Sonunda çizgi de olsa çıktıı. Sizce daha belirgin hale gelmesi için ne yapayım?

Sonunda çizgi de olsa çıktıı. Sizce daha belirgin hale gelmesi için ne yapayım?

Vucuttaki yag oranini belli bir duzeyin altina dusurdugunuzde zaten karin kaslarinin hatti ortaya cikar. %26 27 civarindan asagi indikce agir agir yan hatlar ve orta cizgi zaten belirginlesecektir. Tum hatlari belirgin bi six pack istiyorsaniz 17-18 bandina inmeniz gerek. Saglik probleminiz yoksa, %19-20 altina rutin spor yapmadan ve belli bi spor gecmisiniz olmadan ulasmaniz pek kolay degil.
Yukardaki bilgileri sunun icin verdim: Vucut hatlarinizdan zaten memnunsaniz, bolgeselden cok kardioya agirlik verirseniz amaciniza daha cabuk ulasirsiniz.
Bu arada, kadinlarda hatlari hafif belirgin kaslar estetik duruyor ama belli bi noktadan otesi bana erkeksi ve itici geliyor acikcasi.
Cevap
77Cevap
Karın antrenmanlarını biraz daha sertleştirebilirsin süper set uygulamak gibi mesela.
Sanki bnim daha çok gibi 🤠🤠
Kas insanın genetiğinde var görünmesini engelleyen yağ tabakasıdır yağ yaktıkça kaslar günyüzüne çıkar birazda antremanla kas kütlesi geliştirebilirsin ancak sendeki olağan kas sadece göbek bölgesinde yağ oranını azaltmışsın
Helal olsun valla sportif kızlara hastayım
Ama sırf görünüş değil böyle dövüş ya da farklı bir spor bilecek
çalışmaya devam etmelisin ama sizdeki testesteron hormonu erkekten çok daha az oldugu için bir erkek gibi belirgin olmaz ve baya zaman alır.
Güzel duruyor gayet belli eğer daha belirgin olsun istiyorsan antrenmanlarını sertleştir
Fiziğin çok güzel bayıldım. Bence böyle iyi ama sen bilirsin
Baya şekilendirmisin hep aynı set mi yapıyorsun kaç tekrardan oluşuyor
Kardeşim zaten kılçık gibi zargana gibisin bırakta çıksın bu kadar zayıfken
Kadın fit olsun ama kaslı falan olmasın ya mümkünse
çok iyi maşallah devam et inşallah hayalindeki fiziğe kavuşursunn
Basmaya devam
En fazla antreman çeşidini degistirirsin
Lazer den sonra bende atıcam sjsjsjs
Bu arada iyi olmuş tebrikler..
Üst karın kasların gün yüzünde onlar kolay çıkar alt karnı da gösterseydi guzum 😏
Fotoğrafta yüzün bile karın kaslarından daha çok çıkmış
En üstdeki karın kasları ilk okula giden erkeklerde bile belli diğerlerine nazaran belirgin olmaları çok daha kolay önemli olan altdakiler karın Kasım var diceksende en azından o altındaki şeyi değiştir zaten bütün karnını kapatıyor
Kadınların yağ tabakası daha öndedir ondan dolayı öyle kolay kolay çıkmaz zaten erkeklerin bile zor çıkıyor
Güzel bir fiziğe sahipsin, ağırlıklı mı çalışıyorsun? Yoksa evde hareketler mi yapıyorsun?
Spor sentlerini arttır büyük ihtimalle 4 x 4 yapıyorsun set sayısını arttır dayanabilir sen 8x16 yap 1 ay içersinde parçalarsın başka bi sorun olursa yardımcı olurum
Karın antrenmanlarını haftada 2-3 güne çıkar ve her set tükeniş tekrarına kadar git. Drop set ve süper set uygulamayı unutma.
Bu kas hangi hareketle çıkıyor peki
@veganlarakilim Hareketlerin isimlerini hatırlamıyorum fakat anlatabilirim. Sırt üstü uzandığınızda elinizi poponuzun altına koyup ayaklarınızı kelebek şeklinde yukarı aşağı yapabilirsiniz. 30-45 sn 3 set olabilir örneğin. Yine sırt üstü uzanmışken ayaklar birleşik yukarı kalkacak ve 90 derecelik bir pozisyonda olacaksınız ardından ellerinizle yukarda ayaklara değeceksiniz. Leg raise idi ismi sanırım. Ardından yerde oturur pozisyondayken ayaklar havada, sağa ve sola crunch yapılacak. Bunlardan en önemliside kasları belirginleştirmek için o bölgedeki yağ oranını minimum seviyeye indirmek olacak. Bol su ve yeşillik. Her öğün yeşillik şart! İyi çalışmalar. No pain no gain.
Karin kasi böyle olur aw zarganasi diyip fotomu aticam ama anadolu cocuyum yakismaz milete göstermek xd
kızlara yakışmıyor bu tür vücut parçalamak bence daha düz ve daha ince bir gövde çok daha iyi duruyor
mekik.. ashwagandha bitkiside kullan, kas artışı yapıyor.. ağırlık çalışanlar kullanır. ben günde 3000mg kullanıyorum.. rahatlamada sağlıyor
Millet baklava sayısını çoğaltirken benim hala tek dilimle devam etmemm 😂😂
Omuz sırt çalış, onun haricinde 👌
Karnın doğru dürüst görünmüyor bile
Bunu korusan bile yeter iyi yani
Yavaş yavaş çıkmış durmak yok deewamkeee
çok güzel olmuş, tebrik ederim
Before after yapsaydın keşke
Nerede baklavalar calişmaya devam
Ha gayret olacak
Evet biraz daha gayret
İyi duruyor demek etme bence daha
daha var güne çıkmasına