Yani daha yeniyiz gerçekten evet sporcu ama kendisi bana geldi ve beğendi. İnsan açık açık diyemez ya. Biraz kiloluyum resmen bana zayıfla demek istediğini düşünüyorum

Yani daha yeniyiz gerçekten evet sporcu ama kendisi bana geldi ve beğendi. İnsan açık açık diyemez ya. Biraz kiloluyum resmen bana zayıfla demek istediğini düşünüyorum

Biraz kilo verince ve kasları çalıştırınca ve cildini sıkılaştırınca sana çok yakışacağını düşünüyordur ve o halini merak ediyordur. Tahminim çok zayıf da olsanız yine sizin spor yapmanızı, biraz kasları gerginleştirip belirginleşmesini görmek isterdi diye düşünüyorum.
Yorum için teşekkürler 🖤🖤
Rica ederim, sağolun👍
Cevap
13Cevap
Bence de öyle demek istemiş.
esprili bi dille sana tombis demis, ay hemen trip atma allah askına ya kavga cıkarmaya yer arıyosunuz gül gec sen de esprili laf sok
Güzel dille söylemiş işte hoca ayağına gelmiş alınganlık yapacağına fırsatı değerlendir
Her şeye alınganlık göstermemek lazım. Birisi bana bunu dese uçarım. Hep birlikte yapacağımız şey bana iyice keyif verir
Aslında iyiliğin için söylüyor sağlığın için kendin için yapmalısın bunu
Yahu sizene?
Ne zayıflaması?
Bildiğin seni elde etmek istiyor. :) Yorumlara baktım da? Herkes pozitif düşünmüş. Ben negatife çevireyim. :)
Sevgili olarak kabul etmiyorlar sizin de onun gibi sporcu olmaniz lazım. Iyi yine kabul etmis
Ben onu etmedim yalvaran oydu😀
Çocuk nazik. Kız odun. Tatlı tatlı anlatmış. Güzel bir üslûp kullanmış.
Açık açık demiş zayıfla diye. Sıkı kadın seviyo. Bol squat
Sporu sadece obez yağlılar falan mı yapıyor? Kız arkadaşın 10/10 olsa bile benle spor yapmasını beklerim
bu o kadar da sorun edilecek bir şey değil bence
Zayıflamanı istiyor olabilir, bu normal.
O zaman zayıf kız bulsun. Banane yani bana yalvaran oydu
E sen de zayıfla işte dombili
Ahahahajaje
Yani öyle demiş
Şişko demiş ya
biraz öyle demiş gibi
Demiş resmen beğenmiyor
Evet 🥹
Sana yağ tulumu diyor hahah
Evettt
Teşekkür ederim
Kaç kilosunki