Bana kalırsa profesyonel destek almalı.
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

İhtiyaca göre yapılacak program değişiklik gösterir. Bench press için bile 4 farklı varyasyon var, kaldı ki üst göğüs ve alt göğüs varyasyonlarını da işin içine katınca bir sürü seçenek çıkacak.
Vücudunun durumuna göre çalışması daha uygun olacaktır. Bunun için dediğiniz gibi profesyonel bir antrenör ile çalışması gerekiyor.
Dumbell bench press ve dumbell fly hareketlerini yapması gerekiyor. Burada püf nokta hareketi nizami yapabilmek. Doğru yapılmayan bench press hareketinde daha çok omuz kasları aktif olur...
Bench press ve fly haricinde cable crossover ile göğüsün alt, üst ve orta bölümlerine odaklanabilir.
Bench press
İncilen b. press
Decline b. Press
Dumbell fly
Pullover
Bunları spor salonda yaparak kısa bir zamanda geliştirebilirsin
Evde yapmak isterseniz
Ayaklarınız yukarda olacak şekilde pull-up
Detaylı bilgi için dm gelin
Cevap
8Cevap
Squat, Plank, ya da bölgesel egzersizler yapılabilir
Şınav veya bench press
El iç tarafa bakarak barfiksde çalışılabilir
Erkek arkadaşın için sormadığın ikimizde biliyoruz. Boş yere sorular
@HardChoice arkadaşım Gürkan bu konuda detaylı bilgi vermiş sizlere. Benim yorum yapmama gerek yok diye düşünüyorum.
4 set 6 tekrar bench press yapsın sonra 3 set 10 tekrar chest dip ardından 3 set 12 tekrar incline dumbbell press, dumbbell fly, dumbbell pullover triset yapsın
Kesinlikle şınav , en çok yaptığım hareket şınav ve göğüs kaslarım tişörtün üzerinden bile çok net belli oluyor.
Not: Spor salonuna gitmiyorum
Mekik şınav barfikx
şınav, mekik, barfix
Degişik şeyler
Mekik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?