Spor Ramazan'da formunuzu nasıl koruyorsunuz? hazarix41 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben kilo başı 2×2 protein Magnezyum Multi vitamin destek Spor yaparken hafif ağırlık tüm bölge sizde nasıl? Ramazan'da formunuzu nasıl koruyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yoga yaparm kediler gibi esnerim 0 0 Yorumla
ffurkan_tarhan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Sahurda Düzenli Beslen İftardan 2 Saat Önce falan Hafif Spor YapAkşam 20:00 Spor Salonuna Git 1 0 Yorumla
Voonk Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Kilo vermeye çalışıyorum 3 kilo kadar o yüzden az yiyorum sahurda da su içiyorum 3 0 Yorumla
reisaga Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Spor konusunda 457 cevap paylaştı. Standart beslenme düzeni. Her gün bel yapıyorum neredeyse. Bağ bahçe isleri. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok bir şey yiyip içemiyorum ki 0 1 Yorumla hazarix41 +1 yıl Günlük ihtiyaç kalori ve protein vitaminleri almazsan hastalık hep olur Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Bir ay yan gelip yatma modu 0 1 Yorumla hazarix41 +1 yıl Oda iyi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Spor yapmıyorum 1 5 Yorumla hazarix41 +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmiyorum 50 kg zaten 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yerinde kalmayı bile sevmem valla üşengeçlik var daha 22 yaşındayım sanki 60 yaşındayım Yorumla hazarix41 +1 yıl Sporda kilo almak içinde çalışma beslenme ve iyi antranör yeterli 48 kilodan 72 kilo olan kadın spor arkadaşım var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Malasef boz o kadın gibi değiliz spora gideceğeme iki pencere temizlerim 😂ama yinde haklsın sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yoga yaparm kediler gibi esnerim
Sahurda Düzenli Beslen
İftardan 2 Saat Önce falan Hafif Spor Yap
Akşam 20:00 Spor Salonuna Git
Kilo vermeye çalışıyorum 3 kilo kadar o yüzden az yiyorum sahurda da su içiyorum
Standart beslenme düzeni. Her gün bel yapıyorum neredeyse. Bağ bahçe isleri.
Çok bir şey yiyip içemiyorum ki
Günlük ihtiyaç kalori ve protein vitaminleri almazsan hastalık hep olur
Bir ay yan gelip yatma modu
Oda iyi
Mekik çekiyorum duvarda
Aferimdevam
Spor yapmıyorum
Neden
Sevmiyorum 50 kg zaten 😂
Yerinde kalmayı bile sevmem valla üşengeçlik var daha 22 yaşındayım sanki 60 yaşındayım
Sporda kilo almak içinde çalışma beslenme ve iyi antranör yeterli 48 kilodan 72 kilo olan kadın spor arkadaşım var
Malasef boz o kadın gibi değiliz spora gideceğeme iki pencere temizlerim 😂ama yinde haklsın sağol