"Spor yapacağım, spora gideceğim" diyerek buluşmayı sık sık reddeden kadın/erkek, bahane mi uyduruyordur?

Bahanedir tabi.. Sonuçta profesyonel değilsin, bir şey değilsin.. Bu kadar kendini yırtmaya gerek yok.. Önünde yarışma mı var? Olsa bile yine de partnere zaman ayırılması şart diye düşünüyorum.
Sürekli aynı zamanlarda soruluyorsa hayır, ama farklı saatlerde de söylüyorsa evet
Değildir asla sevdiğini bırakıp spora gidiyorsa ya seni çantada keklik olarak görüp önemsemiyordur ya da sporu senden daha önde tutup sana değer vermiyordur ondan hayır gelmez
Cevap
32Cevap
İnsan sevdiği kişiye bahane bulmamalı gadası. Sporu birinde buluşmaya girmelidir.
Arkadaş sporunu yap sonra buluş. Her şeye vakit ayırılır insan yeter ki istesin. Zaman yaratılıyo bir şekilde. İsteyen dağları deler spormuş..
Yo bence degildir ama her zaman yapiyorsa sıkıntı sonucta insan dinlenmesi gerek her zaman spordayim diyen insan net yalancıdır profesyonel sporcular bile haftada 1 gun izin yapiyor
buluşmak isteyen en yoğun gününde bile zamanım yok hiç ama 5 dakika buluşsak birbirimizi görsek diyip çözüm üretir
Şayet sürekli aynı saman diliminde randevu istiyorsam ve reddediliyorsam (ki asla 2 defa reddedilirsem 3 olmaz) saati değiştiririm
Seninle buluşurken de spor yapabilir , külliyen yalan
Ben bunu bahane olarak değil de gel beraber gidelim o zaman diyecek bir hatun arıyorum 😂
Bahanedir
konuşmak buluşmak isteyen her türlü buluşur konuşur.
Sporum varsa buluşmam. Eğer durumdan memnun değilse ayrılırım ama sporu bir gün aksatmam.
Sporum varsa buluşmam. Eğer durumdan memnun değilse ayrılırım ama sporu bir gün aksatmam.
Eğer ki her seferinde aynı bahane ile karşıma geliyorsa, bahane olarak görürüm
Buluşmamak için bahane her zaman bulunur sporu bahane etmesi bir şeyi değiştirmez..
Hem bahanedir hem de kendi sınırlarından ödün vermemektir.
Bahane değildir, spor yapmanın zevki bir başkadır. Yapmayan bilemez.
Spor salonunda birini mi beğendi acaba yani bu zaten bi bahane de acaba öyle bir şeyler mi var bilemedim
İki dambıl kaldırıp kas yapacak diye de ekilmek hoş değil bence bahane.😒
Spor saati varsa kişinin ilgili saat dışında buluşmak daha iyi
Seni 2. plana atmış işte spora erken gidebilir veya sonraki güne erteleyebilirdi
Bence çok salakça bi bahane ve seni istemiyodur
Bahane tabi. İsteyen imkan yaratır
hayır mantıklı bir bahane değil bence
Tabiki sallıyordur bıkmış ondan
Yiooo
Evet
Bahanedir
Bahanenin kralıdır
😂😂 sence
Bu bir bahane değil
Saçma bir bahane
Sık denirse bahane