Spor 1 ay Evde egzersiz yaparak kas kütleri oluşur mu? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 03 kas kütleri yapabilir miyim Güncellemeler: Takip Et 03 Paylaş FacebookTwitter Evde egzersiz yaparak kas kütleri oluşur mu? 113 Görüşünü yaz
MuscleKing_T | Spor konusunda 1,8b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Kas kazanabilecek derecede egezersiz yaparsan elbette kütleni artırabilirsin. Calisthenics workout türünü kendin için seçebilirsin. Bunu araştırmanı öneririm Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
joeblack18 | Spor konusunda 2,8b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Salondaki gibi bir kütle yapamazsın tabi. Bir yere kadar gelişirsin elbette. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
VişneliBrowni_ | Spor konusunda 355 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Eğer yeterli ağırlıklar (dumbell vs) varsa elbette mümkün. Ama iyi bir çalışma programı gerekiyor. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
sellergibi Xper 4 1 ay Ağırlık varsa olur niye olmasın sıki. bir spor yaparsan en güzeli de olur Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
Musty_Gregor | Spor konusunda 68 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Burpee yaz youtube2 gün arayla 10 set 10 tekrar yap bitti gitti demir gibi olursun aşko Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Barış_LonelyForever | Spor konusunda 1,3b görüş paylaştı. Master 1 ay Evet yapabilirsiniz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Ramses___ Xper 7 1 ay yaparsın azimli fare duvarı deler. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Feza034 Xper 6 1 ay Evet bunun için eğitici YouTube videoları var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
smterden7797 Bilge 1 ay ağırlık var mı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Soran 1 ay 2 kilo dambıl var Yorumla smterden7797 1 ay yetmez Yorumla Soran 1 ay 5 kilo yeter mi alabilirim sorun değil gerçi onu pek kolay kaldıramıyabilirim hemen Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 1 ay ettim Yorumla smterden7797 1 ay tm Yorumla
Çelixsxsxxx | Spor konusunda 161 görüş paylaştı. Guru 1 ay Yapabilirsin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Öylesine1üye | Spor konusunda 156 görüş paylaştı. Guru 1 ay Evet ama dumbl lazım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Gizli Üye 1 ay Ağırlık kullanman daha iyi olur Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
windman107 | Spor konusunda 1,7b görüş paylaştı. Master 1 ay Evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
311Kas kazanabilecek derecede egezersiz yaparsan elbette kütleni artırabilirsin. Calisthenics workout türünü kendin için seçebilirsin. Bunu araştırmanı öneririm
Salondaki gibi bir kütle yapamazsın tabi. Bir yere kadar gelişirsin elbette.
Eğer yeterli ağırlıklar (dumbell vs) varsa elbette mümkün. Ama iyi bir çalışma programı gerekiyor.
Ağırlık varsa olur niye olmasın sıki. bir spor yaparsan en güzeli de olur
Burpee yaz youtube
2 gün arayla 10 set 10 tekrar yap bitti gitti demir gibi olursun aşko
Evet yapabilirsiniz
yaparsın azimli fare duvarı deler.
Evet bunun için eğitici YouTube videoları var
ağırlık var mı
2 kilo dambıl var
yetmez
5 kilo yeter mi alabilirim sorun değil gerçi onu pek kolay kaldıramıyabilirim hemen
ettim
tm
Yapabilirsin
Evet ama dumbl lazım
Rahat yapılır
Ağırlık kullanman daha iyi olur
Evet