Sevgilim benimle sıska diye alay ediyor. Şaka yapıyorum diyo ama bu beni hep üzüyo. İnkar etse de gözü hep dolgun kadınlarda biliyorum ben. Spor mu yapsam ne tavsiye edersiniz?
Sevgilim benimle sıska diye alay ediyor, spor yapmalı mıyım?
Beslenme düzenini değiştirmelisin. Genel bir doktor kontrolünden geçmeyi ihmal etmemelisin vitamin kan değerlerine baktır. Vitamin takviyesine yönelebilirsin doktor kontrolünde. Beslenme düzenin değiitiğinde ara öğünlerine çerez ekleyebilirsin. Günlük alman gereken kaloriyi dengede tutmalısın. Bu düzen arasında fazla efor gerektürmeyen sporlara yönelebilirsin başlangıç için iyi olacaktır. Zamanla artırırsın. Bu düzen seni şu an içünde bulunduğundan daha enerjik hissetmeni sağlayacaktır. Bundan sonra sıska değil fit lakabını duyman dileğiyle:))
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence gerek yok gayet güzel görünüyorsun ayrıca da sevgilin sıska dedi diye mi spor yapacaksın? ve ayrıca insan ben seni her halinle beğeniyorum falan der o nasıl sevgili sıskasın diye dalga geçiyor. Sende beğenmiyorsan kapı orada da diye alay et lol.
Boy / kilo olarak analiz etmeden bile fiziğinin gayet yerinde olduğunu söyleyebilirim. Sevgilin sana kötülük olsun diye söylememiştir ancak sen kendini biliyorsan sorun yok.
Sporu, fiziğini korumak ve daha da şekillendirmek için yapabilirsin.
Güzelsin hatta istediğim fiziğe sahipsin , benim alt böyle sadece kol ve belimde var. Senin gibi olmak isteyen bir sürü kız var ama tabi spora yazılmak istersende bir zararı sana olmaz
Bence eski sevgilin olmalı. Başkaların da gözü olan erkeklere nasıl tahammül ediyorsunuz sana sıska demiş ve bu demek oluyor ki dolgun kadınlara ilgisi var.
Resimdeki sensen gayet güzel ya da onun gibiysen çok daha iyi olmak istiyorsan spor yap kendine bak evet ama önce ondan ayrıl senle , fiziginle dalga geçen birinin seni sevdiğine inanıyor musun
Arkadaşlar Google görsellerden arattım fotoğraf sahte googden alıp paylaşmış amacı kendi olmayan bir fotoya övgü gelecek ya da erkek sizin yazdıklarınızı okuyup 31 çekecek sahtekar
Kimse için değişmek zorunda değilsin ama gerçekten çok seviyorsan biraz kilo alabilirsin zaten 1 ay kalorili şeyler yesen alırsın yani zor bir şey değil 😅