Spor Oruçluyken spor yapmak sizce kötü etkiler mi? patroniçewoman Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Spora gidecem fakat oruç iken zorluyor ama bir yöndende gitmesem olmuyor sizce ne yapmalıyım? Oruçluyken spor yapmak sizce kötü etkiler mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Bence yapma aç kalmak ve üzerine enerji harcamak hiç sağlıklı değil. 0 0 Yorumla
canbeydiceksiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 63% +1 yıl Baya zor olur gercekten eger aksam gitme sansin varsa iftardan sonra gidebilirsin 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Susuzluk olurYorgunluk olur belki.Doktora sormak en mantıklısı. Herkesin bünyesi aynı değil. Kimini etkilemez, kimisi hastadır etkiler vb… 0 0 Yorumla
NassıııYaa Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl keşke bende gidebilsem, ramazan boyunca pazar günü kapalıyız dedi ya. sezon başı paraya doydu tabi adam. 0 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Zorlayacak hareketlerden kaçınarak spor yapılabilir 0 0 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kötü etkilemek ne kelime Allahıma kavuşuyorum. 1 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl İşe zor gidiyoz birde spormu aman dikkat et 1 0 Yorumla
Brutal-Betty Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Beni etkilemiyor ama isterseniz gece gidin 1 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bence oruç oruç gitme akşam gidersin 0 2 Yorumla patroniçewoman +1 yıl Akşam spor salonu erken kapanıyor Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Saçma bence, o zaman bir ay evdeki imkanlardan faydalan kendi ağırlığınla filan çalış çünkü su içmeden aç karna spor yapmak biraz sıkıntı hele ki zorlarsan Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yorucu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence yapma aç kalmak ve üzerine enerji harcamak hiç sağlıklı değil.
Baya zor olur gercekten eger aksam gitme sansin varsa iftardan sonra gidebilirsin
Susuzluk olur
Yorgunluk olur belki.
Doktora sormak en mantıklısı. Herkesin bünyesi aynı değil. Kimini etkilemez, kimisi hastadır etkiler vb…
keşke bende gidebilsem, ramazan boyunca pazar günü kapalıyız dedi ya. sezon başı paraya doydu tabi adam.
Zorlayacak hareketlerden kaçınarak spor yapılabilir
Kötü etkilemek ne kelime Allahıma kavuşuyorum.
İşe zor gidiyoz birde spormu aman dikkat et
Beni etkilemiyor ama isterseniz gece gidin
Bence oruç oruç gitme akşam gidersin
Akşam spor salonu erken kapanıyor
Saçma bence, o zaman bir ay evdeki imkanlardan faydalan kendi ağırlığınla filan çalış çünkü su içmeden aç karna spor yapmak biraz sıkıntı hele ki zorlarsan
Etkiler susatır
Yorucu
Sabahları yap
susatır sadece..
oruç zaten spordur 😍
Enerjin düşer, yapma