"Biraz zayıflasan mı" diyen sayın ex beni terk ettiğinde spora başladım. 5 ayda 15 kilo gitti kuş gibi oldum. Kendisine buradan çok teşekkür benim motivasyonum oldu. Sizin motivasyon kaynağınız ne?

"Biraz zayıflasan mı" diyen sayın ex beni terk ettiğinde spora başladım. 5 ayda 15 kilo gitti kuş gibi oldum. Kendisine buradan çok teşekkür benim motivasyonum oldu. Sizin motivasyon kaynağınız ne?
zengin olmadıgım için bana bakmıyordu.. Çok zoruma gitmişti. Orta halli idim. Ailemle yaşıyordum ev bizimdi. Fazla bi giderim yoktu bi faturalarım vardı. Yememden içmemden kıstım 1 yıllık extra mesaili bir şekilde çalıştım maaşımı biriktirdim risk almam gerekiyordu... Tek seferde hepsini iddaaya bir bastım ve kuponum geldi param 2 ye katlandı. Sonra Allahım bana bi yürü ya kulum dedi paramı öyle bir katladım ki şimdi ise gerçekten güçlü oldum. Hem manevi hemde maddi.. Özgüvenim herşeyim yerine geldi. Hayatta bir kumar sonuçta.. Ben sadece artık zayıf değilim !!! sevgi hariç herşeye kolayca sahip olabileceğinin verdiği zevk başka
çok tebriklerrr
Kendinize ve size emanet edilen bedene karşı saygı duymanız için elin oğlunun sizi terk etmesi mi lazımdı?
Nedense bu tip durumlarda ilk aklıma bu gelir.
Bizlerin öz saygısı olsa, her şeyi evvela kendimiz için yaparız.
Naçizane fikrimdir...
bana da böyle nasip denk geldi yapacak bir şey yok...
Tebrikler güzel bir başarı hikayesi :)
Şimdi terk eden ex düşünsün neleri kaybettiğini...
Benim motivasyonum aynadaki görüntüm oluyor. Kendimi çok iyi çok zinde hissediyorum.
Cevap
83Cevap
Benim motivasyon kaynağım kendimim. Her düştüğümde daha güçlü kalktım, daha beteri var dendiğinde ileriye dönük onu da yaşadım. O yüzden de hep ileri, hep üst seviyeye ulaşmak için çaba sarf ettim ve bundan mutluluk duydum, duyuyorum. Bu arada sen oldukça güzel ve iyi olmuşsun, kırılan kadın olmuşsun o kötü ama sonuçlarına bakınca ne kadar güzel şeyler ortaya çıkmış, tebrik ederim süper olmuşsun
çok teşekkür ederim <3 kendinizi toparlayabilmeniz çok hoş
Rica ederim gerçekler bunlar. Mecburen, hayat devam ediyor sen de bırakma kendini bak ne güzel sağlıklı olmuşsun maşallah çok da güzel olmuşsun 🌼
ay çok teşekkürler eminim siz de çok iyisinizdir
Rica ederim. Güzel bakan güzel görürmüş. Maşallah
Mukemmel sizi tebrik ediyorum. Eski sevgiliniz pisman olacaktir eminim. Spor motivasyonum saglikli kalmaya calismak. Surekli oturarak calistigim icin ve gunluk aldigim kaloriyi yakmak icin spor yapmaya calisiyorum.
teşekkür ederim <3 sağlık en büyük motivasyon olmalı bence de tebrikler
Sanaa helal olsunn maşallah <3 ama tabii ayrılık kötü olmuş :( benim motivasyonum artık kendime değer vermek oldu ve değişim istemem her türlü sadece fiziken değil.
yaa teşekkür ederim <3
Aferin. Böyle kilo veren hanımların dirayetini çok beğeniyorum. Devam. Terk edilmenin hayatına ciddi bi katkısı olmuş. Tebrikler
teşekkür ederim <3
Babam vefat ettikten sonra haftanın 6 günü fitness her sabah şınav mekik kegel plank sqaut yaptım 90 gün de fena değişim bağımlısı oldum
mekanı cennet olsun. gelişmenize sevindim :)
Helal sana beee işte görmek istediğimiz, görüntüler bunlar, benim motivasyonum tamamen güç hırsı ( pre workout) dndnsjs
teşekkürlerr <33
Ben motivasyonla çalışmıyorum, çalışamıyorum saçma geliyor. Canım istediği için spor yapıyorum. Mutlu hissettirdiği için. Kimseyle motive olamam. Sadece benim istemem önemli
çok güzel <3 kendinizi iyi hissetmek diyelim o zaman
Benim motivasyon dış dünyaya bağlı değil. Bu konudaki motivasyonum, kendime değer vermem..
en güzeli
Bir kez sevdigim biri için kilo vermiştim ama sonra geri aldım kimse için kilo vermem
Ayrıca fit bir vücut herzaman iyi değil evlilik diye hayallerin kurdugun biri seni sırf yatağa atmak için senle olabilir fazla güzel olmamak gerekşyo
kendin için yap o zaman <3
Bravo, daha mutlu bi ilişkiye artık yeni bir sen olarak başlarsın 👍🏻💪🏻
evett yeni bir benn teşekkürler
Bende çok kilo aldığımı düşündüm, beğenmedim halimi bir bir buçuk aylık süreçte 14 15 civarı kilo verdim bir motivasyonum yok aslında gerekirse çok zamanımı almıyor.
Motivasyon diye bir şey yok, diyelim ki motivasyonun bitti çünkü insan her zaman yüksek hissedemez o zaman ne yapacaksın bir işi zorunluluk olarak görürsen başarırsına ancak
hala birde exi düşünen aptallar var işte o daha kötü
ex mex yok artık önümüze bakcaz
Fiziğin mükemmel bayıldım. Beni motive eden bişey yok
çok teşekkürler <3 sen de kendin için yapmalısın
Benim aslında biraz garip , iş toplantılarım oluyorum sene içinde 5 6 tane. buraya gittiğimde herkes fit en azından aşırı kilosu yok. Benimde motive kaynağım onlar olmuşklardı
Bak ben kızdan ayrıldım ama kızın sevgilisi ile kavga etmiştim (çocuk benden kuvvetli) ben güçlenmek için o çocuğu dovebilmek için Fitnessa başladım
gayet iyi motive kaynağı tebrikler
şu an motivasyonum yok bide ben zaten zayıf sayilirim
Olabilir güzl bı yontemm ben dirk kendime yenik düşerim bilmiyorum
daha gidecek çok yolun var. karbonhidrat alımının az olacağı bir diyet programı uygulaman lazım
Aynı şekilde benim motivasyonum da ayrılık olmuştu.
exlerin tek faydası :D
Motivasyon kaynağım yok. Kızların istediği gibi güzellik algılarına uymadığımdan dolayı kendimi yemeye verdim.
Terkedilmenin pozitif yanlarıda varmış 😅 tebrikler
allah kurtarmış :D teşekkürler <3
Kesinlikle 😅♥️
Her zayıf kadinin arkasinda onu mutsuz eden bir erkek vardır diyebilir miyiz😀 tebrikler
dsdkjlsdkjds iyi ki de mutsuz etmiş
İlk önce helal demek istiyorum ve devam diyorum. Benim motivemde aynada güzel görünmek
çok teşekkürler <3 bayıldım kendin için yapmana
Önemli değil bende sana ask
Bende kilo aldım eski sevgilimden sonra o zamanlar cok zayıftır kilo alamıyordum oda kilo almamı istiyordu ayrıldıktan sonra tam 15 kilo aldım ve en son beni gördüğünde çok guzelleşmişsin demişti gebersin pislik😅
Önceki halini paylaşsaydin da ona göre yorum yapsaydik
o halimi sevmiyorum maalesef :D
Erkekler olmasa çoğu kadın obez yaşayacak demek ki. Hadff
ne alaka be slkdjlkjsada
Akıllanmanız için terk edilmeniz gerektiği bir gerçek. İnsanlar sıkıyı görmeden kıymet bilmiyor
evet bana da böyle denk geldi
şu an çok tatlı olmuşsun ama
Şanssızmış adam varlığında başkaydın yokluğunda başka.😄
üzülcekk
Çok güzel bir seçim tebrik ederim işe yaramasıda çok daha güzel olmuş
teşekkür ederimmm
benimkide tam tersi olmuştu. ben teşvik ettim zayıfladı zayıflayınca beni terketti :)
hahahaha değere binince uçmuş yuvadan
Benim motivasyon kaynağım bol bol osurmak...
değişikmiş
Peki mesela bana aşık olsan ben 20 kilo al desem noolcak
Tebrikler. Motivasyon kaynağım yok benim ya heves kalmadı bişeye fsdkj
Valla hiçbir motivasyon kaynağım yok cips görünce sürekli alasım geliyor ama kilo vermem lazım
Nasıl zayıfladığına dair biraz bilgi verebilir misin sadece diyet mi yoksa spor salonuyla veya evde egzersizle destekledin mi çünkü fiziğin çok güzel biçimlenmiş 😍
Başarılı, iyi olmuşsun. Genelde sağlıklı bir yaşam sürebilmek için spor yapıyorum.
bravo helal olsun azmin ve basarinin son hali
teşekkürler <3
Sakın dokunma bi yere gaywt iyisin
tamam böyle kalcam sdsdljkds
💐.
Tebrik ederim.
teşekkürler <3
Biri icin değilde kendin için yapsan daha iyi olurdu sanki..
böyle nasip oldu
Tebrik ederim bravo size👏👏
teşekkürler <3
Bravo güzel kızım ♥️🎈🍀
oy teşekkürler <3
Kilo veren kadınlarla gerçekten gurur duyuyorum.
bitanesin <3
Vücudun harika olmuş. Şimdi girse pişman olur
istediği kadar olsun bakmam artık
Ama gerçekten seksi olmuşsun. Olculerin nedir
Görmesin geri döner sonra
ay aman ona mı kaldım :D
Baksana ya hatun yakıyor
büyük başarı.. gayet hoş olmuşsun
teşekkürler <3
rica ederim..
Bence çok iyi olmuşsun daha fazla kilo verme
teşekkürler <3
Öldürmeyen acı güçlendirir 💪
aynen öyle devammm
Süpersin bende balsliycam tekrardan
durmak yokk başlaa mutlaka <3
8-10 kilo almam lazım önerdiğin suplement var mı
bence şu an gayet ideal <3
anca toparladım zaten bundan sonrası sadece şekillenme
sağlığım oldu hep motivasyonum
en güzeli
pardonda ex derken ne yani yedek mi asıl olan da var mı
hayır ex derken eski sevgili manasında :D
hahah yok be öyle karaktersiz değilim ben :D
Biri için hatta bir erkek için yorulmaya değmez, bu aptal kafadan çıkarak başlayabilirsin herşeye
bu halınle 15 kıloluda olmus olsan terk edılcek kadın degılsın burası kesın. kendı mallıgına yansın derım :)
bu arada fızık muhtesem olculerde oyle ten rengın zaten super
teşekkür ederim çokk <3 pişman olcak ama görelim
Ben içiyorum ya da içime atıyorum
Motivasyon kaynagım bu
Yanaklarımın hintli gibi şişik olması zayıflayınca çene hattım ortaya çıkacak yanaklarımın şişliği bazlamalığı gidicek hem de daha dinç olucam
Biraz zayıflasan mı diyen eximi terk ettikten sonra motive olup 15 kg verdim demenizi beklerdim.
keman ogrenmeye calisirken bana senden bir bok olmaz demisti bende 7 ensturman ogrendim
alfa kadın yaaa <3
Süper olmuşsun daha ne isteri bir insan dimi?
zaten yakışıklıyım. kaslıyım. spora da futbolcu olmak için başlamıştım. motivasyonum oydu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?