Premier Lig'de Manchester City şampiyon oldu! Hak ettiler mi?

Beklediğim şampiyonluktu. İlkay ' ın noktayı koyması da gerçekten çok anlamlı oldu. Aguero ' dan sonra böyle bir hikaye yazılması ayrı anlam kattı şampiyonluğa
Gerard'ın Liverpool'u umutlandırıp hevesini kursağında bıraktığı tarihi anlardan birisi oldu yine.
Futbolculuk döneminde ayağı kaydı, teknik adamlık döneminde ise 2-0 dan maçı kaybetti oysa berabere bile kalsa Liverpool şampiyon olacaktı.
Manchester City şampiyon olmayı haketti ama gönlümden geçen Kloop'un takımı Liverpool'du.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!2-0'dan maçı verdi Aston Villa, çok yazık oldu yaa oysaki Liverpool'da son maçını kazanmıştı. Skoru 2-0 yapınca Liverpool'un şampiyonluğa yaklaştığında emindim. Bari berabere bitseydi bee...
Ben Liverpool'un şampiyon olmasını istiyordum ama City'de sonuna kadar hak etti İlkay kulüp tarihine geçti son yıllarda izlediğimiz en güzel lig rekabetini izledik iki takıma da helal olsun
Guardiola'yı sevmediğim için onun yönettiği takımlara da sempati duyamıyorum, ama İlkay giderayak takımı şampiyon yaptı gerçekten.
Gitmeyecek gelecek sezonda devam edecek guardiola yalanladı gideceği haberleri
Efsane birtakım hak ettiler elbette
Evet
Acayip moralim bozuldu
Çok fena maçtı 5 'dk da aldılar macı
hem de fazlasıyla
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş