Yağ oranın güzel duruyor. Bi tık daha yağ yakarsan zaten sahip olduğun karın kasların görünmeye başlar. Yağ yakarken protein odaklı beslenmeyi ve karın kaslarını çalıştırmayı ihmal etme.
Çok güzel görünecek!
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Sadece alt karın yağları kaldı. 1 aylık diyetten. Alt karın yağları çok sıkıntılı. 4 ay sonra eritebilir miyim acaba? Diyetini yapıyorum.
Tebrikler, gerçekten bir gelişme var! 🍫 Karın bölgen bazı kaslı detayları göstermeye başlamış. Bir ayda böyle bir sonuç elde etmek oldukça başarılı. Diyetine sadık kalmışsın ve yağ-şeker konusunda dikkatli olmuşsun, bu da gerçekten işe yaramış. Şimdi yapman gereken biraz daha sabırlı olmak ve antrenmanlarını aynı disiplinle sürdürmek. Harika karın kaslarına ulaşmak zaman alabilir ama sen doğru yoldasın. Bazen kısa sürede motivasyon azalabilir ama asla vazgeçme. Unutma, sonuçlar sabırlı olunca gelir. Haydi, devam! 💪🔥
Alt karın yağları var elime geliyor onlar sıkıntı şu an. O yağları eritmem gerekiyor. Fazla değil ama sixpack için o yağların erimesi gerekiyor. Vücudun en zor eriyen kısmı.
Yüzmeye bı başlasan tutabilene aşk olsun. O derece keyifli bir spor. Hem vücudu fitlestiriyor. Benim omuzlarım bayağı genişledi yüzme sayesinde. Vücuttaki yağların çoğunu yüzme sayesinde erittim. Spor insana belli bir zaman sonra bağımlılık yapıyor.
Haklısınnn🌸 Ben aslında yüzmeye başlamak istiyorum da birkaç yıldır zaten spor yapıyorum ve oldum olası kilo fazlalığım hiç olmadı. 170 boy 54-55 kiloyum ve yüzmeye başlarsam spora devam edemem ya da haftayı bölmem lazım ama çok kararsızım. Her ikisini yapacak kadar istikrarlı değilim 😂
Yüzme yapsan o yaptığın sporlarda çok daha fazla avantaj sağlar. Esneklik açısından. Fitnes için çok faydalı yan dal spor. Yüzme bütün kasları calistiriyor. Yağ yakıyor çok güzel. Yüzme aslında bı tür kardiyo gibi bir şey. Fitneste kardiyolarini azaltıp yüzme ile devam etsen harika olur.
Evet ya gerçekten öyle, çok haklısın ama benim alışma sürecim çok sancılı 😂 başlasam devamı gelir de motive olamıyorum yüzme için 😂 fazlam yok, olsa çok hırslanırdım 🤦🏼♀️😂
Ya işte ben de o sekildim. Acaba yapabilir miyim acaba boğulur muyum derken karar verdim gittim. İlk derste belime kadar gelen suda yüzmekten korkan ben şu an 3 metre havuzda balina gibi yüzüyorum. Yüzmek aşırı bı bağımlılık yaptı bende. O klorun kokusunu almadan yaşayamam. Bir de havuzdan çıktıktan sonraki gelen rahatlık hissi. Yüzdükten sonra yapılan keyif uykusu harika. Başlasan niye daha ince başlamadım diye hayatı sorgularsin.
Öyle bir yazdın ki şu an yüzmek istedim 😂 dur ben yarın güzelce bir düşünüp başlayayım. Ben aslında buz patenine başlamak istiyordum da sıradaki yüzme olacak galiba 😂 teşekkür ederim bir de yazdıkların için 🌸🌸