3 ay

Galatasaray ve Fenerbahçe çıldırdı! Bu değirmenin suyu nereden geliyor?

Evet arkadașlar dün gece geç saatlerde yapılan iki kaleci transferi bana bu iki takımında çıldırdığını gösteriyor! Galatasaray uğurcan'ı 33+3 milyona ( inanılmaz şekilde pahalı son güne kaldığı için ve tl karşılığı 2.2 milyon euro maaşla 5 yıllık) Fenerbahçe ise 13+2 milyon euro bonservis ve açıklanmasa bile maaşının 9 milyon euro civarı 3 yıllık sözleşme ve iki oyuncunun toplam maliyeti uğurcan 5 yıllık maaş artı bonservis 44 + 3 milyon şarta bağlı bonus ederson ise 3 yıllık 40 milyon + 2 bonus! Arkadașlar daha öncede Galatasaray osimhen'e 77 milyon maaș olarak 21 milyon euro Fenerbahçe kiralık duran'a 20 milyon maaș ve 12 milyon kiralama bedelinden toplamda 1 yıl için 32 milyon. Galatasaray singo 30+5 milyon ve 4.8 milyon maaş. Fenerbahçe Kerem aktürkoğlu'na 22.5 + 2.5 bonus ve yıllık 6 - 6.5 milyon civarı maaş. Dün akşam asensio'ya açıklanmasa bile 8-9 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme ve en az 10 milyon euro bonservis. Arada yusuf'u 22 milyona sattılar Galatasaray'da bazı gidenler oldu ama bu değirmenin suyu nereden geliyor? Bu arada leroy sane, Nelson semedo archi brown gibi isimleri saymadım bile! Arkadașlar bu değirmenin suyu nereden geliyor?

Güncellemeler
3 ay
Arkadașlar Fenerbahçe'de nene 18 milyon ve alvarez 19 milyon euro bonservis artı skriniar 6 milyon bonservis ve 8 milyon maaş bu oyuncuları eklemeyi unuttum. Galatasaray'ın ise ismail Jacobs zorunlu 8 milyon ve Frankowki zorunlu 7 milyonluk bonservisleri var...