Spor salonundaki kaslı çocuk sürekli yanıma gelip muhabbet açıyor ama ben kiloluyum, hoşlanıyor olabilir mi?

Spor salonundaki çocukla 2 haftadır her denk geldiğimizde iletişim kuruyoruz. alt katta yalnız kaldığımızda konuşuyoruz, gülüşüyoruz. son 3 seferdir sürekli kendisi yanıma gelip konuşma başlatıyor. ışıklar olmadığında yanıma gelip "yeter valla uykum geldi" diyip güldü. aynı gün akşamında ben alt kata indiğimde o da ordaymış ve yanıma gelip aletleri aynı yere koysalar felan diye geldi konu açtı 3-4 dk konuştuk ismini öğrendim vs. Bugün de alt katta yalnız ikimiz vardık ve yanıma gelip durduk yere senin bacak günlerin yorucu geçiyor mu nasıl geçiyor diye sordu. benim çok yorucu geçiyor dedi. sen baya hırslısın ama dedi iyi anlamda. sürekli konuşma başlatıyor genelde göz göze geldiğimizde de gülümsüyoruz çok tatlı birisi gerçekten. benden hoşlanıyor mu emin olamıyorum çünkü o kaslı baya emek vermiş vücuduna ama ben fitnessa yeni başladım ve boyuma göre kilolu bir kızım. çirkin değilim normal bir yüz güzelliğim var kilom da verilmeyecek bi kilo değil. sesim de incedir dolayısıyla cilveleşiyor gibi konuşabiliyorum. bu ayrıntıları veriyorum çünkü kaslı ve yakışıklı bi çocuk bu davranışlarına rağmen benden hoşlanabilir mi emin olamıyorum. yardım edin

Spor salonundaki kaslı çocuk sürekli yanıma gelip muhabbet açıyor ama ben kiloluyum, hoşlanıyor olabilir mi?