Spor Sigara içmek spor yaparken performansımızı düşürür mü veya kondisyonumuzu etkiler mi? babygirl57 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sigara içmek spor yaparken performansımızı düşürür mü veya kondisyonumuzu etkiler mi? Güncellemeler+1 yıl seks ;) Sigara içmek spor yaparken performansımızı düşürür mü veya kondisyonumuzu etkiler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
canfk Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Spor konusunda 4,6b cevap paylaştı. evet performans düşürür kondisyonun düşmesini sağlar. 1 0 Yorumla
AlttanÇıtçıtlıBadi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Bunu denedim ve gördüm ki kesinlikle olumsuz yönde etkiliyo.. 1 4 Yorumla babygirl57 +1 yıl ne gibi etkiledi mesela seni? Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Sigara ictigim zaman kondisyonum cok kötüydü.. kardiyo yapamıyordum 1 dk kostuktan sonra nefesim kesilecek gibi oluyordu.. biraktiktan sonra 15 dk kosabiliyorum mesela Yorumla babygirl57 +1 yıl anladım sigarayı bırakın bol bol koşu yapın ve şınav çekin 👍 Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Ben şınav sevmiyorum.. ağırlık kaldıriyorum genellikle Yorumla
LimanunGemileri Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Of beni mahvediyordu. Ciğerlerim açılana kadar ne çektim bir bilsen. Hâlâ da zorluyor. 1 12 Yorumla babygirl57 +1 yıl sigarayı bırak bol bol koşu yap şınav çek Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Sen benim yaptığım idmanı bir gün yapsan spora tövbe edersin :) ayrıca sigarayı bir kızım olursa eğer o zaman bırakıcam. Kendime sözüm var. Yorumla babygirl57 +1 yıl laa miktir git :p Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Tamam kanks miktirip gidiyorum 😂 Yorumla babygirl57 +1 yıl agahshsd Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Sen hangi sporu yapıyorsun? Bol bol koşu ve mekik sporu mu 😂 Yorumla babygirl57 +1 yıl booooks ;) Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Tamam o zaman az önce ki lafımı geri alıyorum 🙏 bende boks yapıyorum kanks.. Yorumla babygirl57 +1 yıl boyun kaç kilon kaç? Yorumla LimanunGemileri +1 yıl 1.70 en son 73 kiloydum. De boksun boyla ilgisi ne? 1.55 çocuk bile var bizim klüpte. Yorumla babygirl57 +1 yıl siklet farkı var boksta bilmiyormusun bunları Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Tabiki biliyorum da herkes ringe çıkmak için öğrenmiyor. Ben gelmişim 30 yaşına bu yaştan sonra profesyonel dövüşecek halim yok. Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Spor konusunda 490 cevap paylaştı. Herseye etkisi var sigaranin 1 4 Yorumla babygirl57 +1 yıl başka nelere etkisi falan mesela? Yorumla muratby +1 yıl Cinsel performansa bile etkisi var Yorumla boşbiri12 +1 yıl bamma haaayyttt :D Yorumla muratby +1 yıl He ya ona bile😀 Yorumla
bershalS Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Evet düşürür zaten kendini çok zorlayacak bir şey yaparsan direkt çok yorulur nefes nefese kalırsın 0 0 Yorumla
Fetish0101 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Biraz etkisi olur ama sigara içen kadın çok hoş ve etkileyici 0 0 Yorumla
Guide288 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evet çok etkisi vardır 1 3 Yorumla babygirl57 +1 yıl sigara içen adam kesela kavgada tıkanır mı hen? Yorumla babygirl57 +1 yıl hemen? Yorumla Guide288 +1 yıl Evet çabuk tıkanır Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Testesteronu azaltır performansta azalır 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İçme zararlı 0 2 Yorumla babygirl57 +1 yıl valla mı? Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😛 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
evet performans düşürür kondisyonun düşmesini sağlar.
Bunu denedim ve gördüm ki kesinlikle olumsuz yönde etkiliyo..
ne gibi etkiledi mesela seni?
Sigara ictigim zaman kondisyonum cok kötüydü.. kardiyo yapamıyordum 1 dk kostuktan sonra nefesim kesilecek gibi oluyordu.. biraktiktan sonra 15 dk kosabiliyorum mesela
anladım sigarayı bırakın bol bol koşu yapın ve şınav çekin 👍
Ben şınav sevmiyorum.. ağırlık kaldıriyorum genellikle
Of beni mahvediyordu. Ciğerlerim açılana kadar ne çektim bir bilsen. Hâlâ da zorluyor.
sigarayı bırak bol bol koşu yap şınav çek
Sen benim yaptığım idmanı bir gün yapsan spora tövbe edersin :) ayrıca sigarayı bir kızım olursa eğer o zaman bırakıcam. Kendime sözüm var.
laa miktir git :p
Tamam kanks miktirip gidiyorum 😂
agahshsd
Sen hangi sporu yapıyorsun? Bol bol koşu ve mekik sporu mu 😂
booooks ;)
Tamam o zaman az önce ki lafımı geri alıyorum 🙏 bende boks yapıyorum kanks..
boyun kaç kilon kaç?
1.70 en son 73 kiloydum. De boksun boyla ilgisi ne? 1.55 çocuk bile var bizim klüpte.
siklet farkı var boksta bilmiyormusun bunları
Tabiki biliyorum da herkes ringe çıkmak için öğrenmiyor. Ben gelmişim 30 yaşına bu yaştan sonra profesyonel dövüşecek halim yok.
Herseye etkisi var sigaranin
başka nelere etkisi falan mesela?
Cinsel performansa bile etkisi var
bamma haaayyttt :D
He ya ona bile😀
Evet düşürür zaten kendini çok zorlayacak bir şey yaparsan direkt çok yorulur nefes nefese kalırsın
Biraz etkisi olur ama sigara içen kadın çok hoş ve etkileyici
Evet çok etkisi vardır
sigara içen adam kesela kavgada tıkanır mı hen?
hemen?
Evet çabuk tıkanır
Testesteronu azaltır performansta azalır
İçme zararlı
valla mı?
😛
Kötü etkiler
her seyi etkiliyor
Düşürür