Son şampiyon Galatasaray lige kaldığı yerden devam ediyor. Sarı kırmızılılar kendi sahasında Karagümrük'ü 3-0 mağlup etti. Goller Barış Alper, Fatih (kk) ve İcardi'den geldi. Ne düşünüyorsunuz?

Son şampiyon Galatasaray lige kaldığı yerden devam ediyor. Sarı kırmızılılar kendi sahasında Karagümrük'ü 3-0 mağlup etti. Goller Barış Alper, Fatih (kk) ve İcardi'den geldi. Ne düşünüyorsunuz?

İstanbul hegemonyasından kurtulmak lazım. Hiç rekabet yok. Hep ezici üstünlükler. Hiç sarmıyor.
Tüm takımların bankalar birliğine olan borcunu ve vergi borçlarını bitirmeden transfer yapmalarını yasaklasınlar.
Bak o zaman iyi oyuncu alabiliyorlar mı? O zaman rekabet olur. Lig sarar.
Kesinlikle katılıyorum. Üç büyüklere verilen desteğin çeyreği Anadolu takımlarına verilse harika bir lig izleriz.
Anadolu takımlarına da destek verilmeli. Daha keyifli maç izlenir.
Ben bıraktım takip etmeyi.
Sadece takımımı gönülden destekliyom.
Maç izlemiyom
En güzeli
maçı izlemiyenelr hakeme saracak kırmızı kart pozisyonu doğru en az 5 maç ceza alır oyuncu.. nerdeyse ayağı kırılacaktı.. onun dışınca takım hazır değil sana kanatta değil 10 numarada oynamalı..
Keyif veren bir futbol sahada Karagümrük kendi kendini mar etti ilk golde hata sonra gaddar faul kırmızı der iken maç orada bitti. 10 kişilik takıma pek üstün oynayamadı Gs
futbol yoktu
Cevap
7Cevap
Bu sene şampiyon Beşiktaş olacak gibi geliyor nedense
Kral Galatasaraylısın biliyorum ama Gs için de kesin bir şey söylemek istemiyorum bende. Gedson Fernandes uğursuzluğu var, gittiği her takımdan sonra ayrıldığı takım şampiyon oluyor. Anlamışsındır ne demek istediğimi 😃
Hangi takımlısın
İcardi siftahı yaptı. Karagümrük ikram yaptı. Barış açılışı yaptı. Aynen devam kral
👑
gol öncesi barışın eline değiyor tiyatro devam kaldığı yerden
Ya varya 2 maçta 2 penaltı 2 kırmızı kart Fenerin başına gelseydi türkiye ayaklanırdı
Tebrikler şampiyon takımı
Tebrik ediyorum Galatasaray'ı
Tebrik ediyorum. İzlemedim, yorum yapamıyorum.
Evet tiyatro devam ediyor
He he hakemsaray baslamadi
Şampiyon yine Galatasaray. Ligin başlangıcı böyle ise sonrasında 5 6 gollü maçlar sürpriz olmaz
Galatasaray şaşırtmaz 💛♥️
nurişler harekete geçebilir
Klasik Galatasaray'ım🤣
Galatasaray💛❤
Tebrikler👏🏻
Şampiyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?