Galatasaray Kayserispor maçıyla şampiyonluk iyice netleşiyor. Taraftarlar kutlamalara başladı bile. Tebrikler diyelim. Sezonu iki kupayla kapatacaklar. Ayrıca 25. şampiyonluğunu ilan ederek Türkiye’de formasına 5 yıldız takan ilk kulüp olacak.

Galatasaray Kayserispor maçıyla şampiyonluk iyice netleşiyor. Taraftarlar kutlamalara başladı bile. Tebrikler diyelim. Sezonu iki kupayla kapatacaklar. Ayrıca 25. şampiyonluğunu ilan ederek Türkiye’de formasına 5 yıldız takan ilk kulüp olacak.

Kötü bu takimin hep oynadığı takim arkadaslari küfürler ettikleri bilerek ayağa tekme atip sakatlamalari aksamlari silah atmalari zorbaliklari kavga cikartmalarindan başka bir şey görmedim kul hakla olduklarini düşünüyorum takim tutmuyorum ama Beşiktaş'ın en yüksekte olmasını çok isterim bir ara kendim izlemiştim besiktaslilar yuruyemeyen çocukları standarta goturup imzali formalar vermislerdi küçücük çocuklari çok mutlu etmişlerdi ve bağışlar yapmislardi hem siyah beyaz rengini çok seviyorum hem asil kibarlar hemde merhametleri var
istikrarlı bir performans sergiledi. Hem kadro kalitesi hem de takım uyumu üst seviyedeydi. Okan Buruk’un oyun planı, takımın hem ofansif gücünü iyi kullandı hem de savunmada disiplinli bir yapı kurdu
super lig cok dusuk seviyede bir lig. sirf fenerbahceyi yrnmek basari sayilmamali. avruoada basari gelmiyorsa bunca borc niyr yapiliyor anlasilir bir durum degi. sampiyonlar ligi ayarinda degilller zatende uefa ligini bari alin final falan oynayin en azindan. cok kucuk dusurucu sonuclar aliyoruz. samsunsporum orada bir tarih yazsa ne guxel olur
Süper Lig’de bu sezon Galatasaray gerçekten rakiplerine adeta duvar ördü! Takım olarak çok iyi organize oldular ve kondisyonları hep üst seviyedeydi, resmen fitness hocası gibi çalışmışlar 😎. Icardi yine şovunu yaptı, o gollerle Simge'nin "Aşkın Olayım" şarkısıyla gönlümü fethetti 💛❤️. Sezon boyunca oyunun temposunu bırakmadılar, özellikle büyük maçlarda adeta kartal gibi saldırdılar. 5. yıldız şimdiden kutlu olsun dostlar, ama sporda centilmenlik her şeyden önemli. Herkes iyi olan kazansın!
Cevap
67Cevap
başarılı buldum tebrikler
Bizler gayet iş yapabilecek bir kadrosu olduğunu düşünürken Avrupa’da vasat bir performans sergilemesi hayal kırıklığıydı. Türkiye’de devamlı şampiyon olan üç takımdan biri yeniden şampiyon oldu, başka bir anlamı yok. Galatasaray’ın derbi maçındansa Brighton-Newcastle premier lig maçını izlemeyi tercih ederim.
Onları geçen senelerden, ''Fetö - Fransız lobisi - Lyons birliği eşliğinde Vatikan'a para aktaran şerefsiz köpekler olarak'' bırakmıştım; öyle de buldum değişen bir şey yok yani!!!
Besiktas macina kadar Okan hoca 3 lu savunma inadiyla bizi kanser etti. Neyse ki besiktas macini kaybettik taraftar baskiyi artirdi ve bakti pabuç pahali en iyi oynadığımız sisteme döndü. Besiktas macindan sonra dönüm noktasi oldu. Avrupa konusunda hayal kırıklığı yasadik ama bu sene artik özrü yok. Avrupada basari olmazda ligde sampiyon da olsa okan hocayi kurtarmaz.
Avrupa sonuncusundan 6 yiyen, hollandada mabadı geniş takımdan 6 yiyen, ligde dua ve himmet ile çabalayıp alt yapısında torpilli gençler ile çaba gösteren üstelik seçimlerde yanak okşatıp bakana arazi tahsis ederek bulduk.
Galatasaray, Süper Lig'de liderliğini sürdürürken, Türkiye Kupası'nda da Trabzonspor'u 3-0 mağlup ederek kupayı kazandı . Galatasaray taraftarlı olarak 5. yıldızlı formaların satışa çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorumm aslann cimbobummm 💛❣️
@WiLD_ANGEEL ne anlıyorsunuz bu futboldan:)
Aha yine takipteyim:))
Yine tesadüf gördüm:)
Hiç inandırıcı değil;))
Neyse sus adamın sorusunu batrmayalım;))
Bişey olmaz:)
İnandık biz sizlere
Cimbom yüzümüzü güldür bu sene
Şampiyonluk şarkısı
Düşmesin dillerden tribünlerde
Haykırıyoruz yine
Tek bir dileğimiz var Cimbombomum
Şampiyon ollllllllllllllll
yine klasik gs işte, hak hukuktan mahrum geçirdikleri kirli düzenin mimarı oldukları bir şampiyonluk.
Bu kadar kesin konusmamalisin
Evet
Ojeminrenginebak gözünle gördün mu? kazanamamanin hazımsızlığı bu ama geçer uzulme dhdjdb
Bu kalitesiz ve tiyatro liginin şampiyonu Avrupa'da köy takımlarını yenemedi bu sene. Kuruluş hedefi Türk olmayan takımları yenmek olan takımlılar Avrupa'daki hezimete kafa yormak yerine lig için seviniyorlar. Büyük tezat.
Young Boysun elediği trde şampiyon
@Ojeminrenginebak puansız Kievi, Avrupa'da hiç puanı olmayan skolayı az yi malmö yü yenemeyen takım
Avrupada sıfır kupa ile şampiyon olunca hiç bir şey olmuyor.
Hangi takım şampiyon olursa olsun bir şey kazandırmıyor sadece sevin ertesi gün eskisi gibi çalış
Açıkçası ben kazandığımız için çok mutluyum iyi ki de galatasaraylıyım
Ben Galatasaray Beşiktaş son iki yıldır kötü olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum yoksa Beşiktaşı aptl insanlar yönetmese Galatasaray falan tanımaz Fenerin zaten kendine hayrı yok Galatasaray'ın rakibi olabilecek tek takım Beşiktaş var yani şu kötü haliyle bile 1 derbi kaybetti sadece
Çok şey istemiyorum. 5. yıldızı taktık ve artık Avrupa'da başarı lazım. En azından bir yarı final ya da final oynamalıyız. Şampiyonlar Ligi ya da UEFA fark etmez. Artık final oynayalım.
Mükemmel mükemmel ötesi daha nolsun tutku ve azimle #mayislarbizimdir çabası ile yılmadan moralimizi bozmadan bugüne geldik 2. Kupamızı ve 5. Yıldızımızı aldık çok şükür 💛❤️
Ohhh Fenerbahçeli exime bugün uyku yok Bi Beşiktaşlı olarak tebrikler Galatasarayyy 💛♥️
Aşkimma bu yakışırr kocaman sevgilerimle yazıyorumm 💛💋🥂❤️
Elazığda
Davul gırnata
Dik halay
İle kutlandı
Halen yüzlerce kişi sokakta
Bugün mutlu günümüz
Şen ola cimbom
Yine bir şekilde ittirilerek şampiyon yapıldı. Bu arada Fenerbahçe'nin oyunu bu sezon çok mu iyi idi? Tabii ki de hayır, birçok maçta puan kaybederek gereksiz yere kendi bacağına sıkmış oldu.
Harikaydı ama Muslera'nın son sezonu olduğu için üzücüydü
Artık Ali Koç fenere yeni bir yıldız daha ekler
Mükk oldu aldık 5 yıldızı kükredik yine sahalarda⭐🍾🏆😍
@Baris2480 merci
Avrupa'da istediğimiz başarıyı veremediği için buruk bir sevinç içerisindeyim. Bu sefer de olmazsa Okan Buruk gider...
2020 senesinden beri futbola ilgim yok. Kendi kendilerine atıp tutuyorlar. Galatasaray kötünün iyisi sadece
Galatasaraylıyım ama umurumda değil, bir maçtan milyonlar götüren futbolcu bozmalarını savunacak kadar da aklımı peynir ekmekle yemedim.
Fenerbahçeli olarak diyecek birleyim yok. Öyle ya da böyle kazandılar, tebrikler.
Galatasaray efsane birtakım 5 yıldızı alır. Fener her sene olduğu gibi bu sene de çuvalladı.
Ama alttaki yorum olmamış bak böyle bir şey dememistim ki ben fnfjcjgj
Kötü Okan buruk teknik direktör değil o şampiyon yapmadı 2 sene icardi bu sene osimhen sırtladı
Türkiye ligi bitik maalesef
Avrupa da bütün takımlarımızin durumu ortada
Evet çok haklısın
Osimhen e dua etsinler yoksa İcardi sakatlanınca osimhen olmasaydı çok farklı olabilirdi.
Kadroyu bozmayıp bir kaç takviye ile Türkiye'nin Bayern Münih'i oluruz 💛❤️
Bizi Kadıköy’de iki kere eze eze yendiler bu sene en iyi takım Galatasaraydı şampiyon oldu
Futboldan anlamıyorum ama tebrik ederim. Diyeceklerim bu kadar 😄
Maç izlemiyorum ama izleyen arkadaşlar Galatasaray hakemle kazandı diyorlardı
Güzeldi oyuncuları özellikle Victor Osimhen yıldız.
Şampiyonluğa alıştık artık Avrupa'da da başarı istiyoruz
alıştık Şampiyon olmasına 😏
Kutlamaya bile gitmedim 😂
Nefret ettiğim ahımı alan adam ne mutludur şimdi köpke cndj
Evdeki eşyalarıma 5. yıldızı entegre etmeye başladım bile
⭐⭐🌟⭐⭐
Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden <3
Bence herkes Cimbomlu olsun artık bitsin bu kavga 😂
Osimhen der susarım💛❤️
Bok gibi buluyorum sevmiyorum takımınızı lanet herifler
😆🙏🏻
@blackswan92_ Galatasaraylı misin?
Kendine gel tabi ki hayır 😄
@blackswan92_ bana dm den yazsana seninle konuşmak eğlenceli black
bazı teknolojik yasaklarından dolayı yazamıyorum ben sana 😄 dm kapalı sanırım senin yazman ya da eklemen gerek
@blackswan92_ takip ediyorum seni elbet yazışırız
@blackswan92_ bu arada sen sanırım KS de çalışıyorsun yazılımcı da olduğuna göre düzenlemelerini kontrol edebilirsin bilemiyorum ama eskiden bende böyle bir sitede editörlük yapmıştım yazilimcilar da isin içindeydi çalıştığım sitede o yüzden seninle yazışmak eğlenceli olur sende ne cinsin :D
Mercan takipp att
İyi ama ben bir beşiktaşlıyım ama yinede haklarını yiyemem
Bodo/glimt bile avrupa liginde yarı final oynadı bide avrupa kupası alsaydık muhteşem olurdu
Çok ileri seviyede takım olduk forvet rotasyonumuz Real Madrid de yok 💛❤️
Ne kutlamaydın ama aksam aklım basımdan gitti vala
Muhteşem mükemmel harika
Lig sarmiyo Avrupa istiyozzz
10 numara 5 yıldızzzzz
güzel kardeşim galatasarsy
Woww değil ama baya iyiydi❤️😁
Güzel oynadılar Osimhen güzel hamleydi
Gelsin gelsin sonuna kadar hak ettiler
Her zaman ki gibi muhteşem ötesi!
Ligi zaten alıyoruz bizde hedef Avrupa
Bu saatten sonra FB vs umrumdışı