Ama ben kıskançlık yapıyorum, gitmesini istemiyorum; dışarda dikkat çekiyor kasları, vücudu falan, haksız mıyım? Yardımcı olur musunuz? Yoksa gereksiz kıskançlık mı yapıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkeğini düzgün doyurursan dışarıda bir şey aramaz. Aynı şey kadınlar için de geçerli. Partnerinizi tamamen tatmin etmezseniz böyle kıskançlık krizlerine girersiniz tabi. Bu tamamen bizim ülkedeki seks algısıyla ilgili. Düzgün iletişim kuracaksın, her şey hallolur.
03 Yorumla- +1 yıl
bunun yalan olduuğu çoktan kanıtlandı önüne dünyayı da sersen adriana lima da olsan erkeklerin gözü dışardadır hatta daha çirkinlere bile bakıyolar
En İyi Cevaplar
Spor konusunda 378 cevap paylaştı. Ayrı salonlar var ayrıca sanki kocanız hiç dışarı çıkmayacak ince giyinmeyecek ne fark ediyor ha spora gitmiş ha dışarıya çıkmış? hem dışarıda daha çok kadın var :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
70Cevap
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet gereksiz kıskançlık yapıyorsun
10 Yorumla
+1 yılEşiniz sağlık için bunu istiyorsa, kıskançlık yapacak bir durum yok. Bana sorarsanız, kendine ve vücuduna bakan bir erkek, evde tv başında oturup göbek yapanından daha makbuldur. Daha ne istiyorsunuz?
Kasları dikkat çekse ne yazar? Herkes gün içinde başkasının saç modelini, saç rengini, kıyafet kombinini beğeniyor. Olabilir, ilham olur diğerlerlerine. Ben bunda bir kötülük görmüyorum. Vücut yaptı diye ilişkiniz sıkıntıya girer gibi bir düşünce taşıyorsanız, evet bu gereksiz saçma bir kuruntu. Hatta birlikte gidin fitness’a. Bakan “nekadar ideal bir çift” der geçer yani neden korkuyorsunuz bukadar?20 Yorumla
+1 yılBöyle düşünüyorsan, eşinin sana olan sevgisinden ve sadakatinden şüphe ediyor olmalısın. Bunun en önemli sebeplerinden biri kıskançlık yapan kişilerin özgüvensiz olmasıdır. Diğer sebepleri ise belli, sevgisini hissedemiyorsundur.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gayet normal kıskançlık yapman bende eşime aynı tepkiyi verdim bekarken gitmiş ona bişey demedim demem de zaten ama evlenmiş daha kas mas yapmasina gerek yok ben onu her haliyle seviyorum öyle yerlerde işi yok o da benim aynı şekilde gitmemi istemez spor salonuna erkeklerden dolayı zaten dikkat çekici fiziğim var o da benimle aynı fikirden ötürü izin vermiyor ben eşime kaç kere bakan kızları gördüm eşim tutmasaydi elimde kalıyorlardı benim kıskançlık damarım çok fena bekar erkek yokmuş gibi evlilere şimdi göz koyuyorlar ne bu evli merakı bilmem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu spor salonlarinin sadece erkek icin ya da sadece kadin icin olani yok mu? Bende gitmeyi dusunuyorum ama karma olan yere gitmek istemiyorum. Pek arastirmadim da. Yeni yeni spora duzenli baslasam ve uyelik alsam, para verdigim icin kendimi gitmek zorunda hissederim diye dusunuyorum.
Spor yaparken bakislarin uzerimde olmasi, orama burama bakilmasi rahatsiz eder. Sonucta sekilden sekile giriyorsun. Kadinlar icin ayri erkekler icin ayri salonlar yok mu?
Eger varsa esin sadece erkeklerin oldugu salona gitmesi daha uygun olur bence. Bende istemem kadinlarin oldugu yere gitsin. Illaki birini begenir, ne guzel, estetik hatunmus der. Bir sure sonra onu gormek icin bile gider hale gelebilir. Sadakatliyse iradeliyse pek sorun olmaz ama gunumuzde cinsiyet farketmeksizin kimsenin iradesinin ve sadakatinin yuksek oldugunu da düşünmüyorum.20 Yorumla
+1 yılGereksiz kıskançlık yapıyorsun. Birbirinize böyle hayatı dar ederseniz sağlıklı bir ilişkiniz olmaz. Bırak eşin sporunu yapsın ve rahatlasın.
30 Yorumla
+1 yılBen de karışık spor salonuna gidiyorum ve çoğu erkek. Birçok kaslı erkek oluyor zaten. Yani sadece eşinde yok o kaslar merak etme onun için orada diğer kaslı erkekler de olacağı için pek dikkat çekmez ama spor salonuna giden kızların bazıları çok açık giyinip gidiyor. Zaten dışarıda da var çok açık giyinen kızlar. Kızların eşine bakacağını pek sanmam ama eşin kızlara bakar mı onu bilemem o da senin bileceğin iş ve zaten şüphe duyuyorsan ilişki yürümez.
10 Yorumla
+1 yılBence kıskanman normal ama kısıtlaman yanlış. Sonuçta orada da rahatlıyor ve spor yapmak istiyor.
Eğer ona karşı güvensizlik hissediyorsan orası ayrı.
Kısıtlayarak bir ilişki yürütülmez. Aldatacağından şüphe ediyorsan, aldatacak olan her yerde aldatır.10 Yorumla
+1 yılSpor bu işin hem görsel kısmı, hem de sağlık kısmı. Beraber yapacağınız bir aktivite var ne güzel. O vücudu salona gitmeden, evde bile yapabilir. Yani her türlü kıskanmak durumunda kalacaksın bari adamın gönlü olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle benim iş saatlerim uymadığı için beraber gidemiyoruz maalesef
+1 yılBenim eşim gitse kiskanirdim hatta bende giderdim ya beraber giderdik ya da kalirdi insan sevdigini kıskaniyor cidden. Ama bir yandan da sevdigi bir seyi kisıtlamak da dogru gelmiyor bence sende gidebilirsin veya ara sira kucuk baskınlar yapabilirsin salona. Disarida illa dikkat ceker kasli erkek. Kadinlar da ona bakarsan bir suru degisik sekilde kiyafet giyerek dikkat cekiyorlar bu isler karsilikli anlayis ile olur
10 Yorumla
+1 yılHaksızlık yapıyorsun. O kadar kıskanıyorsan sen de onunla beraber başla
31 Yorumla
Soran+1 yılİş saatlerimiz uymuyor
Bende kıskancım seni anlıyorum ama yapacak adami bağlasan yine bakar böyle sıkarsan ona daha cazip gelebilir diceksin ki hayatım birlikte gidelim diceksin sende onla birlikte yapacaksın kiskandigini belli etme
20 Yorumla
+1 yılBırak eşini fıtness gitsin spor yapsın kuvvetlensin kondisyonu artsın saglık acısından çok iyi olur zaten zor bir spor herkes yapamaz belki 3 gün gider bırakır bence spora teşvik etmelisin kıskanclık yapacak bir durum yok
10 Yorumla
+1 yılFitness gidip öyle kaslı olmasını bekleme zaten en fazla 3 ay sonra bıkcak bırakcak bu işin hocasıyım okulunu okudum o kadar kolay degil o yüzden kıskanmana gerek yok sadece varsa biraz kilo verir g. tünü de yırtsa yapması zor 2-3 yıl alan bişey
10 YorumlaGereksiz kıskançlık yapıyosun sen de onunla birlikte git
11 Yorumla
Soran+1 yılİş saatlerim uymuyor salona
Oradan kız ayarlama durumu olarak düşünüyorsanız boşa böyle şey düşünüyorsunuz.
18 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle değil mi sonuçta herkes gözüne güzel gelene bakıyor
Soran+1 yılBilemiyorum ya kafam karıştı işte
- +1 yıl
söylediğiniz şey çok acı resmen evet isteyecek ama kadınlar vermiceği için yaşanmicak diyosunuz yani kadın evet dese tüm erkeklerin amacı o
- +1 yıl
Adamın o amaçla gittiğini ama kadınların yüz vermiceğinş söyledin doğru mu?
Gereksiz kiskanmiyorsun bence. Öncelikle çoğu kişi kiskanmanin ozguvensizlikle alakalı olduğunu soyluyor ben buna katilmiyorum. Bazı insanlarda öyle olabilir ama sen kiskancsin diye kessinlikle ozguvensizsin diye bsy yok. Ya çevreye ya da sevgiline az guveniyorda olabilirsin. Çevremde de sevgilisini spora gonderme konusunda kıskanan çok kişi var birbirinden etkilenmek felan olabiliyor. Ama sevgilinin seni cok sevdiginden eminsen bence kafana takma derim.
20 Yorumla
+1 yılKadınların anlamsız kıskançlıkları yüzünden, erkekler hayatı yaşamayı kaçırıyorlar. Millet bakar diye spora bile karışıyorsan, sizin evde huzur aramak, samanlıkta iğne aramak gibidir
20 Yorumla
+1 yılEvet gereksiz kıskançlık yapıyorsun. Kaç kişi böyle bir vücuda sahip? O da sana ait yani, önemli olan bu değil mi? İsteyen baksın istediği kadar. 😅
30 YorumlaKıskançlığın gereksizliği olmaz. Ancak birazda güvenin. Zaten güvenmiyor olsanız eş olmazdınız. Yani bu güzel bir şey bence. Eninde sonunda sizin eşiniz. Size güzel gözükecek.
10 Yorumla
+1 yılKarma salona gitmesini istemiyor olman doğal lakin spor yapmasına mani olma hakkın yok. kısas uygularsın ya karma olmayan salona gider ya da sende spora başlarsın
10 YorumlaBirlikte gidin sende vücudunu şekle sokarsın, baktığını falan görürsen arada bir cimdik atarsın hahahaha. Dikkat çekmesi kıskançlık sebebi bence. Vücudu baya dikkat çeker.
10 Yorumla
+1 yılKendini daha iyi hissedeceği bir şey. Spor yani. Vucut gelişimi. Engel olmak ne derece doğru ki.
Düşündüğün şeyleri yapacak olan, her yer de yapar.10 Yorumla
+1 yılGüzele/yakışıklıya herkes bakar...
Bence sen de onun yanında sönük kalmamak için fitnessa git, kendine bak...20 YorumlaKendine güven, yapma
Ki sen de git ki vücudun sekillensin dışarıya kaymasın gözü30 YorumlaBir zaman sonra eşin sağlıksız ve formsuz biri olduğu zaman şikayet etmeyeceksen haklısın. Amacın güvensizlikse birlikte gidin sorun çözülsün..
10 Yorumla
+1 yılGereksiz bir kıskançlık. Spor bir tutkudur, sağlıktır. Karışık yere gitmesini kıskanmanı anlarım ama diğer türlüsü bana normal gelmiyor
10 Yorumla
+1 yılBırak gitsin adam hatta sende git karı koca güzel vakit geçirirsiniz hem sosyalleşirsiniz çok yanlış düşünüyorsun gereksiz kıskançlık yapıyorsun bence
10 YorumlaBiri için değerin yoksa seni gerçekten sevmiyorsa ya da karakterinde sıkıntı varsa 7/24 yanında da olsan dibindeyken bile her haltı yer. O yüzden güven çok önemli hatta öyle bişey ki güven sevgiden de önemli
10 Yorumlaay kız tabiki gereksiz ve fazla kıskanç yapıyon öyle bir niyeti olsa ayrıl tabi ama eminimki senin için güzelleşiyordur yani
10 YorumlaSende git canım ne güzel fit fit gezersiniz. Belki durum tam tersi olur eşin seni kıskanır ve hiç gitmezsiniz 😂😂😂
10 Yorumlabizde fitness a gittik zamanında ama kız avlamak için değil kendimi aynada beğenmek için kendime güvenimin gelmesi için
12 Yorumla- +1 yıl
o gelen güvenle de eldekini beğenmiyosunuz yine aynı şeye denk geliyor sfghj
+1 yılKarma değil de sadece erkeklere özel bir salona gitmesini isteyebilirsin diye düşünüyorum kıskanıyorsan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaslar da gögüs dekoltesi bacak dekltesi kadar etkili elemanlar.
13 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum sana
Cevap sahibi+1 yılSpor salonu kamerları IP ise spor slaonundan ıp cihaz ref no iste 🥴 Kocişkon harem kurmaya sefere çıkmak üzere 😆
- +1 yıl
sesli güldümmmmmmmm
+1 yılsanki oralar da herkes bir şey yaşıyormuş gibi sormuşsun eşin adamsa adam gibi gider gelir aklı başka yerdeyse pazarda bile gider bulur
12 Yorumla
+1 yılYani kendini nasıl iyi hissedecekse öyle yaşasın, sen hayatına ortak olmak için varsın hayatını kendine göre yönlendirmek için değil
10 YorumlaHaksızsın tabiki de ileri de boşanırsanız adam ne yapacak göbekli göbekli kız tavlayamaz sizi kınıyorum nsjsns
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNesi gereksiz kıskançlık ya sen istemediğini gerek görmediğini söylediğin halde vücut yapma ihtiyacı hissediyor zaten amaç bellidir karşı cinsi çekmeye calisiyo ben olsam hafif bir şekilde abartmadan spor yapiyo olmasına bişey demezdim ama kafayı vücuda kasa takmış bir şekilde 7 24 spor yapan birine tekmeyi basardım
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa ayrıca gittiği yer full manken afet kayniyo eşin çok çirkin değilse aldatilmaya davetiye bu
+1 yılKorkma esin böyle bir vücuda sahip olamayacağı gibi böyle kızlarda etrafında olmayacak :)))
20 YorumlaGereksiz kıskançlık siz ona o güveni veriniz oda size versin bu şekilde kıskançlığa yer kalmaz temeli güven olmalı her ilişkinin tabi önce iç güven sağlanmalı yani sizi kıskançlığa iten durum nedir bunu nazikçe konuşup aşın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak gitsin ama sende onunla birlikte gidebilirsin tabi bunu seni kıskanıyorum bende gelirsem olur diye söyleme birlikte spor yapalım birbirimize destek oluruz falan de
10 Yorumla
+1 yılGereksiz kıskançlık yapiyorsun spor sağlık açısından önemli
10 YorumlaKız sakınnnn yollama 😂😂😂 kardeşim yapıyor ne msjlar atıyorlar
12 Yorumla
+1 yılİğrençleşmesin neden kendi sporunu kendi yapmıyor evli haliyle amacı ne orada tayt giyip her yerini belli eden karılarla aynı ortamda olmak. Kimse bahane bulmasın karşınızdaki çocuk olsa kanmaz buna.
10 YorumlaSpor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bırak adam salonda birkaç tavugu gagalasin. Hergün ayni yemek yenmez 🍹💃
16 Yorumla- +1 yıl
senin hayatındaki kadın da her gün aynı adam olmaz diyip başkalarıhla seks yapsın
- +1 yıl
neye ikna ediyorsun zaten ikna olmasam karınıza da aynı şeyi önermezdim, tek bi erkekle de olmaz her gün hayatınızdaji kadın da başkalarıyla olmalı. nokta.
- +1 yıl
s*ktr git mk ergen kafalısı
+1 yılGereksiz ya bu derecede kıskanan sevgilimin olmasını istemem
10 Yorumla
+1 yılSen de onunla aynı salona git. Ve sen de açık giyin. Senin de üstünde gözler olsun.
11 Yorumla
+1 yılGereksiz. Dışarıdakiler anca bakar seni kıskanır bi bok olmaz Esin karaktersiz olmadığı sürece
10 Yorumla
+1 yılBırak gerçekten sevmiyorsa aldatır hayatından çıkar en fazla
10 YorumlaEvet fazla gereksiz kıskançlık yapıyorsun bırak gitsin
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir yontem seninde fit olmanı istiyor bence ilgi duyuyor öyle kadinlara
10 Yorumla- Spor konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılgereksiz kıskançlık yapıyorsun. bırak yapsın sporunu
10 Yorumla
+1 yılFitness daki kizlarda kocan gelsin diye can atiyordu😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin
Zeki çevik ve Ahlaklı bir sporcu olduğundan şüphen mi var?20 YorumlaYa sen evlenmiş sin bu soruyu sorarken demedin mi kendine ben bu adamla evlenmişim güven porblemim yok die ama senırım daha aşamamışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklere özel bi salona gitsin karışık olana gitmek zorunda değil. Orta yolu bulmuş olursunuz
10 Yorumla
+1 yılSırf tipi ve kasları için yazacak kız çok bence doğru yapıyorsun eşin bir ufak ışık yaksa sıkıntı yani demek istediğim kadınların çoğunluğu tip ve vücuda önem veriyor şekilciler dikkat
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkarmaya gitmesin erkek ayri kadin ayri ya gitsin ya da sende onunla birlikte git
10 Yorumla
+1 yılKıskansan bile belli etmeyeceksin tatlım yoksa kaybeden sen olursun. Eğer engel olursan daha da itersin onu, erkekler böyle maalesef... Bırak gitsin, sen de pilatese falan yazıl.
10 Yorumla
+1 yılSenden daha iyisini bulacaksa gitsin bulsun kıskançlığa gerek yok bence
43 Yorumla- +1 yıl
Çok iddialı bir yorum
- +1 yıl
Tabi ki kıskanabilirsin ama başkalarını sana tercih edecek kadar sadakatsiz ise gitsin hiç üzülmem isterse eşim olsun karşı cinsin sevgisinden şüphe etmemek ettirmemek lazım sevenin sevdiğinden başkasını gördüğü nerde yazıyo Allah aşkına
- +1 yıl
Yani spora manita için gittiği söylenemez ama öyle bı niyeti varsa defolsun gitsin
- Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem