Sadece mekikle karın kası elde edilebilir mi?
Her biri 60 dan 3 set yeterli olur mu
Her biri 60 dan 3 set yeterli olur mu
Aşırı yağlı değilse karnın ama burası önemli çok yağlı değilse bir miktar toparlanalir biraz daha sıkı olur antremanına göre belki de büyür karın kası ama yine de tam manasıyla çıkaramazsın diyet önemli
Neredeyse hiç yağ yok , üst karın kaslarım belirgin ama alt karın için biraz egzersize ihtiyacım var
Cevap
11Cevap
İyi bir beslenme programıyla neden olmasın
Evet ama diyet yapılmazsa yağlardan gözükmez
hareketleri çoğaltmak gerek. mesela laying leg raises , plank , russian twist en çok yaptıklarım işine yarayabilir
Sadece mekikle olması imkansız. Daha fazla ve farklı egzersizlerde denenmeli.
Hayır. Mekik üst karın kaslarını çalıştırıyor. Oblikler ve alt karın kasları da var o bölgeler için de egzersiz yapmalısın.
Hangi egzersizler mesela
Oblikler için side plank side crunch hell russian twist touch alt karın için leg raise scissors
mekik belli bir seviyeye getirir daha belirgin kaslar için farklı hareketler var
Mekiğinde kendi içinde türleri var. Hep aynı hareketle sadece 1 bolgeyi geliştirirsin
Dünya mekik şampiyonunu karın kası gözükmüyor bilginiz olsun istedim
Evet ama beslenmen de onemli. Ve 48 saatte bir calisip kaslarini dinlendirmen gerekli
Sporcu degilim hangi hareketleri nasil yapalacagini bilmem ama sunu cok iyi biliyorum gögüs tarafindan ve alt tarafindan calismalisin (alt taraktan kastim bacaklari karnina dogru cekerek ) ve yandanda Yani bir kare olarak düsün
Hem evet, hem hayır.. Beklentinin ne olduğuna göre değişir.. Ne kadar sağlıklı bir teknikle yapıldığı da öenmli tabiki ;-)
Alt karın hareketlerini yapamıyorum. Bisiklet ve mekik yeterli oluyor gibi.
Olmuyor ya olmuyor olmuyor
hayır
Plank ve mekik
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?