Spor Spora geri döndüm! Eski formuma kavuşmam ne kadar sürer sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor 3-4 aydır yapamıyordum. Şimdi tekrar başladım. Eski kaslı görüntüme ne kadar sürede ulaşırım sizce? Şu an çok mu yağlanmışım? Spora geri döndüm! Eski formuma kavuşmam ne kadar sürer sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
lolli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 77% +1 yıl Bende spora 5 aydır gidiyorum. Zayif birisiyim normalde ama gobegimde fena yağlar vardı. şu an baklava oldu göbeğim. Spora gitmek candır 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bu 3 - 4 ay içinde ne şekilde beslendiğine ve ne kadar kilo alıp yağ yaptığına göre değişir. 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Senin spor geçmişin olduğundan dolayı vücut yabancılık çekmez 1 ayda aynı forma girersin 0 0 Yorumla
Tamtakır___Kurubakır Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 1-2 ayda ulaşırsın.Kas hafızası hemen devreye girer. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yağ falan yok ya dert etme, 3-4 ay spordan uzak kalmak kötü ama o sürede aşırı kilo almadığın sürece sorun olmaz. Kısa sürede eski formuna dönersin :) 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ne kadar süredir yapmıyorsan o kadar sürede. Spor yapmayı o yüzden sevmiyorum işte. Bırakınca hemen daha kötü oluyor insan 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Uzun sürmez.. Sıkı çalışan birine benziyorsun 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaklaşık bir ay içinde bile toplarsin 0 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 2 ay civarında form tutarsın gibi 0 0 Yorumla
StevenDeen Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 57% +1 yıl Gayet iyi 0 2 Yorumla semaAydemir34 +1 yıl konudan bağımsız Paris'e mi gittin🥲Yoksa fotoğraftaki sen değil misin Yorumla StevenDeen +1 yıl @semaAydemir34 benim. Berlin’de yaşıyorum. Paris uçakla 89 Euro neden gitmeyeyim :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bende spora 5 aydır gidiyorum. Zayif birisiyim normalde ama gobegimde fena yağlar vardı. şu an baklava oldu göbeğim. Spora gitmek candır
Bu 3 - 4 ay içinde ne şekilde beslendiğine ve ne kadar kilo alıp yağ yaptığına göre değişir.
Senin spor geçmişin olduğundan dolayı vücut yabancılık çekmez 1 ayda aynı forma girersin
1-2 ayda ulaşırsın.
Kas hafızası hemen devreye girer.
Yağ falan yok ya dert etme, 3-4 ay spordan uzak kalmak kötü ama o sürede aşırı kilo almadığın sürece sorun olmaz. Kısa sürede eski formuna dönersin :)
Ne kadar süredir yapmıyorsan o kadar sürede.
Spor yapmayı o yüzden sevmiyorum işte. Bırakınca hemen daha kötü oluyor insan
Uzun sürmez.. Sıkı çalışan birine benziyorsun
Senden tek beklentim şu lanet olası p. opunu büyütmen.
İyisin süpersin mükemmelsin :D
Yaklaşık bir ay içinde bile toplarsin
2 ay civarında form tutarsın gibi
Benim kadar güzel misin?
Onu bilmem de bu siteye atarak büyük hata yaptın.
3 ay sürer bence
Eski haline geldiğin sürenin yarısında falan.
Altı ay
5 ay
Gayet iyi
konudan bağımsız
Paris'e mi gittin🥲
Yoksa fotoğraftaki sen değil misin
@semaAydemir34 benim. Berlin’de yaşıyorum. Paris uçakla 89 Euro neden gitmeyeyim :)
Bu sıkı çalışmaklan 1 ayda geri dönersin
Yağ oranın düşükse 1.5 ay
Bir. Ay
2 ay civarı gibi
Vücudun gayet iyi
Bir - bir buçuk ay