İnandık biz Sizlere Haydı Cımbomum Galatasaray'ım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Her şey elimizde artık yani Galatasaray'ın elinde. Her maç zor artık. Son 2 maç ve bir beraberlik hakkımız var gerçekten büyük avantaj. Bu sezon evimizde sadece 1 beraberliğimiz var, o da 10 kişi ve Terim'siz olarak. Bu zaman olsa FB'yide yenerdik. İçerde gerçekten iyi takımız ve 3 puana yakın tarafız. 3 puan alırsak son maçta beraberlik bile yetecek. Allahın izniyle şampiyon olacağız.
Fenerbahçe ve hatta diger takımlara göre az da olsa bjk bile denklemn içinde, puan tablosunu paylaşmışsın orda drum bu kadar apacıkken 2 takımlı gibi mevzuyu görme nedendir, futbolu mu bilmiyorsun yoksa puanlamadan mı bir habersin... -.-
mücadele veren takımlara ama her takıma saygı duyun...
bu dediklerin hepsi tahmin ama yani akşam 2-2 gollü beraberlik ile bitmeyeceğini kim söyleyebilir ki ya da haftaya göztepe 2-1 kazanmayacağını hepsi birer öngörü tahmin...
ilk üç takımın degişik varvasyonlarla avantajları bulunuyor her sonuça açık bjk de fırsta kollayacak benim mevzuyu okumam bu yöndedir...
saygı kısımına gelirsek eyvallah saygılı olabilirsin beyanın bu yönde inanıyorum beyanına ama şık olan her ihtimali koymaktır ve tercihi insanlara bırakmaktır ben bunu demek istedim.
Olmasa da Avrupa kupalarında oynayacak bu da Türk futbolu için iyidir lıgın ilk 5 de olan her takımının Avrupa kupalarında oynama hakkı var ben futbol da takımları ayrıştırmıyorum keşke takımlarımız Avrupa kupalarına gitse de bir güzel gururlansak Son haftaya giriyoruz diye sordum ben bu soruyu Her an her şey olabilir Futbol ayrımcılık deildir şu günleri özledik.
https://www.youtube.com/watch?v=XKtNb1SF_8U
Bu da sorumu Allah'ın izniyle Galatasarayım Şampiyon💪🏆💛😃 Meşaleleri YAKIN, Şampiyonluk YAKIN.!🏆
Bunu kaç kez soracaksınız gs olur da, kendinize güven mi yok anlamadım 😂😂😂😂😂😂
Sende haklısın hersey olabilir ama hak eden alsın unutma hak eden 🙏 tek isteğim bu seneye var gelsin de artık hakemler gerçek neyse onu versin
Cevap
7Cevap
Şampiyon olacak takım büyük maçları kazanır. Basakşehir Fener e ve 6s ya kaybetti dolayısıyla o şansıda kaybetti. Gs ne yaptı. Besiktası , Basaksehiri yendi Fener e kaybetmedi. Şampiyonlugu haketti. Tebrikler
Galatasaray bugünkü maçı alınca şampiyon olmayacak mı?
Bugün Galatasaray yener ise büyük ihtimalle galatasaray götürür işi bitti artık derim..
Niye fenerbahce yok burada
Galatasaray banko artıık
💙💛FENERBAHÇE💛💙
şampiyon fenerbahçe
zor be bizim şapşallar o şansı çoktan kaybetti...
@tuğtekin34 Uefa Avrupa Ligi ne gider 3. bitirirse ligi öyle deme reis ya.
yok be kardeşim bu futbolla kim çıksa cl ön elemesinde bizi eler... dediğin gibi ancak uefaya direk gidersek bişeyler olur kansızlar bütün millete tşşk konusu yaptılar bizi unuttun sanırım vardar ovası türküsü ile...
@tuğtekin34 Galatasaray da Östersund a yenilmişti reis futbol da herşey oluyor Avrupa kupalarında en ufak takım bile farklı oynuyor Dortmound bile ilk çıktığı zaman kötüydü son zamanlarda efsane kadro kurdular Adamlar Avrupa kupalarında iyi işler çıkarıyor bence.
dortmundun başında aykut başkanıda aziz değil ondandır üstadım...
@tuğtekin34 Olabilir reis ama fener kadrosunda eskı ruh gelırse yıne iyi oynar yanlış oyuncuları gönderdiler takım da ıyı oyuncular var da o eskı ruh yok fenerin fener bu günleri hak etmedi reis.
kardeş baskette neden bu kadar iyiyken futbolda dökülüyoruz son 4 sezon kupasız geçti... bence artık gerçekle yüzleşme vaktimiz geldi. obradoviçe karışabiliyormu sence aziz yıldırım? ben hiç sanmam herkes haddini bilmeli ben her şeyi bilirim diyen adam boş adam herkes kendi işine baksın o kulübü yönetsin futbol takımını değil... aykuta gelince akhisar maçında o kadar uzun stoperlerin arasında soldado kafaya çıkacak top indirecek yok böyle böyle bir saçma mantık fernadao ilk 11 de başlamalıydı... guliano resmen sahada gezindi bütün maç boyunca bizde kafa sakat zihniyet sakat o yüzden bu durumdayız...
@tuğtekin34 Yönetim de sıkıntı bir değişim şart Fener Galatasaray Bıçak gıbiydi bir zamanlar Türkiyenin en köklü takımlarından birinin halıne bak Fenerbahçenin bu günlerde olması üzüyor reis Ama olsun Kadıköy de Fener hala yeniyor reis bu da birşey dir.
hala yenemiyoruz son iki sezondur galatasaray maçlarında bile zorlanıyoruz... böyle giderse kadıköy ün büyüsüde bozulacak haberin olsun... başarı demek kupa demek başarı demek para demek başarı demek herkesin seni konuşması demek benim kriterlerim bu...
@tuğtekin34 Eskı günlerine kavuşur inşallah Fenerbahçe de Seneye daha iyi olur Bu sezon bitti artık reis.
bu kafayla bu zihniyetle zor kardeşim benim umudum pek yok...
@tuğtekin34 Galatasaray da öyleydi 2 sezondur kötüydü bu sene iyiydi takım kötü diye bırakılmaz reis hem Fenerbahçenin simgesi armadaki meşe taraftarı güçlü olsun ki yönetim de başa iyi birileri gelsin Aziz yıldırım çok bile durdu artık bence.
Ben bu takım kümede düşse bırakmam kardeşim bizim sevdamız başarıya galibiyete değil armaya formaya...
@tuğtekin34 Tebrikler reis.
Galatasaray 💛❤
Trabzonspor
İnş Galatasaray
ben batmandan sonra sana vurcam :) :)
Avrupa kupalarında görürüz fenerbahçeyi joker reis sıkma canını deivıd ne gömmüştü be şu maçta tüylerim diken diken olmuştu galatasaraylı olmama rağmen efsanedir bu maç eskıler.
https://www.youtube.com/watch?v=nbE7dCKyAUc
tebrikler sana
bu golde havada takla atıp yere düştüğümde televizyon yerine perdeye bakıyordum... ne günlerdi be... eyvallah kardeşim video harika...
@tuğtekin34 :D :D Güldürdün mübarek Allah da seni güldürsün :D
amin inş cümlemizi...
@tuğtekin34 :):)
ne durumlardan ne durumlara geldik çakallar akhisarı yenemediler finalde... biz final takımı değiliz ya... beceremiyoruz bu baskıyı stresi...
@tuğtekin34 haklısın
neyse beyler final four başlıyor iyiki onlar var... :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar