Evet arkadaşlar galatasaray kulübünün başkan adaylarından dursun özbek seçilirse fatih terim'i tekrar göreve getirmek istiyor ve terim ile görüşme sonunda da hocanın beşinci dönem fikrine oldukça sıcak baktığı konuşuluyor. Ne düşünüyorsunuz?
Galatasaray'da yine, yeniden ve tekrar Fatih Terim sesleri yükseldi! Ne düşünüyorsunuz?
Her ne kadar bu sene takımın başında kısmen kötüye gitmiş olsa da, ( Avrupa grubundan nağmağlup çıkaran oydu ) yeni sezona iyi birtakım kurabileceğine inanıyorum. Eğer o olmazsa da Okan Buruk gelmelidir.
Ersun yanal konusunda sana katılıyorum ama fatih terim ile aykut kocaman bu ülkenin en iyi hocalarının başında gelir özellikle fatih terim'in başarıları ortayken böyle konuşmalar yakışmaz ve hoca her zaman elini taşın ve kayanın altına koymuştur...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Her ne kadar bu sene takımın başında kısmen kötüye gitmiş olsa da, ( Avrupa grubundan nağmağlup çıkaran oydu ) yeni sezona iyi birtakım kurabileceğine inanıyorum. Eğer o olmazsa da Okan Buruk gelmelidir.
F. Terim bu sene kötüydü ama bu durum onun birçok kupa kazanan bir GS efsanesi olduğu gerçeğini değiştirmez. Dönebilir bence.
Aynen bende kesinlikle senin gibi düşünüyorum! Hele birde gelip tekrar şampiyonluk yaşasa herkes yine adamı göklere çıkartıp imparator ilan eder 😂
Bence GS taraftarı, kendi takımını kısır döngüye sokuyor ve kısır döngülerin sonu güzel değildir.
Fatih terim ancak bu takımı toparlar bence ve seneye fatih olmaz ise okan buruk gelmeli...
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi hocasıdır bizzat kendisi
Türk futbolu Fatih Terim, Ersun Yanal ve Aykut Kocaman gibi futbol katillerinden kurtulması lazım
Ersun yanal konusunda sana katılıyorum ama fatih terim ile aykut kocaman bu ülkenin en iyi hocalarının başında gelir özellikle fatih terim'in başarıları ortayken böyle konuşmalar yakışmaz ve hoca her zaman elini taşın ve kayanın altına koymuştur...
Galatasaray'ı tek haksız bulduğum yer 2002'de şampiyon yapan lucescu'yu gönderip fatih terim'i getirmesidir...
Türkiye ligini izlemeyi bırakalı seneler oldu, saçma ve gereksiz buluyorum.
Allah kerim fatih Terim
her gelen aday terimi öne sürüyor bu ne ya.
Fatih terim bir efsane, beğensekte beğenmesekte türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı hocası...
ona lafım zaten olmaz. ama hep aynı senaryolar. o zaman burak başkan kalsın
Kapıdan kovaalar bacandan girecek bir adam
Gereksiz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!