arkadaslar 3 saat spor yapiyorum kaslarimda odem olusabilirmis
nasil engellerim?
nasil engellerim?
Spora başlamadan önce kaslarınızı ısıtmak için hafif aerobik egzersizler yapın ve ardından esneme hareketleri yaparak kaslarınızı esnetin. Bu, kaslara iyi bir kan akışı sağlar ve ödem oluşumunu azaltabilir. Yeterli miktarda su içmek, vücutta sıvı dengesini korur ve ödemin oluşumunu azaltır. Egzersiz yaparken su kaybınızı telafi etmek için düzenli aralıklarla su içmeyi unutmayın. Yüksek miktarda tuz tüketimi vücutta su tutulmasına neden olabilir ve ödem oluşumunu artırabilir. Dengeli bir diyetle tuz tüketimini kontrol altında tutmaya çalışın. Spor yaparken vücudunuzun terlemesine ve havalandırılmasına yardımcı olacak uygun spor kıyafetlerini tercih edin. Sıkı veya dar kıyafetler ödeme neden olabilir, bu yüzden rahat ve nefes alabilir kıyafetler seçmek önemlidir.
tesekkur ederimmm
Cevap
2Cevap
karbonhidratı ve tuzu azalt. soda moda içme. normal düz su iç. şekerli beslenme.
Arada detoks suları içebilirsin
Her gün içilmez zararı dokunur. Ayda üç gün ya da iki ayda bir, bir hafta içebilirsin
Üç saat yapiyorsun he. Hangi spormus bu
Genel oarak bacak çalışıyorsun. Baya bir kalori acigi yaratir bu. İyiymis. Peki kaç km koşuyorsun 1 saatte.
Hejsjsjsksjjw benim tempolu yürüyüşün 6 km/s sen baya yurumussun. d
Ama 3 saat vakit ayirdigina göre çelik gibi iraden olmalı. İnsanlar genelde ilk gün iki üç takılıp çıkarlar salondan.
Kardiyo agirilki calisyorsun. Ne kadar fazlan olduğunu dusunuyorsun
Profile baktım da gayet fit gorunuyorsun aslinda
Kardiyo çalışmak için asfalt ve ev daha verimli aslında. Yıllık kontrat falan yapmamam iyi olmus
günde 400 kalori açık bırakırsan ayda 2kg yılda 24 kg verebiliyorsun. hem bu şekilde kilonda da ani değişimler olmayacağından derin sarkmaz, çatlamalar oluşmaz. bence aceleye getirmemelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?