Evet arkadaşlar galatasaray transferde adeta çıldırdı ve barcelona'nın gözden çıkardığı memphis depay ile ilgili devreye girdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü! Peki sizce galatasaray bu sene transferde nereye gidiyor?

Evet arkadaşlar galatasaray transferde adeta çıldırdı ve barcelona'nın gözden çıkardığı memphis depay ile ilgili devreye girdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü! Peki sizce galatasaray bu sene transferde nereye gidiyor?

Offffff diyorum başka bir şey demiyorum bu adam gelirse bir tane de defansa stoper alınırsa bu iş biter. Nedenine gelecek olursak. İlk Antalya maçında ki Antalya uzun süredir maç kaybetmeyen ve etkili birtakım. Bu takımı öyle ya da böyle bitirici forvetinle son dakikada avladın ki daha orta saha düzenin tam değilken yaptın bunu ve iyi takıma yaptın. Genel hafta değerlendirmesine bakınca zaten bizim ülkede kötü takım pek olmaz ve mücadele gücü yüksek bir ligtir. Hafife alınacak bir lig değildir ki Jesus burada ilk haftada yanlış yaptı. Depaya gelecek olursak bu transferi yaparlarsa Gs bol gol atar. Mertens zaten golcü Seferoviç bağlayıcı kanatlar golcü asistçi ki depayda güzel gol atar ve Gomis bence en az 7-10 arası atar. Çıldırmış durumdalar şampiyonluk istiyorlar. Fener hata üstüne hata yapıyor. Beşiktaşın defans yetersiz görünüyor. Trabzon- Gs arasında şampiyonluk yarışı gider gibi duruyor ki Gs sadece ligde oynayacak avantajı çok fazla. Sakatlık riski daha az olacak ve tek konstreleri lig olacak. Bir Gsli olarak yönetimden umutluydum gelecek adına ama transferlerin bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim harikalar.
Kaan Ayhanı ve Olsen diye bir stoper daha var 2 tane alırlar gelen paraya. Erden Timur hazırlıklarımız var dedi. Giderse evet sıkıntı bence olur. Aynı anda 2 stoper satmak akıllıca olmaz. Stoper uyum işi. Geçen yıl Milan bu şekilde şampiyon oldu. Stoperleri aşırı muazzam olmasa da harika uyum yakaladılar tıpkı Marcao Nelson gibi. İki stoper satmak dezavantaj ama kompanse edilirse yerli rotasyonu da rahatlamış olacak. Bakalım neler olacak
Umarım karşılığını alırlar hocam. Güzel transferler yaptılar. Ben fanatik Hatayspor taraftarıyım. Kendi takımım için çok endişeliyim. Transfer yapamadık, yaptıklarımızı da 3. Ligden aldık. Bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin.
Ömer Erdoğan hocaya senin istediğin oyuncuları alamayız, bütçemize uygun oyuncular alacağız ve kimi alacağımıza biz karar vereceğiz dedikleri için hoca ayrıldı. Bizim süperlige çıkmanızı sağlayan İlhan Paluta da haksızlık yapıldı. Ortada hiç bir neden yokken daha Profosyonel bir hocayla devam edeceğiz dediler adamı gönderdiler. İlhan Palut hataylıydı, şehrinin takımındaydı ama yazık ettiler. O beğenmedikleri adam bugün konyada neler yapıyor görüyoruz..
Dengeli gibiyiz sanki transferde..
muhtemelen kiralık olarak takıma katacaklardır..
Yine de nelson giderse bir defans oyuncusu almak gerekiyor ki sevilla bu konuda vites arttırmış gibi.
Cevap
8Cevap
depay güzel transfer
Dünyanın en güçlü takımı olmaya and içti bunun başka açıklaması olamaz.. Galatasaraylı olmak ayrıcalıktır.
Depay evet iyi futbolcu Ama Galatasaray’a gelir mi bilmiyorum Bu sene kesinlikle şampiyon olup Şampiyonlar Ligine katılmak lazım
sanchez diyorlardı depay daha iyi :)
Ebesinin nikahı
Shshdhdjd komij
Depay zor
Böyle bir haber yok
Gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?