Spor salonunda nasıl öz güvenli olurum?

Çevrendeki insanların ne düşündüğünü umursamak senin elinde. Sonuçta sen kiloların ile savaşabiliyorsun. Bunlara rağmen enerjini kullanıp spora zaman ayırıyorsun. Kendi bünyenin bilincindesin. Kendine değer veriyorsun. Aynada kendini görebiliyorsun. Ne yapman gerektiğini biliyorsan kimsenin ne düşündüğünün bir önemi yok. Tak kulağına hareketli bir parça kendini sporuna ver orası senin stres attığın yer kendini zihnini bünyeni dengeni rahatlattığın yer. orada hiç tanımadığın insanların acaba ne düşünür fikrine kafa yormamalısın. Bence başladığında bu endişeni atlatacaksın. ( baş sağlığı dilerim) 👒
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Etraftakilerin ne düşündüğünün hiç bir önemi yok. Spor salonuna gidip ilk gün nasıl başladın ve devam ettinse aynı şekilde çalışmaya başla.
Utanacak bir durum yok. Spor yapmak ayıp bir şey değil ya da senin yapman ayıp değil sonuçta. Kendi iyiliğin için gitmiş oluyorsun.
Kendini kasma
Herkes bir zamanlar acemiydi
Icinden en kötü ne olabilir diye sor
Podyuma çıkmıyorsun sonuçta herkes formda kalmak ya da forma girmek için gidiyor
Bende vücut geliştirmek istiyorum utanıyorum öz güvenim yok kendimi çirkin buluyorum ve boyum kısa 1.70 sence tipim nasıl profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin?
ilk gün adım at zaten gerisi gelir. Bir iki hafta zaten çalış eski formunu korursun o zamanda özgüvenin geri gelir. Bu arada başın sağolsun.
neyin utanması zaten yaptığın bir şeymiş?
fazlan çokmu
Bbgffgg
sakin bir salona git
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş