Tayt çok hoşuma giti ama sipor salonunda kendimi düşünemiyorum bile 😂🥰😈

Tayt çok hoşuma giti ama sipor salonunda kendimi düşünemiyorum bile 😂🥰😈

Kalçan gerçekten muhteşem, assagida inanmayan shop diyenler olmuş ama ben inaniyorum baska resimlerini de gördüm, shop değil 😊 neyse konuya gelelim. Squat en iyi kalça büyütme egzersizi değildir. Piyasada çok yanlış bilgiler mevcut. Kalca büyüten en iyi egzersiz, bacaklari yana açma egzersizleridir... Squat elbette kalçaya etki eder ama kslcayla Birlikte bacak büyütür 😊 bende zamanında squat yapmıştım, bu satede çok kalın bacaklara sahip oldum. Spor yapan insanlarin kalçası güzel olur zaten, zamanla.. bana kalsa en iyi kalça buyuten egzersiz deadt lift egzersizi. Sirt çalışır diyorlar ama sadece sirt çalışmaz pek çok kası çalıştırır. Özellikle kalçayı, belini, trapezini heryerini çalıştırır kalçayı ciddi anlamda büyütür!!! Çünkü bu harekette kalcaya spinasyon yapiyoruz. Domalip, dogruluyoruz, kalca kaslari kasilip esniyor, dolayisiyla kalca çalışıyor ve gelişiyor.. bilimsel açıklaması internette mevcut. Bakabilirsiniz. Uzun lafın kısası kalça büyütcem diye squat yapıp bacak büyütmeyin, deadlift yapin. Bacak yana açış hareketi yapın
Teşekkürler canm ama dediğini denigcem çok teşekkür ederim
Bu egzersizleri deneyebilirsin, kalça egzersizleri bunlar. Ağırlık olmadanda yapabilirsin... https://youtu.be/rL834U9g6iI
Aaay ilgilendigin için çok teşekkür ederim 😇🥰😘
Bu ilginin karşılığında bana resim atabilir misiniz, istediğiniz yerinizin resmi olur
Olur tatlım ama istek at
İstek attım, mesajda attım
Merhaba.
Açıkçası sadece kaççaya odaklanan hareketler aslında daha etkili olacaktır bence squat oldukça etkili ama aynı atanda agılrık ile denemek ve agılrık ile oturup kalkmak kalça kaslarını çalıştıracak ve daha grlişecektir.
Onemli bir konu aslında hem estetik gorunumu olarak aynı zamanda sağlıklı bir vucut için.
Evet öyledir. Onun dışında ayakalrına dokunmaya çalışmak olabilir. Oturup ayaklarına dokunmaya çalışırsın. Bunlar aklıma geliyor. Bu arada gerçekten kalçan da göğüslerin de harikalar. Shop diyenler de nerssitle bakıyorsa artık 😅🤦🏼♂️
Cevap
28Cevap
düzenli yapınca sonuç cidden harika ama bırakınca kamyon lastiği gibi bir popo oluşuyor yani bunları da düşünmek gerekiyor
O nasıl popo arkadaş :D :D Senden ne kadar sonra geliyor bu bir yere gittiğinde? :D :D Hani ip ile arabalar bir birini çeker ya, o geldi aklıma :D
Ben henüz yeni yapmaya başladım, faydalı olduğunu düşünüyorum, sende benim sorumda görüş paylaşır mısın
seninki squat sınırlarını aşmış füze olmuş canısı...
Bu sen misin kesin kalcanda popo büyütücü kilit var aksine asla inanmam
Dogru yapıldığı zaman kalcagi sikislastirirda. Sadece buyutme icin kullanilmaz.
Dogru yapıldığı zaman kalcagi sikislastirirda. Sadece buyutme icin kullanilmaz
Anatomi kaymış fotoğrafı manipule ederken. Kendi popon da gayet güzeldir eminim, özgüvenli olsana
Yapıyorum ve sıkı oluyor
Sıkı ve dik bir kalça oluyor sagten ama farklılık istersen kalça yanları nıda genislete bilirsin onun hareket leride var tatlım
Spor yazmayı bile beceremiyon aklınız hep böyle seylere çalışır kıçını büyütüp napican
Ben güç ve testesteron icin yapıyorum
Böyle bişey daha önce hiç görmedim.
Evde yap rahatsiz oluyorsan ya da bisey bagla
Spordan tek anladığınız g. büyütmek zaten
Sanane ya sagde fikir sundum ortaya aptalca fikirlerine ihtiyacım yok insan gibi cvp versen güzel olur herkes için de dimi
Doğru söyledik diye niye kızıyon gundi
popo büyütmek gibi ağır itamlarda bulunmak yerine lafını seçici yazarsan herkes bir birine saygılı davranır dimi
Çok çekici toto
popon çok güzel bebeğim 🥰🥵💋
Buna gerek mi var zaten kutun büyük 😂
Orjinalmi o toto
Bu vücut bu kalçalar seninmi
Bu ne şekilsiz bir gôt lan, fotoşok mu var gôtünde
bu kalçalar senin ise çok şekilsizler
Iyi 👍👍
bu sen misin ki
Aa devlet memuruymuş bi de
Nedneki
Evet baya etkili