fenercikler çok üzgün eheheeh bizim elimizden aldıklarını sanıp off halil şöyle böyle diyorlardı, halil bunları sklemeyince hepsi saniyesi itibarı ile karalamaya başladı zcvbnmömnbvbnmöç falcao'nun gelmesini ben hiç istemedim, gelmesin diyen %30 luk dilimin içindeyim zaten kendisi tamamı ile sosyal medya transferidir
Cevap
26Cevap
Türkiye süperligin'den bir çöp daha geldi geçti! Evet arkadaşlar yine türk futboluna yaklaşık 20 milyon avroluk bir zarar daha veren çöpcao'dan kurtulduk! Ama ben yinede bu galatasaray ve fenerbahçe'den umutsuzum çünkü bunlar her an yine bunları aratmayacak çöpleri türk futboluna kazandırabilir 😂
Bu arada fenerbahçe'de samatta çöpünü kiraya vermiş! :D
Falcao kalsaydı keşke.
Adam kimsenin veremediği zararı verdi GS'ye.
Giderken de 3M kitlemiş :D çok kral adam.
Halil iyi transfer ama çok maliyetli o da.
Galatasaray'ın parasını afiyetle yedi. Gitmesi gerekiyordu artık zaten. Hiç bir fayda sağlayamadı.
Halilin tekrar Galatasaraya gelmesine çok sevindim. Özel ve yetenekli bir oyuncu. Üstelik pozitif bir futbol anlayışı, kişilik yapısı var. Sahada kasılmayan, yüzü gülen adamları seviyorum.
Eltigre... Olmasaydı sonumuz böyle, hayal kırıklığı. 💔
Adama geldiğinde de ısınamamıştım zaten, bir faydasını da pek gördüğümüz söylenemez. Gitmesi iyi oldu.
o kadar sakatlık.. şu bu.. 40 maçta 20 gol 3 asist. klas adam vesselam.. ben hala daha güveniyordum o adama ama maalesef ayrıldı. yolu açık olsun
Transfer şikesi yalana bak vallecano kim ki 2 milyon maaş verecek yine limit delme operasyonları
@hebdhdh al bak avrupahaberi.com/.../
Bi ara Falcao Falcao diye üzerine titreyen siz değil miydiniz?
Size gelen oyuncu da böyle olsa sanki sahiplenirsiniz
https://i.resmim.net/xNujb.jpg
Bırak şimdi onu.. Niye önce öyle sonra böyle?
Bu kadar atıp tutuyoruz yani? Yorumları okudum ben yeterli :)
Çok mutluyuz, hawai fişek atıyoruz ve molotof yaktik
Falcao oynamadan gitti :D adam resmen maçları tribünlerde izledi izledi gitti :D
Nasıl yaw
falcao gerçekten büyük oyuncuydu..
ama olmadı tutmadı..
halil konusunda ise soru işaretleri var...
Adam gittiği yerde bile GS'nin parasını yiyecek, büyük adam vesselam jxjejxjd aynı bizim Abdullah Avcı gibi 😒
😂😂
Son anda fenere ve besiktas koyup da gitti aslanim. Yolu acik olsun. Mostafa Mohamed gidecek diye oldum koptu da Allahdan gitmedi yavrumuz
Bizim mal taraftarlar yüzünden aldık böyle oldu halil efsane transfer
Bu halil derviş oğlu, messi olduda bizimmi haberimiz yok, standart bir oyuncu iyi bir yedek
Falcooaaahh
Aaaa kocamın her yeri kırık
aaaa kocam beni kuma almış
Ronaldoyla yataktan çıkamıyorduk bu daha iyi ronaldo beni yıprattı bu koca daha heriff😂😂😂😂😂😂😂
Yoo bu iyii
Bol gollü
Uzatmaları bile oynuyoruz
Ay hepsi
Tabiki çatır çatır
Giden adama para ödemeye devam
Hastane masrafları sıfırlandı resmen takımın
galatasaray bir beladan kurtuldu
Çok iyi oldu harika haber
Olsun Falcao yıldız olm diyenler patladı
Falcao geliyor tüm takımlar korksun diyorlardı bı ara qlfhskfbsj şaşırdık mi asla akfbdj
falcao tam bir balon transfer baştan sona
bi ton para aldı bişey de yapmadı falzao reis
Sevinsem mi üzülsem mi bilemediğim bi olay
Galatasaray
Adam iyi niyetliydi ama olmadı bi türlü
İyi niyetle olmuyor ama bu işler, adam sakatlıklarla boğuştu bir türlü doğru düzgün ve istikrarli bi oyun sergilediğini izleyemedik. Üstelik maliyeti yüksek bir oyuncuydu onun oynayamadığı her zaman maddi olarak kulüpte giderek zararı artıyordu
https://i.resmim.net/xNujb.jpg
Aynen öyle
Halil'in gelmesi iyi oldu
Bi de Gedson gelirse daha iyi olacak
Hayırlısı diyelim
Yakışıklı olan kazansın banane kskeknrjdjdjdjdj
Galatasaray batmak için ayak duran takım 😃
1 forvet daha lazm
Falcao bir hataydı
İi olmus aşqm yha
Aram yoktur
Falzaooo cittuu