Spor Bacak kası eritilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ya deliricem benim niye alt bacagımda kas var bunlar inceltilirmi hani uzun çorap giyiyorum Seksi olmak yerine halısahaya giden fuat abi oluyorum ya Güncellemeler+1 yıl üst bacağımdada yok değil şimdi onlar daha az Bacak kası eritilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yeni1isim Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 81% +1 yıl Cennete girmek gibi de bir derdiniz olsa keske. Öldüğünüzde sizin yerinize başka kızlara bakacaklar merak etmeyin. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl sanane benim derdimden ha erkekler içinmi değişmek istiyorum sanıyosun bırak ben istediğim leye dert yanarım Yorumla Yeni1isim +1 yıl Dogru banane kendi kiymetinizi kendiniz belirliyorsunuz. Tesettürlü olmak varken niye seksi olmayi dusunesiniz ki? Neyse Allah sonumuzu hayreylesin. Yorumla Soran +1 yıl kardesim sanane ya kasma bu kadar sen çalış cennete girmwye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cennete girmek gibi de bir derdiniz olsa keske. Öldüğünüzde sizin yerinize başka kızlara bakacaklar merak etmeyin.
sanane benim derdimden ha erkekler içinmi değişmek istiyorum sanıyosun bırak ben istediğim leye dert yanarım
Dogru banane kendi kiymetinizi kendiniz belirliyorsunuz. Tesettürlü olmak varken niye seksi olmayi dusunesiniz ki? Neyse Allah sonumuzu hayreylesin.
kardesim sanane ya kasma bu kadar sen çalış cennete girmwye
Abartma ya kimisine yakışıyor
Çok mu yuruyorsun..