Spor Kızlar, Yaklaşık 10 yıllık düzenli sporla toz protein katkı maddesi kullanmadan gelinen nokta sizce nasıl? kalkan42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Daha fazla ağırlık çalışmaya gerek var mı sizcede böyle iyi değilmi teşekkür ederim? Güncellemeler+1 yıl SORUM GÜNCEL Kızlar, Yaklaşık 10 yıllık düzenli sporla toz protein katkı maddesi kullanmadan gelinen nokta sizce nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Harikasn cok disiplinli birisi olmalısn 1 7 Yorumla kalkan42 +1 yıl Çok teşekkür ederim 😊 öyleyim evet fakat hayatımı alt ust edecek kadar aşırı saçma kurallarım yok disiplin adı altında Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Kac saat spor yapıyorsn Yorumla kalkan42 +1 yıl Minimum 1.5 maksimum 2.5 sadece 10 km koşuyorum ağırlık öncesi Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Kendine örnek aldıgn biri var mı Yorumla kalkan42 +1 yıl Spor olarak yok ama meslek olarak yaşam tarzı olarak bir kaç kişi var beraber görev yapma şansı bulduğum büyüklerim den Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Cok iyims başarılar Yorumla kalkan42 +1 yıl Çok teşekkür ederim 😊 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Neden kas yapmak için sadece ağırlık çalışıyorsunuz farklı sporları tercih edebilirsin bence vücudu en güzel şekillendiren spor yüzmedir 1 1 Yorumla kalkan42 +1 yıl Teşekkür lakin kas yapmak için çalıştığım ağırlıklar aynı zamanda güç ve kondisyonu mu da arttırıyor ki bunlar bana lazım hayatım boyunca Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tebrikler çok iyisin daim olsun 1 3 Yorumla kalkan42 +1 yıl Çok teşekkür ederim 😊 sağolun artık bu ayar devam edeyim diyorum fazla ağırlık kaldırmadan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok ideal rahatsız etmeyen dikkat çeken Yorumla kalkan42 +1 yıl Çok çok teşekkür ederim 😊🙈eksik olmayın 🙏 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Harikasn cok disiplinli birisi olmalısn
Çok teşekkür ederim 😊 öyleyim evet fakat hayatımı alt ust edecek kadar aşırı saçma kurallarım yok disiplin adı altında
Kac saat spor yapıyorsn
Minimum 1.5 maksimum 2.5 sadece 10 km koşuyorum ağırlık öncesi
Kendine örnek aldıgn biri var mı
Spor olarak yok ama meslek olarak yaşam tarzı olarak bir kaç kişi var beraber görev yapma şansı bulduğum büyüklerim den
Cok iyims başarılar
Çok teşekkür ederim 😊
Neden kas yapmak için sadece ağırlık çalışıyorsunuz farklı sporları tercih edebilirsin bence vücudu en güzel şekillendiren spor yüzmedir
Teşekkür lakin kas yapmak için çalıştığım ağırlıklar aynı zamanda güç ve kondisyonu mu da arttırıyor ki bunlar bana lazım hayatım boyunca
Tebrikler çok iyisin daim olsun
Çok teşekkür ederim 😊 sağolun artık bu ayar devam edeyim diyorum fazla ağırlık kaldırmadan
Çok ideal rahatsız etmeyen dikkat çeken
Çok çok teşekkür ederim 😊🙈eksik olmayın 🙏