabiki
partner, evli çift, sevgili herhangi bir çift olsanız birbirinizin sevdiği ve sevmediği yönlernize saygı duymalı.
ben maç izliyorum diye sende izlemek zorunda değilsin bana saygından dolayı
bir çiftin pek çok konuda özleşmeyen zevk aldığı şeyler etkinlikler farklılık gösterebilir bunlara saygı duyup az da olsa ortak bir yönünüzü bulup bunu ortak yapmak daha değerli00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBitmez bunlar gerçekten. Ben birisiyle henüz flört aşamasındayken mesela sürekli spor yaptığımı onun gözüne sokarım ki ileride sorun etmesin diye. Hani benim için çok önemli olduğunu sürekli belli etmeye çalışırım. İleride sevgili oluncada sporuma burnunu sokmaması için. Hayır bana sporu bıraktıracak insan evladı daha yeryüzüne inmedi. Gerekirse kurşun atar kurşun yerim ama spordan vazgeçmem 😂
24 Yorumla- +1 yıl
maşallah abi
- +1 yıl
@belinabetül aynen karşimm
- +1 yıl
abi aynen ne alaka spor yapa yapa beyin hücrelerin kas olmuş hahaha sağol karşim demen gerekti ama neyse
- +1 yıl
@belinabetül haklısın karşimm yaşlılık işte kusura bakma
Kadın erkek karışık olan spor salonlarında genelde karı kız kesmek için gelen kesimde oluyor. Amaçları spor değil çöpçatanlık ondan kıskanmış olabiir ama bunun abartmaması gerekir. Spor yapmak sağlık açısından da gerekli kimsenin bunu engellemeye hakkı olamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer niyetle gidenler muhakkak oluyordur da. Onun benim niyetimi bilmesi ve ona göre hareket etmesi gerekli bence.
+1 yılErkek arkadaşının kısknması çok normal ama ona seksi geldiğin için ordaki erkeklerinde senin begenebilecegi düşüncesi onu sinirlendiriyordur ama senide tebrik ederim gel beraber gidelim demen zaten ona güven veriyor emin ol yine kısknclık biraz agır basıyor senin niyetini bilmese emin ol çoktan ya ben ya spor derdi sen her gittiğinde benimle gel ya da bugün beni almaya gelirmisin hiç olmadı orada ortamında gözükecegi resim atıp seni düşünmekten spor yapamıyorum de böyle böyle kıskançlığını bastır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
47Cevap
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki fit olmak daha güzel ve sağlıklıdır
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Yani spor salonuna gitmek kötü bir şey değil gidebilirsiniz tabii ki ama kadınların olduğu yerde eğer spor yapıyorsanız ve size bir kadın hoca destek oluyorsa yardımcı oluyorsa bunda herhangi bir sıkıntı görmüyorum, ancak bulunduğunuz yerde kadın erkek karışık olarak ve size spor eğitmeni olarak bir erkek yardımcı oluyorsa açıkçası doğruyu söylemek gerekirse bu durumu ben de kabul etmek istemezdim.
Yani bunun güvensizlikle bir ilgisi yok ya da sizin kötü bir şey yapacağınız da bir ilgisi yok yani insan kabul etmek istemez doğruyu söylemek gerekirse, ancak şunu da konuşmak gerekir Bir insanın da bu kadar bir kıza müdahale etmesi edebilmesi için o kişiyle resmi ve dini olarak evli olması gerekir. Ama tabii şöyle bir şey de var eğer size Bu şekilde müdahale ediyorsa kendisi de bir spor salonuna gittiği zaman kadın erkek olan karışık yerleri gitmemiz gerekir yani sizden bir şeyler yapması istemiyorsa kendisi de buna dikkat etmesi gerekir.
Yani belli ki Bazı şeylerde güvensizlik yaşıyor bunları konuşarak çözebilirsiniz çok da büyük sıkıntılar olduğunu düşünmüyorum hakkınızda hayırlısı olsun10 Yorumla
+1 yılSporun gerekliliği senin göz zevkine göre ölçülen bir şey değil. Sağlıklı ve aynada kendimi beğenen bir kadın olmak istiyorum ve spor benim için önemli. Rahatsızsan değişmesi gereken sensin. Ha değişemiyorsan beklentilerine uyan birini bul de bas tekmeyi. Bunların kaprisiyle ömür mü geçer be gülben
12 Yorumla
Soran+1 yılYani tam olarak böyle ama ya. Ben zaten her zaman spor yapıyordum. Sen geldin benimle sevgili olmak istedin. Sevgili olmadan önce sorun yoktu, sevgili olunca problem çıkartmaya başladı. Mantıksız mantıksız hareketler.
- +1 yıl
Ay en sevmediğim erkek tipi. Bi kadının güzel taraflarına aşık olup sonra kimsenin onun güzelliklerini görmesini kaldıramayıp onu iyice çirkinleştirip aldatan tiplerden bu da kesin.
+1 yılHayatınızda, sizin yaşam tarzınızı ve hobilerinizi kısıtlayan insanlara yer vermemek gerekiyor.
Yaptığınız şeylere saygı göstermeyi bilmeyen insanlar bir ömür bir bahane bulacaktır saygısızlık adına...
Örnek vermek gerekirse Bugün sporu bıraksan yarın oraya gitme diyecek yahut onunla buluşma, onunla arkadaşlık yapma vs vs vs her zaman bir başka bahane olacaktır.20 Yorumla
+1 yılKıskanmak normal, kısıtlamak anormal! Güven ilişkinin temelidir, güven yoksa ilişki bitmeye mahkumdur kısa bir süresi kalmıştır.
Yani şöyle düşünürsek “ Totti gibi bir adam İtalyan futbol efsanesi bile Spor hocası ile aldatıldı” bu örnekleri görünce darlanıyordur çocuk…11 Yorumla- +1 yıl
abi efsane dogru söylemissin
Kıskanılmaktan nefret ederim. O kişinin özgüveni yok sanırım seni kaybederim diye istemiyordur ya da spor yaparken bakanlar oluyor diye istemiyordur
18 Yorumla
Soran+1 yılYa da bana güvenmiyor diye düşünmeye başladım artık. Başka bir açıklama bulamıyorum çünkü.
- +1 yıl
Hemen de özgüven zaten sen ilişki kurma hiç.
Soran+1 yılTamam biz ilişki kurmayalım sadece siz kurun.
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Allah eşine sabır versin
Soran+1 yılAllah mutluluğunuz daim etsin 🙏
- Spor konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılTak bitane alyans kılıklı bir yüzük.
Sen yokken bu beni korur de sustur.
Kavga etmek, sevdiğin insanla seni yıpratır.
Onu kaybetmek istemiyorsan kırmadan çareler arayabilirsin.
Yok eğer umursamıyorsan zaten senin için önemi kalmamış, onu da kendine de zarar vermeden ilişkini bitir.00 Yorumla
+1 yılBoyle toxit tiperi salin sevgili dediğin seni motive eder destekler birlikte gidelim der yaparsin der bi insan seni geri cekiyor sa ne anlami var olmasın daha iyi cidden diyorum bence iliskiyi gözden geçirmek icin yeterli sebep simdi belki temize cikarmak icin ya kıskanıyor falan diyosundur hosuna gidiyodur tahminimce ama saka maka sıkıntı bi konus ya da ilişkiyi gozden gecir sık yapıyorsa tutma bence hayatinda
00 YorumlaBitmedi bu mağara adamları ya. Evet biliyoruz her yerde kötü niyetli insanlar var falan filan. Ama sanki sen onun dediğini kabul edersen yani gitmezsen zamanla çok daha fazla karışır onu yeme bunu içme gibi. Hiç katlabmak zorunda değilsin. Teşekkür ederim görüşün için de ama gidicem ben de sonrada çok fazla bu konunun üzerine konuşması için fırsat verme bence
00 Yorumla
+1 yılKimse için kendinden ödün verme. Sorun çıkarıyorsa kapının yerini hatırlat ki yerini bilsin. Aksi takdirde ödün veren hor görülüp, değer kaybediyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Köpek gibi kapının ordamı havlasın diyorsun:)
Tam tersi spora gidelim demesi lazım bence 😅 ilk kez duyuyorum bunu
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen erkekler var diyedir kadın bakmak için sporsalonuna giden bile var kadınların oldugu spor salonuna gidersen karısmıcsktır muhtemelen
12 Yorumla
Soran+1 yılEn yakın kadınlara özel spor salonu evime 1 saat. Her gün git gel yapamam oraya kadar
- +1 yıl
Yap demedim sebebini söyledim
Diğer erkeklerin senin tayt giydini görmesi ve senin kıçını yalamak istemelerinden dolayı kıskanıyordur, sonuçta bir kadının kıçını yalamak her erkeğin duygusal bir hayali
10 YorumlaSağlıklı fit olmam suç mu? Seni fit olmaman için kiskanmiyor ki, erkek arkadaşının kıskanması fit olmanla ne alakası var 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılAman ya
Spor yapalım kıksanırlar
Yapmasan çok çirkinsin derler
Bu erkeklere yaranılmaz11 YorumlaBence spor yapmandan ziyade orada başka erkeklerin seninle ilgilenebilme ihtimalinden dolayı sorun çıkarıyor.. yani kıskanıyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın erkeği kıskanırda... Erkek kadını kıskanması anlamsız. zaten içinde varsa ladatmak vs. her türlü yapar. O yüzden erkeklerin kadınları hiç kıskanmaması gerek. Çünkü kontrol edebilicekleri bir şey değil bu.
00 Yorumla
+1 yılHâlâ başkasının sözleriyle hayatına yön veren insanlari görmek ne hüzünlü
Hayat senin başkasının seni değiştirmesine değil sadece geliştirmesine izin ver00 Yorumla
+1 yılKız erkek karışık mı? boş ver umursama spora devam 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılKarışık. Öyle yapıyorum valla olduğum gibi kabul etsin beni 😅
- +1 yıl
Cok seviyorsan da sadece kız olan spor salonu varsa şans yakın oraya geç. ☺️
Soran+1 yılYa evime yakın yok. En yakını 1 saat. Her gün git gel yapmak zor olur.
- +1 yıl
Bu gittiğim yer kaç saat lisede mısın sen
Soran+1 yılYürüyerek 25 dk. Yok hayır 24 yaşındayım 😂
- +1 yıl
Üni bitirdin yani 😂nerede tanıştınız ki
Soran+1 yılOrtak arkadaşlar 😅
- +1 yıl
Uni okumadın mi
Aslında neden istemediğini sormalısın Bazı insanlar bu tarz şeylerden rahatsız olabiliyor ortak bir nokta bulmalısınız
00 YorumlaSpor salonlarının abaza kaynamasından dolayı sevgilin haklı
03 Yorumla
Soran+1 yılNapalım spora mı gitmeyelim onlar yüzünden
Soran+1 yılGitme demedim hiçbir zaman ona.
+1 yılSokakta bakıyorlar diye sokagada çıkmayalım o zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Kıymetini bilmeyene laf anlatılmaz ne güzel spor yapan bir sevgilim var demiyor da kıskanıyor 🤷♂️😄
00 YorumlaSpor konusunda 344 cevap paylaştı. Kıskanması Gayet normal seviyor ki kıskanıyor 😊 orada Erkekler var çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılSokakta da erkekler var. Sokağa da mı çıkmayalım
Spor salonları karı tavlamak ıcın gelen erkeklerle dolu ondandır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyni olmayan erkeklerden uzak durun. Hala sevgilim diyor ya. Onunla hâlâ birlikteysen sana müstahak. Daha çok çekersin. Beynini kullanmadan yetiştirilmiş bir erkeği değiştiremezsin. Yol ver gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıloraya gidip yeni biriyle tanışacağına emin. sonra efendim kendime mukayyet olamadım diye bahane üretiyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Benimki de aynı erkekler götüme bakarmış sanki sokak 'ta bakmıyorlar
00 Yorumla
+1 yılSpor candır sen devam et sağlıklı olmak için en iyi yok💪✌🏻
00 YorumlaBakimsiz olsan bu seferde ona laf ederdi boş ver git
00 Yorumla
+1 yılKıskançlık işte, sana bakarlar diye rahatsız olabilir her ne kadar saçma bir durum olsa da.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%90 nın çıplak olup başka erkeklere striptiz şov yaptığınız için yersen sağlık
11 Yorumla
Soran+1 yılHe kardeşim He aynen
Gizli Üye(18-24)+1 yılSporu hayatımızın bir parçası hâline getirmeliyiz. İlla kilo aldığımızda başvuracağımız bir yol olmamalı.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOrada bir sürü abazan olurda sana bakarlar diye istemiyor herhalde neden fit oluşunu kıskansın.
110 Yorumla
Soran+1 yılE onlar Abazan diye ben spora mı gitmeyeyim
Cevap sahibi+1 yılKendini koruman gerekiyor. Sevgilin sana bakanlardan rahatsız olacaktır elbet. Sevgilin bir sürü abazan kız dolu bir yere gitsin o zaman o kızlar peşinde koşsun hoşuna gider mi?
Soran+1 yılBen sevgilime güveniyorsam peşinde isteyen koşabilir. Buna takılıp ona hayatı dar etmem.
Cevap sahibi+1 yılBen dar et demedim zaten o kızlar sevgilini hayal dünyana alıp ilişkiye girdiğini düşünse razı mı olacaksın buna?
Soran+1 yılBen kimsenin hayal dünyasını kontrol altında tutamam. Beni ilgilendiren tek hayal dünyası sevgilimin ki.
Cevap sahibi+1 yılHayal dünyasını kontrol altında tut değil olay onların hayal dünyasına karşı sevgilini korumaya çalışman lazım.
Soran+1 yılNiye beni koruma mıyım? Hiç işim yok diğer kadınlar sevgilimi arzulamasın diye etrafında zırh gibi durayım mı
Cevap sahibi+1 yılHayır durma. Birbirinizi seviyor iseniz bunlar ikinizi de rahatsız eder bunun sonucunda ise sevdiğin insanı korumak istersin.
Soran+1 yılBen sevgilime güveniyorsam eğer üçüncü insanlara takılmam.
Cevap sahibi+1 yılSenin ona güvenip güvenmemenin anlamı kalmıyor. Ayrıca sevgilin erkek olduğu için düşünce tarzı açısından fark var burada.
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam haklı otur oturduğun yerde, gidip taytı falan giyiyorsun onlarca erkek seni hayal ediyor
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam 😂
Böyle özgüvensiz erkekleri nereden buluyorsunuz ya
12 Yorumla- +1 yıl
Ksdın yerine göre kıskanılır.. Ota boka kadın kıskanılmaz
+1 yılEngel olmuyorsa sorun yok tadını çıkart. 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi zihniyetine göre biriyle sevgili olsaymış ya. Sinir oluyorum böylelerine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpor salonuna git de tamamlayamadığın açık hipergamini orada tamamla o zaman biz ne diyelim
10 YorumlaYa güzel olma erkekler sana bakmasin falan istiyo herhalde
Ya da sen iyice kendini geliştirdiğinde fizik olarak sana yakısmayacağını düsünüyorda olabilir00 YorumlaOff hayatınızı bu kadarr kiditliyan insanlarla nasillmanit oluyorsunuz. gercii sonradan yüzünü gösterenler varr sanada hak veryom
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmadan önce beni takdir ediyordu bu disiplinim için sözde 😂
Salona gitmeyip burada çözüm arıyorsan oraya gidince de orada çözüm arayacaksın gibi. Sanırım güven olayı biraz yanlış anlaşılmış. 😏 Orada bu kadar kişiyle sohbet edeceğini düşünmüyor herhalde
00 Yorumla- Spor konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri tanıdğı bildiği için hep
14 Yorumla
Soran+1 yılE şimdi o erkekleri tanıyor diye ben spor mu yapmayayım
- +1 yıl
Sen de haklısın reis
Soran+1 yılEvet sorun erkeklerde 😂😂
- +1 yıl
Sorun zihniyette ya 😀
Bende erkek olsam kıskanırdim gayet normal yani erkek dediğin kıskanır üstelik fiziğin güzel biriysen adam kafa yemesin de.
10 Yorumlaçok toksik bir sevgilin varmış ayrıl bence
10 Yorumla
+1 yılön yargı maalesef ayrıca duyulanlar konuşulanlarda etkiliyor insanları
00 Yorumla
+1 yılBana kalırsa bende kıskanırım başka erkeklere gidersin diye korkuyo olabilir
10 Yorumla
+1 yılMini tayt mi giyiyorsun salonda ne giyiyorsun? Onu kislaniyor bence
10 YorumlaFit olmani kiskaniyo bence baskalari bakar diye onu 3lü güçlüye ikna et
10 YorumlaSevgilin kıskançlıktan çok seni kaybeder diye korkuyor
00 YorumlaGüven yoksa bence o ilişkide sıkıntı var senin aklında kini bilmesi gerekir
00 YorumlaÇözüm bulun buna, sadcee kadınlar için olan yere git
00 YorumlaOna ne anlamadım senin hayatın ona mı bağlı boş işler bunlar
00 YorumlaProblem olmamalı beraber gidiyor olmanız..
11 Yorumla
Soran+1 yılYoğun çalışıyormuş spora da vakit ayıramazmış
+1 yılSalona gitmeden de spor yapabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıldır salona gidiyorum. En fazla verim aldığım antrenman salonda yaptığım
- +1 yıl
Vücudun cokmu sekilli
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Görmek isterdim. Gizliden cikarmisin
+1 yılBeraber gitmeyi teklif et
01 Yorumla
Soran+1 yılGelmiyor. İşten sonra yoruluyormuş
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen ortak bir karar veremiyorsak kendi kararımdan taviz vermezdim ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuç neden? Mesela oradaki erkekler oynaşan popona ve vicuduna bakarlar oyuzdendir
12 Yorumla
Soran+1 yılE napim spora mı gitmeyeyim
Cevap sahibi+1 yılgit
Daha güzel olmanı hazmedemiyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılBulmusda bulandiriyor
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi