A milli takımın, Faroe Adaları testi skor değil oyun gücü ve oyuncu grubunun kazanımıydı. Bu testi ne yazıkki Kuntz ve birçok oyuncu geçemedi. Set oyununda belkide avrupada en iyilerden olmamıza rağmen gerçekten sınıfta kaldık. Varyasyonların olmayışı, topun ayakta kalma süresinin uzun olması, kademe geçişinin hiçbir hikayesi olmaması, A milli takım özelinde Kuntz'u sınıfta bıraktı. Biz bu değiliz. Biz yeteneklerimizi üst düzey oyunda bile sergileriz. Ne yazıkki bu kod ölüyor. Ferdi ve Enes'in testi geçtiğini düşünüyorum. Olgunluk dönemine nihayet girdiklerini gördüm. Kaan Ayhan'ın da artık bir konumu olması gerektiğini düşünüyorum ki 11'de sürekli olması gerekir. Hakan yerine yeni bir oyunla o konum kazanılabilir. İlginçtirki Yusuf'ta o bölgeye oturmadı. Oyuncu grubunun birbirini tamamlayamadığı özellikleri bulunuyor. Kuntz bu sorunu aşmakta zorlansa gerek, sürekli taktik değişimini kullanıyor. Bu sorunu bir kişi çözdü o da Lucescu'ydu. Daha hızlı olmalı daha iyi bir oyun görülmeli. Yunus - Kerem rotasyonu yine çok iyi olabilir. Yine, tekrar vurgulamak gerekirse; Bu maçın kazanımları oyuncu grubudur. Oyun dengimize göre rakiple test edilir. Bu maçın hataları ve ortaya bir sunuş koyulamaman düşüncesine ve izlemeye girilecektir. Tebrikler Milli takım.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Takımımızı beğendim ben, rakibin anti-futboluna ve daha da önemlisi bizim teknik direktörümüzün maçı sabote edercesine yaptığı oyuncu değişikliklerine rağmen 4-0 lık güzel bir sonuçla maçı kazanmayı bildik. Maç 2-0 ken hücum yönünde sahanın en iyisi olan Halil'i ve orta saha da takımın en iyisi olan Dorukhan'ı oyundan aldı, sahanın en kötülerinden biri olan Enes'i oyunda tuttu. Yunus gibi girer girmez fark yaratan oyuncuyu ancak son 10 dakika oyuna aldı. Daha neler neler...
Türkiye Milli takımında 11 başlayan Futbolcular bu yıl nerede oynamış neler yapmış bak daha sonra Faroe Adaların da ki futbolcular hangi takımlar da oynuyor ona bak. Bu takımı bize denk görüyor olmak için futbol bilginin sıfır olması lazım
Kardeşim Benim futbol bilgimi sorgulamak için td olman falan gerekir ama gerçekler ortada tabiki faroe adalarından daha iyi seviyedeyiz ama bu takım medyada abartıldığı seviyede asla değil
Dengimiz olan diye cümleye başlarsan trol cevap olduğunu düşünürüm yok ben ciddiyim diyorsan futbol dan anlamadığını düşünürüm ama medya abartıyo yazarsan hak veririm. Medya abartıyor doğru ama rakip kesinlikle dengimiz değildi.
Kardeşim kadromuz tabiki önceki yıllara göre kaliteli ama bak ben Galatasaraylıyım harbiden sağlam fanatiğim ama bu maçta rakibin bizi set oyununa iteceği o kadar belliydiki insan irfancanın neden olmadığını harbiden merak ediyor ben bunu burdan görüyorum adam ordan görmüyor kafayı yememek elde değil ilk isabetli şutunu şu takıma bile 37. Dakkada çekiyorsun
Yazdıklarının hepsi doğru başımız da ki hoca iyi değil bunu da kabul ediyorum ama bunları keşke baştan yazsaydın o takımı dengimiz görmen çok saçma geldi neyse iyi geceler size